merhaba uzun zamandır bebek isteyen biride benimkayyum ve AdaESILA tebrik ederim.... bu arada kan değerin 14 iken doktorunun hamilesin demesi beni şaşırttı benımki 50 küsürken bile net bişe dememişti,2000leri bulduyduda öle hamilesin dediydi neticede sonlandı ama inş sen sağlıkla kucağına alırsın,rabbin isteyen herkezi boş çevirmesin inş.
inanmıyordun, sancılarını adet sancısı olarak nitelendiriyordun .. ne demiştim hatırlarsın yalancı adet sancısıdır onlar nitekimde öyle oldu çok şükür,,şaşkındın neticede çünkü kaç aydır bekliyordun üstelik dr dediği zamanda birlikte olamamıştın o yüzden inançsızdın ki rabbime binlerce kere şükür olsun ki hamilesin canım,,inan adına çok mutlu oldumm rabbim inşaallah sağ sağlim kucağına almayı ve rahat bir gebelik geçirmeni nasip eder tatlım...kendine çok iyi bakk öpüyorum senii
cnm cım sağlık problemini yeni duymuştum hem değerimde daha yükselmemişti oan paylaşmayı uygun görmedimm. Belki canın sıkkındır dedim .güzel arkadaşımmkız kayyum sen de hamileymişin.....
çok sevindim.....
Akşam soruyorum ne var ne yok diye hiç söylemiyosun yani....
Geçmişten okudum ....
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin ....
sagol canım artında hepimizde anne olalım inşallah en kısa zamanda
bugün degerimde katlamış 14 den 46 ya çıkmış inşallah böyle devam eder
kayyum senin bebisinde hosgeldi tekrardan hayirli olsun insallah saglikla kucagimizada aliriz canim
çok sağol arkadaşım allah razı olsun darısı tüm isteyenlere
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasilsinizzzzzzzz:81::81::81:
hosgeldin nissam nasilsin??bebisin nasil kiss büyüdümü karnin biraz
hosbulduk canim,iyiyim tsk.ederim sen nasilsinnn,yegenlerimiuz nasilllll
ayyy canim daha yavas yavas cikiyor gibiiii
ayyy biran once ciksada hamilelik kiyafetleri alabilsemmmmmmmmmm
ne güzel iyi olmaniza cok sevindim canim ehh iste bizde iyi sayiliriz bu ara istahimiz cok acik hep acim ya benbiz bi iki kiyafet aldik rahat oluyo tunik aldim pantalonda rahat oluyo gercekten al sende yavas yavas
hosbulduk canim,iyiyim tsk.ederim sen nasilsinnn,yegenlerimiuz nasilllll
ayyy canim daha yavas yavas cikiyor gibiiii
ayyy biran once ciksada hamilelik kiyafetleri alabilsemmmmmmmmmm
aman ye canim yeeeeeee
ayyyy canim yaaa simdi senin karnina bakinca hamile oldugumu hiseetim
Ayy canim benimde cok yok biz iki taneyiz teyzesi ondan galiba
ya en azindan turkiyeye gidene kadar azicik ciksinda hamilelik giyip oyle gidiyimmmmmmmmmm:18::18::18::18:
ayyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyy
cikmis kiz seninki,ayyyy benimki ne zaman cikicakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sen nezaman gidiyodun canim trye biz haftaya doktora görüncez sonrada 25inde insallah doktor aksini söylemezse gidecegiz az kaldi yani
Azcik daha bekle canim cikacak seninkide biz iki taneyiz biliyosun ondandir sanirim zaten yiyorum kendimi durduramiyorum su ara aman bebisler iyi olsunda bisi olmaz
evet cok az kalmisssss
canim bende ayin 30 da gidicem allah izin verirse...
bizim doktor izin vermisti,son kontrolumude yapip oyle gidicem ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?