Herkese merhabaaaaaaaaaaaaalarrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz????????????*
slm arkadaşlar aranızda bu konuda bilgisi olan varsa cvp verebilirmi nişanlımla birlikte olduk ve şuan iki aydır adet olmuyorum kusma ve baş dönmeside yok ama canım hiç sevmediğim mandalinayı çok isti sizce hamilemiyim yardım edernisiniz eczanedeki testler kesin sonuç verebilirmi ikimizde kafayı yicez kesin sonuç veriyosa yaptırayım mı ne olur yardım edin
Merhabalar canım....
İyilik senden ne var ne yok?
Slm ben de geldim ama fazla duramıcam sanırım. Oğlumun ateşi var yine.. dün hava serindi ama duramadık denize girdik kaptık şifayı galiba ..... ben hep hamileyken denize giriyorum sonunda bu da su kuşu olacak oğlum gibi
İYİYİM CNMM NE OLSUNNN İŞTEEE ÖYLEEE HALSİZ ZAMANM GEÇİRİYORUMMM.
SEN NE LER Yapıyosunn
Geçmiş olsun canım....
Nerdesin canım sen hemen açmışınız deniz sezonunu?
evet yaa açalı birkaç hafta oldu hatta. İzmirde yaşıyorum... tadını çıkarmak gerek ama dimi
Mavusbebek,makinist,zseda06,sislicamm,bianka,gyaman,sub.....
Kızlar var mı müjdeli haberler?
mrb canm uzun bi zamn oldu girmiyeli nasılsn ne yapıyrsn??? bende hala bişi yok bekliyoz son adet tarihim 23 mayıs hala adet olmadm cumayı bekliyorum olmazsam test yapacam bakalım artık hayırlısı
slm arkadaslar uzun zamandır gelemedım kusura bakmayın nasılsınız?BEBEGIM OLDU COK MUTLUYIM ALLAH ISTEYEN HERKESE VERSIN İŞH. ismini de batuhan koyduk ismıyle saglıklı sıhatlı buyusun ısh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?