Canim bende olmustu ama doktora gidecegim zaman yani zaten bebisler 4 haftalik olmuslardi sonrasindada devam etti halada var ama böyle seyler arama cünkü herkesin vücudu farkli bazilarinda hic olmuyor sonucta herkes bi degil bazi kisiler hic hamilelik belirtisi yasamiyor
evet haklısında genelinde akıntı oluyormuş ondan sebep sordumm bakalımmm ptesiyi iple çekiyorummmm inşaallahhh hayırlı haberlerimi veriririm sizlereee
Ası cimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn birşey sormak istiyorummmmmmmmmmmmm
burdayim canim sorabilirsin bildigim biseyse cevaplarim
Asııııııııııııı ncımm nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn
cnmm senin doktorum ilk kontrolunda ilaç olarak ne verdi ne tavsiye etti ne ikaz ettiii.paylaşırmısınnn??
hamile kaldiktan sonraki kontrolden bahsediyorsun sanirim 4 haftalikti gittigimde o zaman hic bisey vermedi sonra 10 gün gecti ikiz oldugunu ögrendik 1 hafta sonra tekrar gittik kalp atislarini duyduk o zaman vitamin verdi adi folio ve düsük olmamasi icinde utrogestan verdi
kuzum yaa ben bu aralar çok duyuyorum bu düşük olaylarını bana sadevce multi tabs verdibişey vermedii başka da ?????
Nissammm cımm sende gelmişsinn çok uzun zaman oldu arkadaşıımmm nerlere kaybolduu bizim hatunlarrrrrrrrrrrrr
slm kizlar,ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm:81::81:
gece kusu hosgeldin nerelerdesin bakalim ??bu arada ilk catlagim olusmus benim sakin kasinan yerlerini kasima canim sakin
canim hosbuldzukkkkkkkkkkkkkk,
canim cok sevindimmmmmmmmm,rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnn
Nasil gidiyorrrrrrrrrr
sen simdiden takma canim böyle seylere ama hayirlsiyla bisey olmaz korkma ben almanyadayim biliyosun peki sana ne olarak verdi bu ilaci etkisi ne?
teşekkür edrim cnmmm! şimdilik çok şükür iyi önümde deneyimli asi yee sorular soruyordum bendeee!! Sen nasılsın anlaattt
asicimmm nasıllll bu arada çatlağınn kuzummmmmmmm??
hosbulduk canim,nasilsiniz bakalimmmmmmmmmmmmmm
valla o kasiniyor bende kasiyom ne yapiyim o kadarda tatli bir kasimakiiii
teşekkür edrim cnmmm! şimdilik çok şükür iyi önümde deneyimli asi yee sorular soruyordum bendeee!! Sen nasılsın anlaattt
asicimmm nasıllll bu arada çatlağınn kuzummmmmmmm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?