Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 22 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile 20 haftalık(erkek)
Nissam hamile 18 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 17 haftalık
Evanur hamile 17 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 16 haftalık
Tuanafunda hamile 16 haftalık
Rojda0819 hamile 15 haftalık
Epsilonsigma hamile 13 haftalık
Beklemede hamile 8 haftalık
Kayyum hamile 8 haftalık
AdaESILA hamile 6 haftalık
Arwen83 Hamile 7 haftalık
Haskena Hamile 4 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
Makinist 6 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 4 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede

Insan merak ediyor tabi nasil diye
hep böyle oluyor bende merak icindeyim hayirlisiyla dünyaya gelseler simdi bile oynamayinca korkuyorum bende hep bi endise
bizde iyiyiz cok sükür oynuyorlar benimkiler artik

ayyy ne kadar güzel ya.

ben de o günlere bi gelebilsem. şu an iyi mi değil mi tahmin bile edemiyorsun. o zaman gelince kıpırdaması iyi olduğuna dair bir fikir veriyordur insana. en azından ben öyle düşünüyorum:)

devam canım tabi. bakalım esımınde bos bı anını yakaladım mı tamam . kandırmaya calısıyorum ama daha erken dıyor

Onu kandirmakta senin elinde artikzaten yeterince beklemisin yeter daha bebis de bekletecek 9 ay ancak yani

Güzel tabi canim bende öyle diyodum zaman cabuk geciyor inanki ama sunu unutma 9 ay düsüneceksin hep bende öyleyim cünkü heralde kucagimiza almadan rahat etmiycezesim yatarken bile uyariyor beni bebislerime dikkat et diye ne tarafa yatsam düz yat diyor bebisleri sikistiriyorsun diyor bana kendisi rahat yattigi icin problem yok

arkadaşlar ben artık çıkıyorum...

ne zamandır görüşemiyorduk iyi oldu bugün....

kendinize iyi bakın. allah herkesin gönlüne göre versin...

tekrar görüşmek üzere....

slm kızlar ben de 3 aydır bebek istiyorum her ay bir umut ama yine kırmızılar

bu sabah ateşimi ölçtüm 37.3 ten 37.00 olmuş bir ağrıyla uyandım bel karın felaket, az önce geçti ağrım yok ama yine geliyor galiba bata 2 gün var bi de bu ay göğsüm hiç şişmedi, normalde hep şişer acırdı olmadı galiba

allahın izniyle sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız inşallah canım...

dediğin gibi hamile kalmadan önce başlıyo stres, hamile kalınca başka sorunlar çıkıo, doğunca da başka streslerle uğraaşırız heralde...:)

annelik = stres galiba :) :)

Ayyy bu duygular ne güzel yaaa....

Maaşallah.....

Allah'ım İnşaallah en kısa zamanda bana da yaşatsın....

Kız zaten erkeklere ne var hamile kalıncaya kadar,ondan sonra erkeğin işi bitiyor,her sıkıntı anneye....

Ama olsun yaaaa hepimiz razıyızdır heralde....

Hayırlısıyla Allah'ım nasip etsin de......

Öncelikle selam üzülme ama böyle insallah bu ay olmassa diger ay olur umudunu yitirme hic bir zaman daha iki günün varmis belkide gelmez kirmizilar

slm arkadaşlar aranızda bu konuda bilgisi olan varsa cvp verebilirmi nişanlımla birlikte olduk ve şuan iki aydır adet olmuyorum kusma ve baş dönmeside yok ama canım hiç sevmediğim mandalinayı çok isti sizce hamilemiyim yardım edernisiniz eczanedeki testler kesin sonuç verebilirmi ikimizde kafayı yicez kesin sonuç veriyosa yaptırayım mı ne olur yardım edin

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Dur bakalım canım her zamanki belirtilerinden farklıysa belki hamilesindir....

Çünkü hamilelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor....

Bizim hamile arkadaşlarımıza sor istersen.....

Öncelikle selam üzülme ama böyle insallah bu ay olmassa diger ay olur umudunu yitirme hic bir zaman daha iki günün varmis belkide gelmez kirmizilar

tabiki çalışmalara devam etcez artık işte böyle moralimiz bozuluyo ama yine toparlanıyoruz, seninde tatlı bebişlerini sağlıkla kucağına almanı diliyorum ve darısı başımıza

arkadaşlar ben artık çıkıyorum...

ne zamandır görüşemiyorduk iyi oldu bugün....

kendinize iyi bakın. allah herkesin gönlüne göre versin...

tekrar görüşmek üzere....

Tamam canım görüşürüz....

Kendine ve bebişe iyi bak....

Evet canım aynen öyle , annelerimizi düşünsene hala öyleler bizi düşünüyorlar hep....

Canimsin kiyamam ben sana insallah inanki senden cok ben isterim olsun ama inaniyorumki sende hic beklemedigin bi anda kavusacaksin bebisine inan bana
ALLAH en kisa zamanda hamile kalmayi nasip etsin sana ve tüm isteyenlere

ya esime bakarsan onlar benim bebislerim diyor ben olmasam nasil yapicaktin diyor banahep sever karnimi simdiden konusmaya basladi yani rahat yatamiyorum tabi ama dedigin gibi herseye deger ben raziyim yani

evet genelde öyleymiş ben de her ay aynı forumları okumaktan ezberledim artık ama genelde her ay bunları yaşıyorum sadece göğsüm acımadı ve şişmedi, napalım olsun

Canım bence hemen yarın bi kan testi yaptır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…