Toparla iste kafani canim dinlen bolca tatildesin yani benimde hic is yapasim yokk:97::97:bugün bile ütüm vardi yarisini yapana kadar catladim yaa
ne olacak benim halim bilmem böylemi yorgunluk ne bilim hep oturasim var benim
Ayyy kız ütü zaten bana göre en zor iş....
Kışın bile terliyorum ki ben ütü yaparken ,şimdi biliyosun Türkiye'de havalar iyice ısındı artık hiç yaklaşılmıyor ütüye....
Otur canım sen dinlene dinlene yap yorma kendini....
Öyle yapiyorum zaten canim sicakta cekilmez hic bilirim aman canim ne zaman isterse artik
neyse canim benim uykum geldi cikiyorum bu gecelik sana iyi geceler diliyorum kendine iyi bak görüsürüz:79::79::79:
testlere güvenmiyorum regli zamanımda yaptım çıkmadı arkadaşla aynı anda aldık testleri onda belirgin pembe çizgi çıktı akşamına regli oldu kız o yüzden en güzeli kan testi yarın ilk işim yaptırcam
Kim kaybolmus kizlar siz ortada yoksunuz burdayim ben ama kimsecikler yok aranizda olmaya calisiyorum hep bu Arada Aysucum esim ev bulmus canim
2 kat diyor görmüs güzel dedi ben bakmadim ama balkonu felan varmis normalde esim daha zevklidir yani biraz tadilat varmis ama hepsi yapilacak tabi biz yapmiyoruz hazir sekilde girecegiz insallah 3 oda bi mutfakmis cocuk odasi felanda iyi dedi bakalim hayirlisi olsun
Bu aksam istemesemde yeni evlenen eltime gitmek zorundayiz erken gelebilirsem burda olurum ama aksamlari esim pek birakmiyor beni bebislere zararliymis pc cok kullanilincagörüsmek üzeree:80::80::80:
Öyle yapiyorum zaten canim sicakta cekilmez hic bilirim aman canim ne zaman isterse artik
neyse canim benim uykum geldi cikiyorum bu gecelik sana iyi geceler diliyorum kendine iyi bak görüsürüz:79::79::79:
selam kızlar:80:
2 gündür kasıklarım ağrıyo eli kulağında kırmızılar gelecek heralde :97:
anma kırmızıları gelmesinler bende son haftaya girdim 6 günüm kaldı bakalım yine hüsran mı olcak off offf hale bak ya
selam kızlar:80:
2 gündür kasıklarım ağrıyo eli kulağında kırmızılar gelecek heralde :97:
Merhabalar canım....
Başka belirtilerin var mı?
merhaba hoşgeldin canım
düne göre ateşim hafifledi ama biraz daha var
göğüslerim şiş bide canım
mide bulantısımı var desem ama psikolojikmi bilmiyorum içim bi hoş gibi
Hoşbulduk canım....:79::80:
Hadi hayırlısı İnşaallah hamilesindir.....
selam kızlar
ya benim kafam karıştı bugün kan testi yaptırmaya gitcektik uzakta biraz yer eşim işim var yarın gidelim dedi
dün gece ilişkiden sonra kahverengi bişiler geldi anlayamadım tam sabah baktım yine biraz kahverengi hala kahve bişiler geliyor benden
hastalandım mı yoksa başka bir nedenden mi anlayamadım beş gün geciktim bu yerleşme kanaması falan olamaz herhalde değil mi :44:
inşallah canım
testim var bitane almıştım geçen aydan fazla
yapıyımmı yapmayımmı diye düşünüyorum ama sanırım çıkmaz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?