Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hoşgeldin canım.....:79::80:

Sen de özlettin kendini.....

Nasıl gidiyor bakalım?
çok iyiyiz şükürler olsun büyüyoruz işte karnım çıktı baya kotlarım sıkmaya başladı 5 kilo aldım hominigırtlak götürüyorum ne bulsam sende ne var ne yok bebeişim işlerin yoğun allah kolaylık versin öğretmenlerin evdede işi devam etmesi ne zor dimi dışardan baksak oh ne rahat deriz ama hiç te öyle değil anlaşılan

Öylemi masallah bebismize masallah nazar degmesin
büyüyolar bak iste ne güzel bizde 11+3 olduk iste bi ikizcikler yoruyolar beni yatiyorum valla ama sizin adiniza cok sevindim

maşallah canım aman büyüsünlerde biiz herşeye razıyız internetten takip ediyop duruyorum bende bu hafta nolmuş hangi organı büyümüş ne yapmaya başlamış hepsini okuyorum merakla doktora gitmeyi iple çekiyorum ultrasonda görmek istiyorum artık gelişimi nerdeyse tamammış hareketleride başlamış biran önce görmek istiyorum

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 11 haftalık
Bahar1212 hamile 10 haftalık
Nissam hamile 8 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 6 haftalık
Arwen83 1 Nisan. Beklemede
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Makinist 10 Nisan. Beklemede
zseda06 12 Nisan. Beklemede
Ozgur80 13 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 14 Nisan. Beklemede
Screamaway 15 Nisan. Beklemede
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Hakem 20 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Zevol Mayıs. Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

Öyle valla bende arastiriyorum ne zaman kontrolun canim benim haftaya sali insallahh
benimde hicbisey olmuyor üstüme gittim kendime yeni ciciler aldim göbüsüm icin simdiden giymek hos oluyor tabiki esimin cok hosuna gidiyor
ultrasonda daha net gözükrler artik benim esim cinsiyetleri ögenirmiyiz diyo merakli sey

İyilik nolsun bildiğin gibi....

Kafaya da takmıyorum artık,uğraşmıyorum da.....

Okul işlerim iyice yoğunlaştı.....

Geçenlerde baya bi dertleştik kızlarla burda....

Unutkanlıklarım aşırı derece de arttı....

Napiyim hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebek....

Düşünmüyorum artık....

Kendi sağlığım önemli....

Benim sağlığım iyi olmalı ki iyi bi anne olabileyim....

Maaşallah bebişe büyüyor yavaş yavaş....

Kız sen çok erken almışın kiloları ya....

Aman neyse bebiş beslensin de önemli değil....

Sen zayıftın zaten doğumdan sonra verirsin....

Bulantıların geçti mi?

mayıs başında gel dedi doktorum zeka testi falan yapılacak hani ikili test diyolarya inşallah herşey iyi çıkar.ben daha bişey almadım üstüme başıma yaz geiyo yazlık almaya çıkıcam artık bol ts-hortler falan alırım artık senin bide ikiz ya daha çok büyümüştür karnın
ya aslında bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama 4.ayda belli olur diyolar ama belli olmaz belki erken gösterirler
çin takvimine göre erkek benimki ama bakalım tutucakmı

40 tım 45 kilo oldum iyi geldi aslında dediğin gibi çok zayıftım çok memnunum şimdiki halimden
hep küçük göğüslerimden şikayet ederdim demekki herşey kilo ile alakalıymış 75 dolmuyordu şimdi 75 beden sıkıyor 80 aldım onları kullanıyorum
bulantılarım çok olmadı benim zaten ama azda olsa rahatsız ediyorya insanı şimdi hiç yok çok şükür sadece bulaşık tiksintim var ne bulsam tıkıyorum makineye sende en iyisini yapmışın boşver zaten noluyosa takmaktan oluyo cnm hayırlısı herşeyin

Evet ya bizimde yapilacak o testler insallah sorun cikmaz canim bebislerimizde valla almanyada yaz yok ancak cok cok olsa 1 ay evet baya büyük ve genisledi karnim degisiyo demekki bazen erken belli oluyor bazzen gec aman önemli degil iyi olsunlarda zaten her ay gitcez doktora ha erken ögrenmisiz he gec

öyle tabi sağlığı yerinde olsun tek korkum o

Korkma canim sende iyi düsün iyi olsun canim
bisey olmaz insalah temiz cikacak tahlillerimiz

inşallah canım benim inşallah
ben çıkıyorum canım bebişimde gitti galiba anneme gidicem eşim bu hafta gece 11 de geliyo beni annemlerden alıyo 11 e kadar oturayım annemlerde yalnız yemek yemek canım istemiyo annemlerde yiyorum arayıp duruyo gideyim bari çok öptüm cnm kendine ve bebişlerimize iyi bak

kızlar eşim 4 ayda bir geliyor ben ovoluasyon testi almak istiyorum bebişimizi belki denk getiririz tavsiye edeceğiniz bir marka var mı yoksa herhangi birini alsamda işimş görür mü

ne kadar sanslisin yaa
sende dikkatli ol ve bebisimize iyi bak görüsmek üzere canim

kızlar eşim 4 ayda bir geliyor ben ovoluasyon testi almak istiyorum bebişimizi belki denk getiririz tavsiye edeceğiniz bir marka var mı yoksa herhangi birini alsamda işimş görür mü

Kusura bakma canim hic yapmadim bilgimde yok keske bebisim 1 e sorsaydin sanirim o bu konuda daha bilgili

kızlar merhaba acill yardım kafam çk karışık:96:.dün yani yumurtlamamın 12.günü kan testi yaptım sonuç 17.34 çıktı adetim 15 marttı ama erken yaptım doktor tekrarlayalım testi benim gibi erken test yapıp sonra hamile olan var mı?

merhaba nasılsınız arkadaşlar?? keyifler yerindemi? bi işe başvurdum inş olur ya evde otur otur patladım... aslında annemede birşeyler yapsammı?ben işe girersem evde patlar off ne zor muş...

Kız benim bilgisayar dondu kaldı yine ondan.....

Kendini toparlayasıya geldim gitmişiniz....

İyi yapıyosun canım git annenlere....

Görüşürüz....:79::80:

Kendine ve bebişe iyi bak.....

Canım çok güzel bi haber bu.....

Yani hamilesin......

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım.....

Dogru hatirliyosun benim
zor geciyor su günler ne yapalim iste
tedavimi görüyosun yoksa bu ay umut varda onumu bekliyosun

ayyy canimmm gormemisim bu yazdigini...
tedavi gormuyorum henuz... ama bu gidisle tedaviye baslamam gerekcek herhalde.. 3. denememin sonucunu bekliyorum...:97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…