Selam kızlar ben geldim....
Geçmişi okumaktan sohbete katılamıyorum ya,,, bakıyorum ki hemen çıkmışsınız(
Nasılsınız?
pko rahim içinde iltihap ve yara ama geçti sayılır.. kanda pıhtılaşma karaciğer enzimlerim yüksek vs çok yanii...
kızlar iii geceler dualarımdasınız hepinizi öpüyor ve öpüyorummbu ay çooooooooooook umutluyum ve bu ay kocişi çok seviyorum byes byes :86::81::79::80:
Hoşgeldin canım....:79::80:
İyilik senden ne var ne yok?
Bende iyiyim tatlım nolsun valla iş güç işte koşuşturmaca...
Forumda mı yavaşlık var yoksa benim nette mi sorun anlayamadım gittii..
Bi cevap yazıcam kaç dakikadır sayfa açılmıyor,,güncellediğimde de kilitleniyor anlamadım gitti.....
Selammm kizlarrrr...
Listede Rojda hamile olarak isaretlenmisss... adet tarihi ne zamanda 13/14/15 ?? erken belli olmus galiba....
Nyse kızlar bana müsade,,, sinir oldum netee çözümlenemeyen bir yavaşlık söz konusu :S
Hem yarın iş var((
Öpüyorum hepinizii cümleten iyi gecelerr..
Canım onun son adeti 14 Mart'mış zaten....
Mart 31 çekiyor.....
Yani adet döngüsü 28 gün olan birisi için 3 gün önceye çekmesi lazım tarihini....
Bazen bu hesap yapılmıyor ondan olabilir canım....
Bugün kan tahlili yaptırmış.....
geçtiğine sevindim cnm allah şifa versin kurtulursun inş
Canım listeye eklenmek isteyenler BAT'ını yazıyor ekle beni de diyor, sen BaT'ını söylememişsen eklememişimdir....
Söyle canım ekleyeyim seni de....
inşallah valla çok bunaldım kurtulayım artık...
günaydınnn arkadaşlarım... nasılsınız bakalımmm??? pufff ne sıkıcı bir gün ya... anneannemin apartmandaki arkadaşı geldi 90 yaşında ölmüş kocası 10 sene olmuş gelmiş yakınıyor..Anlamıyorum bu insanları ben 50 yaşında teyzemi 37 yaşında yengemi 40 yaşında babamı 72 yaşındada anneannemi toprağa koydum 90 yaşında öldü diye ağlıyorlar.. bende mi sorun var acaba 25 yaşındayım başkasının bu geç ölümleri canımı acıtmıyor atık.. merhametim azaldı gibi anneannemden sonra daha bir merhametsiz oldugumu hissediyorum.. ne bileyim... sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?