yok ilk sayfayi okumadim.. Ben direkt guncell yazilari goreyim diye, son sayfalara baktim...
evet beni de ekleyinnnn....::79::79:
ben stres yapınca adetım cok gecıkıo bana zararı oluyo artık yapmıcam dıorum aama her ay yapıyorum ıster ıstemez nabcaz bılmem sasrdım kaldımm valla
Tamam canım ekliyorum hemen....
Ne zamandır istiyorsun canım bebek?
2 senelik evliyim 1 senedir çocuk istiyoz 22 yaşındayım nie direk başlamıyor yumutlama takibine özele gidiyorsan para için uzatıyorlar çünkü bana öle yaptılar . sen direk söle yumurtlama takibi direk hamile bırakıyor ama benim olmadı ama olanın çoook var bide nasip işi !!!
Evet rahat birakmamiz gerek kendimizi... Adetin geciktigi icin, daha da gec denemis oluyorsun, vakit kaybediyorsun aslinda... Cok zarari oluyor stresin....:97:
Sen ne kadardir deniyorsun lalecim..?
cnm bende 9 aylık evlıyım daha olmadı ..
daha evliligin cok yeniymis canim... olur ilerde... cok acele edip kendini strese sokma bence...
evet cnm baanada aynını yaptılar bu ılacları o doktordan aldım ama kontrolume devlette devam edıcem ınsallah para tuzagı ozeller dedıgın gıbı..hemde muamelesıde psıkolojımı bozdu dırek dedıkı yumurtan dusuk umutsuz vakka gbı..kac gun kendımı toplayamadım yaa..
haklısın cnm ama cevremde cok hamıle olunca ıster ıstemez cook ıstıyosun vee olmayınca husrana ugruyosun doktorda yumurtan dusuk dedı zaten..hayırlısı dedm bende..
Evet ya doktor çok önemli....
İnsan karar veremiyor ki ama bi yerlerden başlamak lazım....
Ayy evet ya herkes senin daha yok mu diye soruyor o zaman.....
Benim de etrafımda çok hamile var....
cvp yokmu kizlar yaakizlar bisi yorucam benim adtime 4 5 gun var ama bnm ayaklarimin alti acayip yanio iki gundur hic bole olmamisti acaba gebelik varda ondan mi cvp bekliorum nollluuuuuuuuuuuuuurrrrr
kizlar bisi yorucam benim adtime 4 5 gun var ama bnm ayaklarimin alti acayip yanio iki gundur hic bole olmamisti acaba gebelik varda ondan mi cvp bekliorum nollluuuuuuuuuuuuuurrrrr
kizlar bisi yorucam benim adtime 4 5 gun var ama bnm ayaklarimin alti acayip yanio iki gundur hic bole olmamisti acaba gebelik varda ondan mi cvp bekliorum nollluuuuuuuuuuuuuurrrrr
uyuyamiorumne bu simdi kizlar atesimde hep 36.7lerde seyredio :26:
benım bır arkadasım adetıne yakın cokk terlemıstı su gbı sıcak fılan basıyodu sonra hamıle oldgnu ogrendı cnm belkıde ayaklarnın yanmasıda belırtı olabılır sonucta herkesın aynı olmaz bunyesı.. bıraz bekle bakalm cnm adetın gecıcekmı?? sterste ypma emı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?