selam kızlaar.ya adetim geçeli 5 günolucak ama hamilemiyim anlamadım.dün eczaneden test aldım negatif çıktı.ne adet belirtim var nede hamilelik.kant testi yaptırıcam ama korkuyorum.oluruna bırakmıştı artık umudum yoktu ama böle gecikince şüphe düştü iişte içime.çok hafiiiiiif kasık ağrım var oda kendimi çok dinlersem.halsizim karnım hep aç gibi hissediyorum.hamile olsam testte silikte olsa çıkmazmıydı yaa(( kafam çorba gibi.:44::44::44::44:
dokununca bi gerginlik ve hafif bir acı oluyor. ama ilk zamanlar ucuna dokununca acıyordu.
Canım hiç belli olmaz belki geç döllenme olmuştur....
Bence yarın bi kan testi yaptır canım....
İnşaallah müjdeli haberi verirsin bizlere de....:81:
Zamanla geçer heralde....
Hiç diğer hamile arkadaşlarımıza da sormamışız.....
canım yaaa inşallah.ama biliyomusun tükendim artık 2. ameliyatımı olalı 7 ay oluyo doktor hiçbir engel yok dedi eşinde de sende de.4 ay kadar klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.bir süredirde dinlenmeye karar verdim yoruldum çünkü.bu arada sadece sağ tüpüm var sol bağlandı.eğer hamileysem bu inanılmaz bişii olucak benim için.rüya gibi................
evet ama bana çok sıkıntı vermiyo ya:) gayet rahatım. bi de cuma günü bebek şekli görebilirsem dr.a gittiğimizde o zaman hamile olduğuma inanıcam iyiyce:)
İnşaallah artık görürsün de rahatlarsın canım....
buldum :)) hamileysem ve kızım olursa adı rüya olucak..nasıl...........
Ben çıkıyorum kızlar....
Sonra görüşürüz.....:79: :80:
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar... Bu mübarek gecede allah herkesin dualarını kabul etsin , bekleyen tüm arkadaşlarımıza birer sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah....
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar... Bu mübarek gecede allah herkesin dualarını kabul etsin , bekleyen tüm arkadaşlarımıza birer sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah....
günaydınlar kızlar.....
Hadi müjdeli haberlerinizi bekliyoruz.....
günaydın bebişimmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnn??????????????
günaydın canım.....
Iyilik,senden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?