hoşbulduk canım
inşallah öyledir ya geçen ayda umutlandım ama bişey çıkmadı
geçen ay 11inde adet oldum
bi kaç gün ya öne sarkabiliyor yada gecikebiliyor tam gününde olmayabiliyorum:26:
Başka belirtilerin var mı canım?
canım benide eklermisin listeye belki uğurlu gelir:97:
merhabalar benim size bir sorum olucak. ben mayıs ayının 16 sında adet oldum. haziran ın 13-14 ünde adet olmam gerekiyordu olmadım. daha sonra haziran ayının 23 ünde çok az bi lekelenme oldum. 4 gün sadece tuvalete gittiğim zaman bir damla şeklinde bi lekelenme oldu. ama adet değildi sadece 4 gün süren bir lekelenmeydi. bugun temmuzun 4 ü hasas olmayan 5 liralık testlerden yaptım negatif çıktı. acaba hamile olma ihtimalim varmı internette okuduğuma göre çoğu gebe kadınlarda implantasyon kanaması olurmuş. yine internette okuduğuma göre bazı kadınlar geç döllenme yaşayabiliyormuş. acaba böyle bir şey olmuş olabilir mi? eşimle çocuk istediğimiz için korunmuyoruz. eğer hamile olsaydım bu testte çıkarmıydı yoksa daha erkenmi pozitif çıkması için eğer hamileysem tabiki?
Tamam canım hemen ekleyeyim Bat'ını ne yazayım?
göğüslerimde şişlik ve kasık ağrım var
belkide adet olacağım onun belirtileridir
10 yaz canım geçen aylarda 10una denk gelmiş hep :))
İşte adet belirtileriyle hemen hemen aynı zaten o yüzden tek garanti belirti adet gecikmesi....
inşallah vardır bu ay
düşünüp stres yapmayayım diyorum ama işte insanın aklından çıkmıyo malesef
geçen ayda heralde çok düşündüm adetim geciktibende bişi var diye umutlanmıştım ama tabi hayal kırıklığı
hayırlısı diyeyimm Rabbim hepimizin gönlüne göre versin :97:
Tamam canım yazıyorum....
Ne zamandır istiyorsun canım bebek?
3 aydır
daha yeni ama çook stresli her ay acaba oldumu diye düşünmek
Evet canım o stres hep oluyor....
Bizim burda çoğu arkadaşımız uzun zamandır istiyor ve hamilelerimizin çoğu da çok bekleyenlerden....
Ben de hala bekleyenlerdenim canım....
Allahım daha fazla bekletmesin sizleri bir an önce bebek sahibi yapsın. gönlünüze göre versin Rabbim bi yandanda bana versin
yaşın kaç canım ne kadardır bekliyorsun bebişini
Amin canım Amin İnşaallah hepimize....
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler ve onları sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin İnşaallah....
Canım 16 aydır istiyoruz canım...
1 yıl olmayınca doktora gittik canım,eşimde varikosel olduğunu öğrendik....
Sonra da ameliyat oldu canım,şu an iyileşme sürecinde canım....
çoook geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin bir an önce..
bakalım bizimde böyle giderse bi doktora görünmemiz gerekiyor eşimin yani
çünkü ben hamilelik düşünmeye başladıktan sonra gittim doktora herşey normal sadece adet tarihlerini takip et düzensizlik varsa gel demişti. şimdi onları takip ediyorum bakalım zaman ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?