çok iyiyiz şükürler olsun büyüyoruz işteHoşgeldin canım.....:79::80:
Sen de özlettin kendini.....
Nasıl gidiyor bakalım?
Öylemi masallah bebismize masallah nazar degmesin
büyüyolar bak iste ne güzel bizde 11+3 olduk iste bi ikizcikler yoruyolar beni yatiyorum valla ama sizin adiniza cok sevindim
çok iyiyiz şükürler olsun büyüyoruz iştekarnım çıktı baya kotlarım sıkmaya başladı 5 kilo aldım hominigırtlak götürüyorum ne bulsam sende ne var ne yok bebeişim işlerin yoğun allah kolaylık versin öğretmenlerin evdede işi devam etmesi ne zor dimi dışardan baksak oh ne rahat deriz ama hiç te öyle değil anlaşılan
maşallah canım aman büyüsünlerde biiz herşeye razıyız internetten takip ediyop duruyorum bende bu hafta nolmuş hangi organı büyümüş ne yapmaya başlamış hepsini okuyorum merakla doktora gitmeyi iple çekiyorum ultrasonda görmek istiyorum artık gelişimi nerdeyse tamammış hareketleride başlamış biran önce görmek istiyorum
çok iyiyiz şükürler olsun büyüyoruz iştekarnım çıktı baya kotlarım sıkmaya başladı 5 kilo aldım hominigırtlak götürüyorum ne bulsam sende ne var ne yok bebeişim işlerin yoğun allah kolaylık versin öğretmenlerin evdede işi devam etmesi ne zor dimi dışardan baksak oh ne rahat deriz ama hiç te öyle değil anlaşılan
Öyle valla bende arastiriyorum ne zaman kontrolun canim benim haftaya sali insallahh
benimde hicbisey olmuyor üstüme gittim kendime yeni ciciler aldim göbüsüm icin simdiden giymek hos oluyor tabiki esimin cok hosuna gidiyor
ultrasonda daha net gözükrler artik benim esim cinsiyetleri ögenirmiyiz diyo merakli sey
İyilik nolsun bildiğin gibi....
Kafaya da takmıyorum artık,uğraşmıyorum da.....
Okul işlerim iyice yoğunlaştı.....
Geçenlerde baya bi dertleştik kızlarla burda....
Unutkanlıklarım aşırı derece de arttı....
Napiyim hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebek....
Düşünmüyorum artık....
Kendi sağlığım önemli....
Benim sağlığım iyi olmalı ki iyi bi anne olabileyim....
Maaşallah bebişe büyüyor yavaş yavaş....
Kız sen çok erken almışın kiloları ya....
Aman neyse bebiş beslensin de önemli değil....
Sen zayıftın zaten doğumdan sonra verirsin....
Bulantıların geçti mi?
mayıs başında gel dedi doktorum zeka testi falan yapılacak hani ikili test diyolarya inşallah herşey iyi çıkar.ben daha bişey almadım üstüme başıma yaz geiyo yazlık almaya çıkıcam artık bol ts-hortler falan alırım artık senin bide ikiz ya daha çok büyümüştür karnın
ya aslında bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama 4.ayda belli olur diyolar ama belli olmaz belki erken gösterirler
çin takvimine göre erkek benimki ama bakalım tutucakmı
Evet ya bizimde yapilacak o testler insallah sorun cikmaz canim bebislerimizde valla almanyada yaz yok ancak cok cok olsa 1 ay evet baya büyük ve genisledi karnim degisiyo demekki bazen erken belli oluyor bazzen gec aman önemli degil iyi olsunlarda zaten her ay gitcez doktora ha erken ögrenmisiz he gec
öyle tabi sağlığı yerinde olsun tek korkum o
Korkma canim sende iyi düsün iyi olsun canim
bisey olmaz insalah temiz cikacak tahlillerimiz
inşallah canım benim inşallah
ben çıkıyorum canım bebişimde gitti galiba anneme gidicem eşim bu hafta gece 11 de geliyo beni annemlerden alıyo 11 e kadar oturayım annemlerde yalnız yemek yemek canım istemiyo annemlerde yiyorum arayıp duruyo gideyim bari çok öptüm cnm kendine ve bebişlerimize iyi bak
kızlar eşim 4 ayda bir geliyor ben ovoluasyon testi almak istiyorum bebişimizi belki denk getiririz tavsiye edeceğiniz bir marka var mı yoksa herhangi birini alsamda işimş görür mü
inşallah canım benim inşallah
ben çıkıyorum canım bebişimde gitti galiba anneme gidicem eşim bu hafta gece 11 de geliyo beni annemlerden alıyo 11 e kadar oturayım annemlerde yalnız yemek yemek canım istemiyo annemlerde yiyorum arayıp duruyo gideyim bari çok öptüm cnm kendine ve bebişlerimize iyi bak
kızlar eşim 4 ayda bir geliyor ben ovoluasyon testi almak istiyorum bebişimizi belki denk getiririz tavsiye edeceğiniz bir marka var mı yoksa herhangi birini alsamda işimş görür mü
kızlar merhaba acill yardım kafam çk karışık:96:.dün yani yumurtlamamın 12.günü kan testi yaptım sonuç 17.34 çıktı adetim 15 marttı ama erken yaptım doktor tekrarlayalım testi benim gibi erken test yapıp sonra hamile olan var mı?
Dogru hatirliyosun benim
zor geciyor su günler ne yapalim iste
tedavimi görüyosun yoksa bu ay umut varda onumu bekliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?