Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hayırlısı canım....Ne için tahlil vermiştin den,hormon mu?

Hoşgeldin canım.....Kaç gündür anca yapıldı sanırım internetin,bayağı sayfa oldu okumuşsundur heralde....

canım internetim hemen bağlandı ama ben geç saate kalamadım erken saatte de siz yoktunuz o yuzden görüşemedik 2 gün rapor aldım bugun evime geldim,malum bugun kontrolüm vardı

canım internetim hemen bağlandı ama ben geç saate kalamadım erken saatte de siz yoktunuz o yuzden görüşemedik 2 gün rapor aldım bugun evime geldim,malum bugun kontrolüm vardı

Erken saatlerde giren olursa kızlar yazın mutlaka geldim diye,arada bakıp çıkıyoruz ya birbirimizden haberdar oluruz o zaman....

İyi yapmışsın canım,kontrolün nasıl geçti?

Erken saatlerde giren olursa kızlar yazın mutlaka geldim diye,arada bakıp çıkıyoruz ya birbirimizden haberdar oluruz o zaman....

İyi yapmışsın canım,kontrolün nasıl geçti?

canım kontrolum iyi geçti iki tane yumoşum olmuş,17 mm lik,yarın sabah çatlatma iğnesi yaptıracam,hayırlısı inşallah başka şeylerde oldu onları birdahaki mesajımda yazcam merak edin biraz :27::1:

Deminde eşimi aradım kan tahlili için yanına geleyim dedim zılgıtı yedim adamdan :( hem beni hem kendini üzüyorsun ikimizde harap oluyoruz sonra kafama takılıyo adapte olamıyorum hiçbirşeye dedi :((( dolayısıyle beklicem artık napim :(

canım kontrolum iyi geçti iki tane yumoşum olmuş,17 mm lik,yarın sabah çatlatma iğnesi yaptıracam,hayırlısı inşallah başka şeylerde oldu onları birdahaki mesajımda yazcam merak edin biraz :27::1:

Ayyy canım çok sevindim,hadi hayırlısı İnşaallah....Diğer şeyleri de çok merak ettim yaaa....:18:

canım16sıydı ama 18ini beklicem gerçi bugünde test yaptım negatif çıktı akşam sularında da kahverengimsi akıntım oldu ama sonradan beyaza döndü anlam veremedim :S

Canım yerleşme kanaması olabilir o .....:81:

canım16sıydı ama 18ini beklicem gerçi bugünde test yaptım negatif çıktı akşam sularında da kahverengimsi akıntım oldu ama sonradan beyaza döndü anlam veremedim :S

canım gözün aydın hamilesin bende öyle olmuştu yerleşme kanaması yaşamışsın inşaallh kesin sonuçlarını almak nasip olur ben şimdiden çok heyecanlandım:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

canım gözün aydın hamilesin bende öyle olmuştu yerleşme kanaması yaşamışsın inşaallh kesin sonuçlarını almak nasip olur ben şimdiden çok heyecanlandım:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

yok tatlım yaa kırmızılar geliyorum die sinyaller veriyo hem kan değildiki koyu kahvemsi az bir miktardı akıntım :(

Bende 7.sinde aşılama oldum 22sini bekllicem dediğin akıntıyı bende bugun gördüm yerleşmede olabilir adet önceside.

yok tatlım yaa kırmızılar geliyorum die sinyaller veriyo hem kan değildiki koyu kahvemsi az bir miktardı akıntım :(

tamam işte canım öyle oluyor zaten ama sen yine de yokmuş gibi davran sonuç olumlu olunca süpriz olur ama daha önce böyle birşey yaşamadıysan bence hamilesin

inşallah kızlar dediğiniz yöndedir .... o değil kan tahlilide yapamıyorum veto yedim eşimden :( olmadı ondan gizli saklı özel hastaneye gidicem :(

Back
X