Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı canım....Ne için tahlil vermiştin den,hormon mu?
Hoşgeldin canım.....Kaç gündür anca yapıldı sanırım internetin,bayağı sayfa oldu okumuşsundur heralde....
Hoşgeldin canım......:79::80:
canım internetim hemen bağlandı ama ben geç saate kalamadım erken saatte de siz yoktunuz o yuzden görüşemedik 2 gün rapor aldım bugun evime geldim,malum bugun kontrolüm vardı
Erken saatlerde giren olursa kızlar yazın mutlaka geldim diye,arada bakıp çıkıyoruz ya birbirimizden haberdar oluruz o zaman....
İyi yapmışsın canım,kontrolün nasıl geçti?
cute senin durumlar nasıl?Beklenmeyen adetin ne zaman?
canım kontrolum iyi geçti iki tane yumoşum olmuş,17 mm lik,yarın sabah çatlatma iğnesi yaptıracam,hayırlısı inşallah başka şeylerde oldu onları birdahaki mesajımda yazcam merak edin biraz![]()
canım16sıydı ama 18ini beklicem gerçi bugünde test yaptım negatif çıktı akşam sularında da kahverengimsi akıntım oldu ama sonradan beyaza döndü anlam veremedim :S
Ayyy canım çok sevindim,hadi hayırlısı İnşaallah....Diğer şeyleri de çok merak ettim yaaa....:18:
Canım yerleşme kanaması olabilir o .....:81:
canım16sıydı ama 18ini beklicem gerçi bugünde test yaptım negatif çıktı akşam sularında da kahverengimsi akıntım oldu ama sonradan beyaza döndü anlam veremedim :S
Ayyy canım çok sevindim,hadi hayırlısı İnşaallah....Diğer şeyleri de çok merak ettim yaaa....:18:
Canım yerleşme kanaması olabilir o .....:81:
canım gözün aydın hamilesin bende öyle olmuştu yerleşme kanaması yaşamışsın inşaallh kesin sonuçlarını almak nasip olur ben şimdiden çok heyecanlandım![]()
yok tatlım yaa kırmızılar geliyorum die sinyaller veriyo hem kan değildiki koyu kahvemsi az bir miktardı akıntım![]()
yok tatlım yaa kırmızılar geliyorum die sinyaller veriyo hem kan değildiki koyu kahvemsi az bir miktardı akıntım![]()
Kayyum ve fafula hoşgeldiniz kızlar.....:79::80:
Sizler ne zamandır bebek istiyorsunuz?
inşallah kızlar dediğiniz yöndedir .... o değil kan tahlilide yapamıyorum veto yedim eşimdenolmadı ondan gizli saklı özel hastaneye gidicem
![]()