• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

bugün yine dr.a gttim we daha yoldayken başım ağrımaya başldı burnum uçukladı....o kadar büyük bi stres ki zmanaı wardır hayırlısı oldun dior dilim ama içimdeki bambaşka...:59::59:

ben de 3 yıllıkewliyim we tembel yumurtalıktan tedawi görmeye başladım kolmen kullanıyordum yumurtaçatlamayıp kiste dönmüşşimdi de onun tedawisi başladı.zor bi süreç allah bu duurmdakii hekesin yardımcısı olsun bebk özlemi çok zor...:19:
geçmiş olsun en kısa zamanda kistlere veda edip çalışamara başlarsın umarım
erken hamilelik belirtleri topiğinde bir arkadaş var onunda kisti vardı soğan kürünü yapıyordu doktora gitmiş kist tamamen yokolmuş doktor şaşırmış
tabi sen bilirsin doktor tedavinde varsa aynı anda ilaçla yapma o arkadaş daha ilaç falan kullanmadan içimişti bilgi olsun yinede
Evet canım yaa hayırlısı herşeyin tabiii...

Olumsuzları düşünüp rahatlamaya çalışıyoruz da (Allah o kadar bekletmesin İnşaallah kimseyi Bahar'ın dedikleri gibi )etrafımda da o kadar çok anında hamile kalan tanıdığım ve arkadaşım var ki.....Hele bi tanesi benden 6 ay sonra evlendi ilk geceden kaldı yani....Şimdi 7 aylık hamile.....

Yarın daha iyi olurum heralde bugün şoku anca atlatıyorum işte....
Burda konuşunca rahatlıyor insan ama...

evet iyki açmışın bende iyki bulmuşum bu topiği :71::71:

tşkkürler bebişim hoş buldum canım...walla biz 2.senemizde düşünmeye başladık hiç korunmamıştık zaten sorun tembel yumurtalıklarımmış.Ya insan takmayyaım kafaya rahat olayım dior ama çok zor bu bambaşka bişey ya...yani her ay ümit edip sonra adet görmek büyük hayalkırıklığı oluyor...ne diyelim allah büyük elbet.

ewet burda yazmak güzel çükü seni anlayan insanlar war bunu biliyorsun en azından.Herkes takma sıkıntı yapma şöle böle diyor ama yaşamayan için anlamak zor.bunun nasıl bişey olduğunu bilenlerle paylaşmak güzel..ESİLA ewet o kürü duydum ben de ama artık neye uyacağımı şaşırdım walla..

tşkkürler bebişim hoş buldum canım...walla biz 2.senemizde düşünmeye başladık hiç korunmamıştık zaten sorun tembel yumurtalıklarımmış.Ya insan takmayyaım kafaya rahat olayım dior ama çok zor bu bambaşka bişey ya...yani her ay ümit edip sonra adet görmek büyük hayalkırıklığı oluyor...ne diyelim allah büyük elbet.

zor ama ne yapalım yaşacız bu zorluğu ama umudumuzu kaybetmeden :34::34:

kızlar ben çıkıyorum çok uykum geldi biraz ders çalışıp yatcam öptüm hepinizi :79:
iyi gecelr :49::49:
ewet burda yazmak güzel çükü seni anlayan insanlar war bunu biliyorsun en azından.Herkes takma sıkıntı yapma şöle böle diyor ama yaşamayan için anlamak zor.bunun nasıl bişey olduğunu bilenlerle paylaşmak güzel..ESİLA ewet o kürü duydum ben de ama artık neye uyacağımı şaşırdım walla..
evet çaresizlikten bende ne duyarsam kulak kabartıyorum.önceden bende anlmıyordum hemen telaşa düşenlere dur daha çok yeni diyordumda yaşarken farkılı olur herşey uzaktan göründüğü gibi değilmiş :25::25:
Kızlar ben çıkıyorum,bugün çok bile kaldım,malum erken kalkıcam yarın yine.....İyi geceler.....:79::80::79::80::71:
iyi gecelr :71::71:

merhaba arkadaşlar;
bende 3yıllık evliyim. son 1-1,5 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. yaklaşık 4 ay önce sağ yumurtalığımda olan kist laparoskopi ile alındı. başarılı bir operasyondu. sonrasında şu kistlerden kurtuldum, rahat rahat hamile kalabilirim diyordum ama hala olmadı.
daha uzun yıllar uğraşıp, bebeğine sahip olan arkadaşlar var. aslında çok canımızı sıkmamamız gerekiyor fakat yakın çevremizde hamileleri görünce özenmemek elde olmuyor.
aslında biraz önce yatağımda ağlıyordum. bu forumun bana ii geleceğini düşünerek geldim ve yanılmadım. yalnız olmamak, sizi anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel.
Allah hepimize bu yolda ilerleyebilmemiz için sabır versin. umarım hepimiz en hayırlı zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.
iyi geceleeeeeer

merhaba arkadaşlar;
bende 3yıllık evliyim. son 1-1,5 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. yaklaşık 4 ay önce sağ yumurtalığımda olan kist laparoskopi ile alındı. başarılı bir operasyondu. sonrasında şu kistlerden kurtuldum, rahat rahat hamile kalabilirim diyordum ama hala olmadı.
daha uzun yıllar uğraşıp, bebeğine sahip olan arkadaşlar var. aslında çok canımızı sıkmamamız gerekiyor fakat yakın çevremizde hamileleri görünce özenmemek elde olmuyor.
aslında biraz önce yatağımda ağlıyordum. bu forumun bana ii geleceğini düşünerek geldim ve yanılmadım. yalnız olmamak, sizi anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel.
Allah hepimize bu yolda ilerleyebilmemiz için sabır versin. umarım hepimiz en hayırlı zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.
iyi geceleeeeeer

amin arwencim en kısa zamanda inşallah.dediğin gibi yıllarca uğraşıpta olanlar var genelde de oluyor zaten.sadece süreç yıpratıcı.bizde burda rahatlıyoruz :49::49:

kızlar ben bir kitap okuyorum ve içinde çok güzel dualar var daha doğrusu allahın güzel isimlerinin kaç kere okunması ve fırsatlarla alakalı ve bebek isteyenler için ayrı ayrı dualar var isterseniz paylaşmak isterim.feridun yılmaz yücelerin beyaz sır diye bir kitabı ben bu kitaptan çok faydalandım.benim oğlum çok huysuzdu hiç beni dinlemiyordu ya berr ya allah diye hergün 7 kere alnına elimi sürerek okudum inandım ve oğlum gerçekten şuanda çok itaatkar hiç üzmüyor ne dersem yapıyor .

Son düzenleme:
kızlar bir başka topicdede paylaştım buraya da yazıyorum .
özellikle kitabı baştan sona inceledim.buldum .
çocuğu olmayan bir ailede:
Kadın:yedi gün oruç tutup iftar anında yirmi bir defa ''Ya Musavvir'' ism-i şerifini okur.
Erkek:üç gün oruç tutarak''Ya Musavvir'' ismi şerifini yirmi bir defa bir bardak suya okur ve onunla iftar ederler.Bu günler içerisinde dua edip bir arada olurlarsa Allah'ın izni ile bir evlada kavuşurlar.

evladı olmayanlar 4 cuma üstüste( Her birinde 1000 defa ''Ya Evvel'' ism-i şerifi okuyarak dua ederlerse Allah'ın dileklerine kavuşurlar.

.70 defa ''Ya Bediassemavati vel vard'' duasını okuyan,dileğine kavuşur,duası kabul olur.

.''Ya Varis'' ism-i şerifini 707 defa okumaya devam eden çocuğu olmayan kimse hayırlı bir evlat sahibi olur.

kızlar kaynak:FERİDUN YILMAZ YÜCELER -BEYAZ SIR elmaü'l hüsna.
rabbim herkese en kısa zamanda bebek nasip etsin.
bu arada ahmed şahin dualarımız isimli kitabinda da
Erkek çocuk isteyenin duası :Allahumme'c alni min ledünke zürriyyeten tayyibeten muti'aten.
bu duayı ilişkiye girmeden az evvel besmele çekilir üç defa ihlas suresini okuyup sonra bu duayı okuması gerekir.abdestli olarak ederseniz daha iyi olur kendi kanımca .kıyafetleriniz üstünüzdeyken okuyun hee.sonra icraate geçiverin.

kızlar bir başka topicdede paylaştım buraya da yazıyorum .
özellikle kitabı baştan sona inceledim.buldum .
çocuğu olmayan bir ailede:
Kadın:yedi gün oruç tutup iftar anında yirmi bir defa ''Ya Musavvir'' ism-i şerifini okur.
Erkek:üç gün oruç tutarak''Ya Musavvir'' ismi şerifini yirmi bir defa bir bardak suya okur ve onunla iftar ederler.Bu günler içerisinde dua edip bir arada olurlarsa Allah'ın izni ile bir evlada kavuşurlar.

evladı olmayanlar 4 cuma üstüste( Her birinde 1000 defa ''Ya Evvel'' ism-i şerifi okuyarak dua ederlerse Allah'ın dileklerine kavuşurlar.

.70 defa ''Ya Bediassemavati vel vard'' duasını okuyan,dileğine kavuşur,duası kabul olur.

.''Ya Varis'' ism-i şerifini 707 defa okumaya devam eden çocuğu olmayan kimse hayırlı bir evlat sahibi olur.

kızlar kaynak:FERİDUN YILMAZ YÜCELER -BEYAZ SIR elmaü'l hüsna.
rabbim herkese en kısa zamanda bebek nasip etsin.
bu arada ahmed şahin dualarımız isimli kitabinda da
Erkek çocuk isteyenin duası :Allahumme'c alni min ledünke zürriyyeten tayyibeten muti'aten.
bu duayı ilişkiye girmeden az evvel besmele çekilir üç defa ihlas suresini okuyup sonra bu duayı okuması gerekir.abdestli olarak ederseniz daha iyi olur kendi kanımca .kıyafetleriniz üstünüzdeyken okuyun hee.sonra icraate geçiverin.

Sağolasın canım yaa....Tavsiyelerini uygulamaya çalışıcam İnşaallah....

Back
X