Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

bugün olmam gereken adeti olmadım ve inşalllah olmam.ama olacakmışım gibi ağrılarım var
bugün test aldım akşammı yapsam sabahmı.yoksa bekleyim biraz daha karar veremedim.

Selam yarinki ilk idrarinla yapsan daha iyi olur yada bi kac gün bekle baktinki kirmizilar yok
kan teszi yaparsin garanti olur

birkaçgün sabredemem ama yarında geçsinde öyle yapayım bari.bir taraftan hemen yapayım diyorum ama adet olacakmışım gibide hissediyorum.üffff herşey stres yaaa

Iyi düsün iyi olsun canim bekle belki belli olmaz belki gec döllenmede olabilir cikmaz diye söyledim canim
stress yapma bekle azicik hayirlisi olsun

Iyi düsün iyi olsun canim bekle belki belli olmaz belki gec döllenmede olabilir cikmaz diye söyledim canim
stress yapma bekle azicik hayirlisi olsun

annem ve babam çok istiyo.annem sürekli arayıp soruyo yokmu daha bişey diye.birde rüyasında ben ona 3 tane çok güzel çiçek vermişim.müjde bekliyo benden

annem ve babam çok istiyo.annem sürekli arayıp soruyo yokmu daha bişey diye.birde rüyasında ben ona 3 tane çok güzel çiçek vermişim.müjde bekliyo benden

Ahh canim bilmezmiyim bende yasadim hepsini
insallah bebisin seninledir müjdeli haberler verirsin bizlere RABBIM ol derse olur canim

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 12 haftalık
Bahar1212 hamile 10 haftalık
Nissam hamile 9 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 6 haftalık
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 4 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Hakem 20 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs.. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…