Hosbuldum ben hic bisey yapmadim valla kafamda tasarladim yaparim bende birazdan
yine geldik yagmurlu havalara kasvet basti beni yahu
Bebisler uyutmuyor artik beni ALLAH sanada yasatsin insallah canim sabahlari hareketleriyle uyandim o kadar güzelki tam bir mucize
Amin canım İnşaallah.....
Onların uyandırması da ayrı güzeldir....
Maaşallah....
Doğduktan sonra da uyutmazlar ama olsun herşeye değerler....
Türkiye'de için aılmıştı di mi,neyse artık belki orda da düzelir havalar.....
Hosbuldum ben hic bisey yapmadim valla kafamda tasarladim yaparim bende birazdan
yine geldik yagmurlu havalara kasvet basti beni yahu
Bebisler uyutmuyor artik beni ALLAH sanada yasatsin insallah canim sabahlari hareketleriyle uyandim o kadar güzelki tam bir mucize
canim nasil hamile kaldin ovul.test yaptinmi?bu konu hakkinda tecrüben varmi?
Amin canım İnşaallah.....
Onların uyandırması da ayrı güzeldir....
Maaşallah....
Doğduktan sonra da uyutmazlar ama olsun herşeye değerler....
Türkiye'de için aılmıştı di mi,neyse artık belki orda da düzelir havalar.....
Canım hamile olan ben değilim,asifirari....
Bu arada hoşgeldin aramıza....:79::80:
Sen ne zamandır istiyorsun canım?
Evet canim herseye deger valla dogduklarinda zaten uyuyamam artik simdi acisini cikarayim en iyisi
TR sicakti ama burasi hep bozuk aman bakalim bisey olmaz ee ne pisircen aksama??
Pardon yanlis oldu sana soracaktim. normal sekildemi hamile kaldin?neye dikkat ettin? ovul.test denedinmi hic??tecrüben varmi u konuda?cok sordum galiba kusuruma bakma
Kız ben söylemeyeyim canın çeker belki....
Sen söyle bakalım ne pişircen?
ben 2ay oldu deneyeli. fark ettim canim yanlis yazdimi ama belkide ALLAH söyletti
Ayyy İnşaallah canım yaaaa.....
Bizim topiğimizde çoğunluk uzun zaman bekledi canım hamileliği....
Ben de hala bekleyenlerdenim işte.....
Selam hosgeldin aramiza normal degil canim tedaviyle oldu 1.bucuk yil tedavi gördüm yumurta gelistirici ve catlatma ignesiyle hamile kaldim
suan ikizlerimbenimle cok sükür ovulasyon testi hakkinda bilgim yok hic kullanmadim baska yardimcim olabilecegim bisey varsa yazabilirim
cok güzel Allah hayirli hamilelik, hayirli dogum ve hayirli evlatlar nasip etsin. benimde hayalimde ikiz vardi.
ya ben 2aydan beri calisiyorum bu ayda bi ov.testmi yapsam diye düsündüm ama eger aranizda tecrübeli varsa güzel olurdu. yoksa bosa para veermek istemiyorum benim reglm gününde gelir cünkü ve az bucuk biliyorum yumurtlama zamanimi
ALLAH RAZI OLSUN cümlemize insallahh ne kadarlik evlisin 2 aydan beri deniyosan yeni baslamis sayilirsin canim dedigim gibi benim fikrim yok ama
sanirim Aysucum biliyor bu testi
Benim canim herseyi cekiyo zaten
ben Karniyarik,pilav cacik düsündüm bide salata
cok güzel Allah hayirli hamilelik, hayirli dogum ve hayirli evlatlar nasip etsin. benimde hayalimde ikiz vardi.
ya ben 2aydan beri calisiyorum bu ayda bi ov.testmi yapsam diye düsündüm ama eger aranizda tecrübeli varsa güzel olurdu. yoksa bosa para veermek istemiyorum benim reglm gününde gelir cünkü ve az bucuk biliyorum yumurtlama zamanimi
ben 3yildan beri evliyim gecen yil hamile kaldim 7haftalikken kalbi durdu. 1yil ara verdim okul nedeniyle ve 2aydan beri yine calismalara basladik.
aysucum hamilemi????
Insallah seninkide uzun sürmez canim ALLAH gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?