Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ayyy canim benimde 18 de terminm...

valla cok ozledim ya ailemiiiiiiiiiiiiya insanin ailesi gibisi yok vallaaa....

ins.canim kazasiz belsaiz gider gelkiriz...

sen cok kalicanmi canim...

ayyy canim benimde 18 de terminm...

valla cok ozledim ya ailemiiiiiiiiiiiiya insanin ailesi gibisi yok vallaaa....

ins.canim kazasiz belsaiz gider gelkiriz...

sen cok kalicanmi canim...

kizz hemen sulugöz olma ben daha bugün actim musluklari zaten sonrada uyuykalmisim esim aramasa daha yatardim heralde öylede acikmisimki kurt gibiyim bu ara
insallah canim evet canim 5 hafta kalacagiz bizimkiler istanbulda orda 2 hafta sonra esimin ailesi var urfada orda kalicaz iste yani 5 ay 1 haftalik geri gelicez bebislerle senin 3 ayy doldu sanirim

ayyy ne yapim yaaa her konu acildiginda gozlerim doluyor agliyorum...

ya bu hamilelik hormonlarindanmi ufacik bir dizi izledimmi biseycik oldumu aglamaya basliyorum,hemde hungur hungurrr

evet canim 3 ay doldu...

ayyy ne yapim yaaa her konu acildiginda gozlerim doluyor agliyorum...

ya bu hamilelik hormonlarindanmi ufacik bir dizi izledimmi biseycik oldumu aglamaya basliyorum,hemde hungur hungurrr

evet canim 3 ay doldu...

bende cok fena oluyorum arada bence hormonlar bizi baya sulugöz yapti neyseki az kaldi en azindan gidip geldikmi hasretimiz azda olsa diner cok iyi bak 3 ay dolmus bile aslinda zaman cabuk geciyor bebisler büyüyolar ee sen ne kadar kalicaksin bakalim??

ayyy neyseki gidip geldikten sonra hamileligimiz ve bebislerimizin hazirliklariyla ugrasicaz...

evet zaman su gibi geciyor...farkinda bile degiliz...

bende 1 ay kalicam...sonrasinda gurbete donucemmmmmmmmm....

ayyy neyseki gidip geldikten sonra hamileligimiz ve bebislerimizin hazirliklariyla ugrasicaz...

evet zaman su gibi geciyor...farkinda bile degiliz...

bende 1 ay kalicam...sonrasinda gurbete donucemmmmmmmmm....

evet canim biraz zaman gececek yine sende baya kaliyosun gerci gidipte az kalmakta sacma olur
topikte hamileler cogaldi bak ugurlu geldi topik ben bile karnima dokunmasam anlamiyorum ya ultrasnda görünce cok hosuma gidiyor ikisi birden hareketli bebislerin:81::81:

yani gittinmi kalicaksin...

gecen yaz gittigimde 3 ay kalmistimmmm

ayyyy ultrasonda gorunce insan bir tuhaf oluyorrrr,seninki canlanmaya basladimi canim

evet yaaa topik hakkaten ugurlu geldilistemizde gittikce artmaya ve hamile sayilarimiz artmaya basladi...

rabbim isteyen herkese nasip eder ins...

ohh ne güzel benim esim hayatta birakmaz o kadar

daha hareketleri baslamadi canim ama kalp atislarini hissediyorum ben

yattigimda oturdugumda sagda solda pit pit hareket ettiginin farkindayim esimde

bakip gülüyo bazen göremiyo kendisi kulagiyla dinliyor sesini
sanirim18 haftalikken hareketler basliyomus ama 1,ci hamilelikte 20.haftada olabilirmis netten baktim bende

bayanlar mrb bana yardımcı olursanız sevinirim.
bizde aylardır bebek yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor.
ben normalde 16. gün yumurtluyorum ama bu ay soğan kürü yapıtım sanırım onun etkisi ile 12.gün yaptığım ovilasyon testi pozitif çıktı 13. gün negatifti yani ya 12. gün ya 11. gün yumurtladım ve 12. gün bir damla kan geldi.hiç böyle birşey başıma gelmemişti korktum.
beklenen adet tarihim ayın 24 ünde beklemesi ne zor.10.gün 12. gün 14. gün ilişkiye girdik.sonrasında saatlerce ayaklarım havada durdum.soğan kürü yaptım eşim keçiboynuzu kürü yaptı ve ikimizde arı sütü bal polen karışımı yaptık.
size sormak istediğim 12. gün gelen kan ne olabilir.

benimkide simdi o kadar kalmama izin vermiyorrrrbensiz yapamiyormus

ayyyy teyzesi yer onlari...

aslinda canim burda gec soyluyorlar...

turkiyede olsaydik simdi cinsiyetini dahi ogrenmistin...

yaaa benim karnim cok kasiniyor cokkkkkve cok killandiiii

Öncelikle aramiza hosgeldin ALLAH yardimcin olsun insallah bebisin seninledir elinden geleni yapmisin zaten masallahyumurtlama günlerin dogru bence iliskiden sonraki hareketlerinde dogru kanaman cok az olmus hamile olsan yerlesme kanamasi derler ama benimde kafam karisti ne kadar zamandir istiyorsun bebisi?

canim hosgedlin,hayirlisi olsun...

adet tarihin bu ayin 24 ...????

Tabikide birakmaz canim adamin karisi dünyanin yarisiymis

evet 20 haftada söylüyolarmis ya 5 aylikken trde coktan ögrenmistim

canim bende kasinma arada oluyorda killanmada var hatta baya artti simdilik bebek yagi kullaniyorum ben
benimkide diyoki bu killar hep böyle kalacakmi

bazilari döker killari biz topluyoruz valla

oyleymis valllaaa

aynen benimkide ayni seyi soyluyorrrrr

ama biz doktora sorduk kalabilirde dedi...:26::26:

biz fazlasiyla topluyoruz,dogumdan soinra yastik felan doldururuzzzz

hoşbuldum bundan sonra sizinleyim.1 yıl oldu ama tam olarak denemedik çoğunlukla yumurtlamaya denk gelmedi.ama artık ya olmazsa diye korkmaya başladık artık düzenli yapacağız.bana önerebileceğiniz şeyler var mı

canim sana onerebilecegim tek sey sabir ve umidini yitirmememk...

benimde 1,5 yil korunmadigimiz halde olmadiiii,ama rabbim o kadar buyukki hic ummadigimiz anda bize en guzel hediyemizi gonderdi bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…