cnmm inan ki far ediyooo. şuan ben hamişliğimden ötürü çok sevilsemde diğer yıl çalıştırılmayacağım büyük olasılıkla.
Devlette kusura bakma yın hamilelikten ötürü birlikte çalışamayacağız tehlike arz ediyorsunuz emekleriniz için teşekkürler kimse demiyoo.
haklı olduğun yönler var tabi söylediklerinde fakat devlette de doğum izninden sonra süt izni falan kullandığında veliler sorun çıkarıyo yada bebişin hastayken rapor almak zorunda kalıyorsun bu bile sorun oluyo ama şu açıdan iiyi kimse işini sonlandorma lüksüne sahip olmuyo
Bebişim yaaa 3. Gün önemli ben doktoruma gittiğimde inceleme yaptı yumurtlama problemim varmı diyeee. Miyom kist mikrop ne varsa inceleme yaptı nasıl doktoröuş o öyle
ben 12 yıllık öğretmenim hiççççççççççççççç izin almadım 1 gün bile cnmmm. Sadece lekelenmemde aldım.
Maaşallah eski günlerimizdeki gibi.....
ben 12 yıllık öğretmenim hiççççççççççççççç izin almadım 1 gün bile cnmmm. Sadece lekelenmemde aldım.
kızlar ben kaçar bir kaç saat sonra gelirim burda olursanız devam ederiz muhabbete
Kızlar ben çıkıyorum yemek hazırlıycam....
Sonra görüşürüz....:79::80:
hg çektiricem ama çok korkuyorum özelde 350 ye çekiliyor zeynep kamile gittim ilaçlarımı verdiler adetimi bekliyorum ama burada yazanlardan korktum çok ağrı oluyormuş diye ne yapıcam ben şimdi yaa çok korkuyorum arkadaşlar ..:
selam bebişim çok heyecanlıyım rahim filmi çektirdim bu ay bakalım bekliyorum hala regli olmadım geçen ay 35. günde oldum regli 30 ile 35 günde oluyorum 33.günüm bugün inşallah bu kez olur film çekilen ay şansım yüksekmiş o yüzden biraz ümitliyim
kızlar merhaba bugün progesteron testi yaptırdım ve sonuç 19.6 çıktı.prolaktin ise 66.22 çıktı bilen varmı ne demek.doktorlar hiç açıklama yapmıyor.dostineks diye bir ilaç verdi..
Selam biz geldik herkes iyidir insallahh bugün benim dogum günüm ama ailem yanimda degilYanliz hissediiyorum kendimi
esimle aksama bi kutlama yapacagiz ufak tefek
neyse cikam gerekiyor dis doktorunda randevum var birazdan görüsmek üzere:79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?