Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

akıllım seninle günüm aynıııııııııı!!! seninki hiç aksarmııı! gün sayısı değişirmiii!!

DEĞİLSEEEEEEEEEEEE

Bi ocak ayında sekteye uğramıştı o da içtiğim ilaçlardan dolayı idi...Normalde adetim düzenlidir 28 günde bir olurummmm... seninle adanın arasında kaldımmm umarım sizlerdenimdir canım,,8 aydır bekliyorummm

cnmmm test yapppppppppppppp bu kadar sarkarmı hiççççççççççççç!!

Vayyyyyyyyyyyyyyy hadii ben senin yerinde olsammmm hemen test yapardım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Haydi gülüm cesaret 3 alt alta bizzzzzzzzzzzzzzzzz

ayy inşaalllahhh umarım öyledir...anca ptesi test yapabilirimm eczaneler kapalı yarında h.sonu :S

Peki senin belirtilerin neler tatlım ?

ayy inşaalllahhh umarım öyledir...anca ptesi test yapabilirimm eczaneler kapalı yarında h.sonu :S

Peki senin belirtilerin neler tatlım ?

yyaaaaaa cnm sana inanmıyorumm nöbetçidemi yokkkkkkkkkk!!! hadiiiiiiiiiiiiiii kuzum yaaaaaaa!!!

cnm cım bende belirti yoktu ben kalbimin sesiyle çok önce yaptımmm ince cikkk çizgi çıktı ama şimdiye dek hiç çıkmamıştı bu çizgi adetten çok önce yaptımmm.

canımcım şehir merkezinde vardırr o da yarım saat çekiyor benim iş ptesiye kaldı
Rahat bir gebelik geçirirsin inşaallah ve sağlıcakla kucağına alırsın kuzummm

normal şartlarda 28 günde bir oluyorum bu hesaba göre 10unda olmam gerekiyordu ama olmadım,,inşş gebelik vardırrr ve bu yüzden sekteye uğramıştırrr pöff

Insallah öyledir tatlim
bende cok isterim inanki ALLAH herkese bebis versin insallah bekle bakalim belkide müjde verirsin bize

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla..:) Ben size bişey sormak istiyorum ben genelde düzenli adet göruyorum gecen ay şaştı biraz. 13 nisanda adet oldum. Normalde benim bildiğim üzere bir normal adet olan kadın 28 gunde bir olması gerekir. Yani ben 11 mayısta mı adet olmalıydım yoksa 13 mayısta mı :) yardımlarınızı beklıyorum.

inşaallah kuzum m inşaallahhhhh,,

peki birşey sormak istiyorummmm gebeliğin ilk dönemlerinde akıntın oluyormuyduu ??? bende yokta???

Canim bende olmustu ama doktora gidecegim zaman yani zaten bebisler 4 haftalik olmuslardi sonrasindada devam etti halada var ama böyle seyler arama cünkü herkesin vücudu farkli bazilarinda hic olmuyor sonucta herkes bi degil bazi kisiler hic hamilelik belirtisi yasamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…