akıllım seninle günüm aynıııııııııı!!! seninki hiç aksarmııı! gün sayısı değişirmiii!!
DEĞİLSEEEEEEEEEEEE
bi ocak ayında sekteye uğramıştı o da içtiğim ilaçlardan dolayı idi...normalde adetim düzenlidir 28 günde bir olurummmm... Seninle adanın arasında kaldımmm umarım sizlerdenimdir canım,,8 aydır bekliyorummm
cnmmm test yapppppppppppppp bu kadar sarkarmı hiççççççççççççç!!
Vayyyyyyyyyyyyyyy hadii ben senin yerinde olsammmm hemen test yapardım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Haydi gülüm cesaret 3 alt alta bizzzzzzzzzzzzzzzzz
ayy inşaalllahhh umarım öyledir...anca ptesi test yapabilirimm eczaneler kapalı yarında h.sonu :S
Peki senin belirtilerin neler tatlım ?
yyaaaaaa cnm sana inanmıyorumm nöbetçidemi yokkkkkkkkkk!!! hadiiiiiiiiiiiiiii kuzum yaaaaaaa!!!
cnm cım bende belirti yoktu ben kalbimin sesiyle çok önce yaptımmm ince cikkk çizgi çıktı ama şimdiye dek hiç çıkmamıştı bu çizgi adetten çok önce yaptımmm.
arkadaşlarrr İYİ AKŞAMLARRRRRRRRRRRR NERELERDESİNİZZZZZZZZZZZZZ??????????*
iyi aksamlar ben geldim
hoşgeldinnn cnmm nerdesin pekiiiiiiiiiiii
nasılsın?????????
Cok sükür iyiyiz sen nasilsin?
heyecanlı ve meraklıyım :))) ptesi idrar testi yapıcam
Öylemi hadi hayirlisi o zaman ne kadar günün gecti ??ben bekleyemezdim heralde
normal şartlarda 28 günde bir oluyorum bu hesaba göre 10unda olmam gerekiyordu ama olmadım,,inşş gebelik vardırrr ve bu yüzden sekteye uğramıştırrr pöff
Insallah öyledir tatlim
bende cok isterim inanki ALLAH herkese bebis versin insallah bekle bakalim belkide müjde verirsin bize
inşaallah kuzum m inşaallahhhhh,,
peki birşey sormak istiyorummmm gebeliğin ilk dönemlerinde akıntın oluyormuyduu ??? bende yokta???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?