selaaammkızlar benimde 3 gün önce regl olmam gerekiyodu amadaha bişiii yok.aksinde reglolmadan önceki belirtilerimde hiç yok.umutlanmak istemiyorum ama keşke olsa yaa keşke (
hoşbulduk canım. 4 sene olucak.umudu kesmiştim hatta eylüle kadar doktora gitmemeye karar verdim.Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
İnşaallah hamilesindir canım....
Ne zamandan beri istiyorsun?
selaaammkızlar benimde 3 gün önce regl olmam gerekiyodu amadaha bişiii yok.aksinde reglolmadan önceki belirtilerimde hiç yok.umutlanmak istemiyorum ama keşke olsa yaa keşke (
Bilmiyorum canim ama ben normalde recel cikolata felan yemem hic ama simdi kahvaltilarda mutlaka yiyorum
benim hormonlar tavan yapti zaten cokta tüylendim karin bölgem olsun midemde bile var esimde doktora soruyor bunlar gidermi diye
doktorda dökülür dedi cift yumurta ikizi canim ama aralarinda pek fark yok dedi gram olarak
hoşbulduk canım. 4 sene olucak.umudu kesmiştim hatta eylüle kadar doktora gitmemeye karar verdim.
slm kızlar. bende aranıza yenı katıldım. bende bebiş istiyorum artık.
Krın bölgesindeki tüylerin koyulaştığını duymuştum.....
Çift yumurta ikizin de cinsiyetin farklı olma ihtimali var biliyosun....
Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil....
Umutsuz olma belkide bebisin seninledir Peki adetin gecikirmi yoksa vaktindemi gelir hep??
Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:
Sen ne zamandır istiyorsun canım?
slm kızlar. bende aranıza yenı katıldım. bende bebiş istiyorum artık.
Koyulasti vede uzadi benimkiler doktor da söyledi ayri olabilir diye ama bende artik kiz gibi hissetmeye basladim
sen zaten bastan beri kizlar demistin ama hayirlisiyla saglikli olsunlar dedigin gibi ADAesila da kiz derdi hep ama cok gelmiyor bu ara hatta sanirim rahatsiz olmus ben yokken kimse gecmis olsun dememis üzülmüs hep özelden yazmisti bunlari sanirim sayfaya gelmiycek
hep düzenli gelirhemde tam gününde ama göğüslerim şişerdi çok acırdı belim ağrırdı kasıklarım ağrırdı.şimdi hiç bişey yok sadece göğüs uçlarım gergin ama acımıyo.
hosbulduk canım.
ben hep ıstıyorum ama esım yanasmıyor az daha bekleyelım dıyor :97:
Selam hosgedin aramiza insallah olur canim bebisin ALLAH olmayan herkese versin insallah
Anliyorum ama bu söylediklerin bende hamile olunca oldu canim demekki herkesin vucüdu farkli bence biraz daha bekle
sonra kan testi yaptir sen insallah bebis gelmistir
Benim haberim yok AdaESILA'dan....
Zaten ben biliyosun mayıstan beri giremiyordum....
Eşimin ameliyatı sonra okul işleri derken....
Çok geçmiş olsun ona da....
Merhabalar canım....
Nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?