Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

haklı olduğun yönler var tabi söylediklerinde fakat devlette de doğum izninden sonra süt izni falan kullandığında veliler sorun çıkarıyo yada bebişin hastayken rapor almak zorunda kalıyorsun bu bile sorun oluyo ama şu açıdan iiyi kimse işini sonlandorma lüksüne sahip olmuyo

ben 12 yıllık öğretmenim hiççççççççççççççç izin almadım 1 gün bile cnmmm. Sadece lekelenmemde aldım.

3 . gün mü gitmek gerek yumurtlamaya baktırmak için ben hastalığım bittikten sonra gittim kan tahlili yaptı hormon ve yumurtlamaya baktı iyi dedi doktorlarda bi garip

ben 12 yıllık öğretmenim hiççççççççççççççç izin almadım 1 gün bile cnmmm. Sadece lekelenmemde aldım.

İşte bunu gözönünde bulundurmaları lazım canım yaaa.....

Sen içini yine de ferah tut....

Bak herşey bebek için onu da az beklemedin sen de olsun artık o kadar da...

Sen şimdiden kafana takma bunları,anlayış gösterirler belki canım....

Şimdiden kötü senaryo yazma kafanda....

Bak benim o arkadaşım mayısta doğum yapmıştı eylülde hemen başladı yine....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 22 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile 21 haftalık(erkek)
Nissam hamile 20 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 19 haftalık
Evanur hamile 19 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 18 haftalık
Tuanafunda hamile 18 haftalık
Rojda0819 hamile 17 haftalık
Epsilonsigma hamile 15 haftalık
Beklemede hamile 10 haftalık
Kayyum hamile 10 haftalık
AdaESILA hamile 8 haftalık
Arwen83 Hamile 7 haftalık
Saribeybi Hamile 4 haftalık
Haskena Hamile 4 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 4 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Hakem 13 Temmuz. Beklemede

eğer durumun varsa kesinlikle radyotom ağrısız 320 ye çektirdim ben hiçbir zorluğu yok gaz sancısı gibi hafif bir ağrım oldu basınç o kadar bir kaç saat sonrada adet sancısı gibi ağrı oldu hemen ağrı kesici içtim oda gitti sakın korkma

Selam kızlarrrrr ben geldimm,,

Hepiniz iyisinizdir inşaallahhh Hamile kalıncaya dek gelmicem dedim ama dayanadım geldim sonunda :))

Bugün doktora göründümm enfeksiyonum varmışş antibiotik tedavisine başladım ayrıca fitil ve krem verdi vajina içine enjekte edilenlerden antibiotiki eşimle birlikte kullanacakmışız ayrıca vajinal muayenemde problemim yokmuş tüplerim açıkmış amma velakin polikistiğin var dedi o nasıl bişeydir bilemedimki şimdi (( gerçi pko lu olup gebe kalan çokmuş ama hayırlısı inşş bende gebe kalanlardan olurum inş. Adetimi bekliyoruz 2 yada 3.gününde kan alıp hormon değerlerime bakılacakmış umarımm uzun süreçli birşey çıkmaz da yakın zamanda mutlu haberlerimi verebilirim..

Öpüyorum hepiniziii sağlıcakla ve bebişle kalınn,,

HERKESE MERHABALAR bende dün dr gittim tahlilimi gösterdim..
kaliteli bi yumurtlama olmamış dedi...
adet olmayabilirsin söktürücü alır içersin dedi.ÜZÜLDÜM AMA ELDEN BİŞEY GELMİYOR BEKLEYECEĞİZ.

CNM BANA DA DR RAHİM FİLMİ DEDİ Bİ SONRAKİ AY İÇİN AMA İZİNE ÇIKACAĞIMDAN ARA VERDİM
VE AÇIKÇASI KORKUYORUM AĞRILI BİR İŞLEM OLUR DİYE...

kızlar merhaba bugün progesteron testi yaptırdım ve sonuç 19.6 çıktı.prolaktin ise 66.22 çıktı bilen varmı ne demek.doktorlar hiç açıklama yapmıyor.dostineks diye bir ilaç verdi..

ARKADAŞIM MRB
PLORAKTİN SÜT HORMONU CNM TAHLİL KAĞIDIN YANINDAYSA SINIR KAÇMIŞ Bİ BAK BAKALIM.
SANIRIM YÜKSEK OLMALI Kİ DR DOSTİNEX VERMİŞ..
ÜZÜLME CNM BİR ARKADAŞIMIN BU HORMON 100 LEE KADAR ÇIKMIŞ
DOSTİNEX KULLANDIĞI AY HAMİLE KALDI ŞİMDİ ÇOK ŞEKER Bİ KIZI VAR.
DARISI SANA VE TÜM İSTEYENLERLE BERABER BANA DA OLSUN İNŞ..

merhaba arkadaşlar;

sonunda bugün okullar bitti. hayırlısıyla güzel bir tatil geçiririz inşallah.

biz bugünden itibaren eskişehire ordan antalya ya geçioruz. .çok sık yazamayabilirim ama fırsat buldukça girerim. kendinize ii bakın.

bye....

Selam biz geldik herkes iyidir insallahh bugün benim dogum günüm ama ailem yanimda degil Yanliz hissediiyorum kendimi
esimle aksama bi kutlama yapacagiz ufak tefek
neyse cikam gerekiyor dis doktorunda randevum var birazdan görüsmek üzere:79::79::79:

İyiki doğdun nice mutlu yeni yaşlara. Eğer kendini yalnız hissediyorsan mucizelerini düşün ya onlar olmasaydı daha da yalnız hissetmezmiydin. Bence onları düşünüp mutlu olmalısın ve şükretmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…