Ben ingilteredeyim canim, sen almanya filan mi?
Doktor en azindan tahlilleri yapip bir problem olup olmadigini soylesin istiyorum...:97:
Insallah senin doktorun izin verir, ama bence acil degilse cok riske atma.. Hem de ikizlerle...
Evet canim almanyadayim.en azindan kafan rahatliycak demi insallah bi problem cikmaz
acil degil aslinda ben hamile kalmadan almistik biletleri aile özlemi var baska bisey degil o zamana kadar 4 aylik olacagim ama bakalim sali günü belli olacak insallah
Doktorunla mutlaka detayli konus bu mevzuyu canim.. Hani tek cocuk olunca bisi demiyorlar cok bildigim kadariyla.. Ama ikizlerle hic bilemiyorum.. Insallah problemsiz gidip gelirsin....
Aslinda biliyor ama iste gecen dedi bi dahaki muayenede söylerim diye hayirlsi
zaten olmaz derse kalacagim zorlayamam kendimi hakkimizda hayirlisi olsun
Muayenede bebeklerin durumuna gore soyleyecektir herhalde... insallah hicbir problem yok der, sen de rahat rahat gidip gelirsin tatlim...
insallah canim sorucaz artik herseyi tabiki
neyse ben cikiyorum uykum geliyor bu saatlerde iste
kendine iyi bak görüsmek üzere :79::79:
tamammm gaza geldimyaparım birazdan ama ilk idrar daha iyi sonuç vermiyormu :44::44:
Bebişimmmmmmmmmmmm!
Benim günüm 10 mayıssssss!!!!
Ask olsun ama benim yattigim saatler bunlar ne güzel sohbet etmisiniz
sen baskasin canim yerin ayri onsan heralde
ben buara yine bulanti yasiyorum Aysucum sabahlari helede yani hala yorgunluk var agrilarim var
su doktora gidince cemkircem iyice yat yat bende sikildim ne yapayim ya
ikizler yoruyor beni inanki bazen neti acmaya üseniyorum inanki
bu yüzden demistim sana benim sagim solum belli olmuyr diye
neyse sali günü randevum az kaldi yazarim sizede sonuclari
Gecer bu sikintilar benimde yaklasik böyle sürmüstü canim doktor gözetiminde olmakda cabasi
ALLAH sevdigi kula verirmis derdi bu günlerde gececek hatta zamani gelince gülüp gececeksin
Sonucta elinden geleni yapiyorsun kendini kasmadan sikmadan hayatina devam et tabiki zor bi sürec hepimiz yasadik ve hala yasayan arkadslarimiz var ama önce saglik degilmi ben herzaman dua ediyorum sizlere ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
beni de ekleyin kızlar BAT 5 Mayıs.Temmuza kadar doğal yolla deneme sonra aşılamaHakkımızda hayırlısı olsun, herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?