Senin mönün de çok güzelmiş....
Afiyet olsun yarasın bebişlere....
ben 3yildan beri evliyim gecen yil hamile kaldim 7haftalikken kalbi durdu. 1yil ara verdim okul nedeniyle ve 2aydan beri yine calismalara basladik.
aysucum hamilemi????
Ayni sayiliriz bende 3 yildir evliyim ALLAH bi daha ayni aciyi yasatmasin canim insallah yine bebisine kavusursun
Aysucum dedigim Bebisim1 canim adiyla hitap ediyoruz biz arkadasimiza
Sagol canim bebisler istiyor ben yapiyorum iste
Çok geçmiş olsun canım.....
İnşaallah en kısa zamanda yine hamile kalırsın....
Aysu benim canım.....
SAgol canim Allah razi olsun. a anladim evet. bebeisim 1 bana yardimci olur ozaman
Canım adetlerin düzenliyse gerek yok bence....
Zaten yumurtlama zamanı akıntı kıvamı yumurta akı gibi olur ordan da anlayabilirsin.....
O günleri değerlendir.....
SAgol canim Allah razi olsun. a anladim evet. bebeisim 1 bana yardimci olur ozaman
Bebişlere kıyafet falan bişeyler aldın mı Türkiye'den?
Evet canim elinden geleni yapar aslinda hepimizden tecrübelidir kendisi cogumuza destek olmustur hep sagolsun
Ayyy canım ya teşekkür ederim....
Evet canim zibin takimlari ve citcitli battaniyeler varya onlardan aldim dogumdan sonrasi icin hazir sayilir aslinda cok sey almam lazim ama
burdan tamamliycam onlarida malum 30 kilo hakkim vardi esimde kendine aldi sagolsun suan burdanda alabilirim kücükler burda yoktu onlarda tamam
kendime bi kac parca alabildim ancak
Kizlar benim cikmam gerek artik aksam olmadan yapayim su yemegi malum birazda yavasim ancak biter aksama yine ugrarim kendinize iyi bakin görüsürüz:79::79::79:
kızlaaaaaaarrrrrrrrr çift çizgiiiiiiiii
Hayirli olsun cok sevindim
teşekkür ederim cnm darısı tüm isteyenlerin başına .....
Ayyyyy süper bi haber buuuuuu.......
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?