Bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yapıyosuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Amin canım İnşaallah hepimizin....
Ay kız ne falcıymış o öyle....
Bakalım doğru çıkacak mı....
Onu bilmem ama İnşaallah hamilesindir....
valla eşimin adını söyledi benim adımı söyledi yüzüğümü çantanın altına gizledim elimi yani onu bile yüzüğünü saklama dedi bana
valla bilince herşeyi buda üstüne ayın 4 ile 12 diyince ister istemez bekler oldum :)))
İnşallah hamileyimdir inşallah sende hemen arkamdan kalırsın kocaman harflerle HAMİLEYİZZZ diye yazarız
Ayyy hadi İnşaallah canım yaaa.....
Ayyy ağzından bal damlıyor kız İnşaallah.....
Sen ne kadardır istiyordun canım ya unuttum ben?
İnşallah cnm...
cnm ben 1 senedir istiyorum ama uzun bir zaman regli düzensizliği için doğum kontrol hapı aldım evlilikten önce ve sonrası işte tırmanıyoruz yaşım ufak olsa bekliycem ama 34 oldum
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de küçük değilim çünkü....
İnan eskiden çocuklarımın arasında 4-5 yaş olsun derdim,şimdi İnşaallah ilki gelsin çok korunmayı düşünmüyorum....
Çünkü yaşımız ilerliyor canım....
Ne korunması asla korunmam artık iki tane olsun Rabbim verirse sonra zaten yaşım 34 iki tane anca sonrası zaten istesemde olmaz sanırım :=)
Kız zaten o yüzden ben eskiden ikizlerin hamileliği büyütmesi zor falan diye pek istemezdim ama şimdi ikiz bile istiyorum....
Allah Asifirari'nin yardımcısı olsun.....
Valla olsunda ikiz falan hiç farketmez sağlıklı olsun yeter öle böle büyüycek sonuçta evet yardımcısı olsun hem zor hem güzel
hoşgeldin canım....
Napiyim canım ya tatil ya çoğu vaktim burda geçiyor işte.....
Sen napıyosun bakalım?
pardon bebişimm sen bana aldırma cnmmm özürrr gerçekten keyfim bozuktuuu arkadaşlarla yazışıyordummm.kusuruma bakma sennn
merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyodum topiğe hamile kalmak için başlamıştım şimdi çok şükür hamileyim darısı isteyen herkesin başına
kayınvalidem bana birgün hamile bir kedi görmüştük döndü dediki bak kediler bile doğruyor sen daha doğuramadın nasıl bir psikolojide olduğumu düşünün artık
Allah hepimizin gönlüne göre tez zamanda versin İnşaallah.....
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....
Ama bizim topiğimizin adı sadece hmil kalmak isteenler değilki,hamile kalmak isteyenler ve bizimle başlayıp hamile kalanlar....
Gördüğün gibi hamile arkadaşlarımız da burdalar ve paylaşımlarına devam ediyorlar.....
Biz de tecrübelerinden faydalanıyoruz.....
Hamileliğin nasıl gidiyor canım?
Kaç haftalık gebeliğin?
amin canım saol hamile kaldım diye girmemezlik yapmadım canım bulantılar baş ağrıları mahvetti o yüzden giremedim pek 13 haftalık oldum ama çok zor geçti 6 kilo verdim bulantılarım yüzünden şimdi hafifledi bulantılar ama hala iştahsızım yemek yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?