gelmediğimden değil güzelim okullar kapanmasından baya yoğundum öğretmenim koşuşturma falan bide internet bağlantımızı iptal ettirmiştik bu yüzden giremiyordum okulda da giremiyorum malesef artıkın buradayım ekle canım eklee
iyi yapıyosun canım....
Tatil planın var mı evde misin hep?
Gerçi ilk 3 ay önemli di mi?
Cok sevindim canim insallah bosa gitmez emegin her zaman dua ediyorum inanki tüm arkadaslar icin ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN TEZ ZAMANDAGÖNLÜNÜZE GÖRE VERSIN bizde yasadik ALLAH cok bekletmesin bizde iyiyiz cok sükür bebislerde iyiler
ev yaptiriyormussunuz hayirli olsun insallah yeni eve insallah bebisde gelir gecikmeden
bebişim 1 sende de hala bir gelişme olmamış benim gibi nolcak bu halimiz off offf
küçük kaçamaklar yapacağız cnmmm.hem sağlık hem maddi dikkat edelim diyoruzzz.
Senin haberin yok cnmm. Biliyosun ben özeldeyimmm konuşmuştuk önceden lekelenme yüzünden biliyosunn rapor aldımm. Sonra gittim. Yıllarımı verdim hiç abartmıyorum. Herkesde söyler. Iş canavarı diyeee. Iş verilir müdür bile derkii ..... Hoca verir sonra diğerleri çok sonra verenlerde fotokobiden der.amaaa gel gelelim şimdii
şimdi böyle başlarsa yıl içerisinde de böyle olursa diye bir soruu ama ben çok iyiyim dedim ama 1 hafta önce öyle değildi dimi diye 1 cümleee?????*
yani durumum ????? Canımm bu durumda da ne kadar tanınmış olsam çevrem olsada kimse istemez dimii??????????
1-2 sayfa önceyi okuduysan görmüşündür canım...
Eşim varikosel ameliyatı oldu benim....
İyileşme sürecindeyiz....
ayyy evet canım ya o gerçekten bi sorun.....
Ama çok canını sıkma canım ya....
Napıcaksın herşey bebek için....
Biraz katlanırsın bu yaz artık....
Bebek kısmetiyle gelir derler eliniz bollaşır bereketlenir herşey belki....
hg çektiricem ama çok korkuyorum özelde 350 ye çekiliyor zeynep kamile gittim ilaçlarımı verdiler adetimi bekliyorum ama burada yazanlardan korktum çok ağrı oluyormuş diye ne yapıcam ben şimdi yaa çok korkuyorum arkadaşlar ..:
yıllarca emek veriyosunn ve fısssssssssssssss.. Keşke dedim devlette olsaydımm..
okudum canım geçmiş olsun düzelir inş sıkma canını bende de hala bişi yokişte geçen bi doktora gittim hormon tahlili yaptı yurmutlaman iyi falan dedi bilmiyorum tabi ultrasonla üstten baktı bişi yok dedi nasıl anladı anlamadım normalde alttan bakması gerekmiyomu kafama takıldı doğrusu .... bi yandan da folic asit kullanmaya başladım ama yine bişi olduğu yok s
devlette olmakta inan bişi değiştirmiyo hiç bi fark yok arasında öyle düşünme bence
ne cabuk ilerledi bu topik canim geldik biz
yıllarca emek veriyosunn ve fısssssssssssssss.. Keşke dedim devlette olsaydımm..
cnmm inan ki far ediyooo. şuan ben hamişliğimden ötürü çok sevilsemde diğer yıl çalıştırılmayacağım büyük olasılıkla.
Devlette kusura bakma yın hamilelikten ötürü birlikte çalışamayacağız tehlike arz ediyorsunuz emekleriniz için teşekkürler kimse demiyoo.
Sağol canım...
Aman bazı doktorlar öyle ya....
Ben işte 1 defa gittim daha da gitmedim....
Kızlara anlattım da onlar da hak verdiler...
Ben adetimin 3. günü gittim hem kan tahlili vereyim hem de ne bakılacaksa diye....
Kadın eşin de problem varsa sen daha ne arıyonki dedi bana ....
Hiç bişeye de bakmadı...
Bi de özele gittim yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?