Canım seni korkutmak istemem ama eğer hamileysen tam bu günlerde ilişkiye girmek sakıncalıymış....
Rahimdeki kasılma hareketleri düşüğe neden olabiliyormuş....
Her bünye bir değil tabiki kiminde bişey olmaz ama adetinize 1 hafta kala ilişkiyi kesin diyorlar....
Kız biz sana kaç gündür kan testi yaptır bi baktır diyoruz dimi...
İnşaallah bi sorun yoktur canım.....
Ama bence hemen git kan testi yaptır canım...
Ona göre doktorlar progesteran mı ne öyle bişey veriyorlarmış....
Kayyum da böyle bi lekelenme yaşamıştı diye hatırlıyorum canım....
kahverengiler genelde gecikme ie oluyo olacağının belirtisi veya kist bende öle oldu...üç yıldır çocuğm olmuyo hem eşim hemde bende sorunlar var ameliyat oldum kanallar açıldı polip vardı alındı eşimde k sorun düzeldi ameliyatı mart ayında oldum hala beklemedeyim...histeroskopi olupta ameliyat olan var mı olduysa ne zaman bilgi verir misiniz....teşekkürler
Ya yakında olsa hemen gidip yaptırcam ama uzakta kan testi yaptırılacak yer kaç gündür eşime söylüyorum bugün gitcektik işleri yoğun yarın söz dedi
erkek işte dururmu söyledim üstelik biraz bekle diye yarın gitcem olsun olmasın böyle strese girmekten iyidir
Kız zaten fazladan test alıp da evde durdumu dürtüyor insanı zaten....
Bazıları o idrar testleriyle 5 gün önceden öğrenebiliyorlarmış ama bence bikaç gün daha bekle canım ya....
Canım madem bi idrar testi yap da bak bakalım bugün...
Gerçekten çok stres oldun sen ya....
Çünkü biz bile merak ediyoruz artık 8 gün geçti yani di mi?
valla ya kaç gündür elim gidiyo yapsammı diye hatta yanımda taşıyorum işyerine getirip götürüyorum
evet canım bekleyeyim en iyisi bugün yarın belli olur ne olduğu:97:
canım ben o testlere kesinlikle güvenmiyorum demiştim ya arkadaşım ikinci çizgi bariz çıktı akşamına regli oldu diye en güzeli şu 25 milyonluk testler varya bir gün bile olsa çıkıyo ya onlardan yaptırcan yada kan testi
birinde olmam lazımdı işte beş altı gün falan
Selam kizlar biz geldik
Lekelenmen devam ediyor mu canım?
evet devam ediyor ama hiç kan falan yok kahverengi bişiler çok yok ama idrara çıkınca peçeteye azcık geliyor işte
Önceki aylardan farklı bişeyler hissediyor musun?
bu 3. denememiz ilk denemede bişi anlamadım çok üstünde durmadığım için belki ama bi önceki ve bu ay benim ateşim çok yükseliyo geçen ayda ateşim yüksekti bu ayda
hiç ölçmedim ama yüksek olduğunu hissedebiliyorum..acaba yumurtlama dönemim olabilirmi bu ateşimin yükseldiği zamanlar..
bide geçen aydan farklı olarak kasık ağrım
sanki bu kadar yoğun hissetmemiştim..
ama bilmiyorum sanki adet sancısı gibide duruyoo anlamadım ya
hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı olurmuşya o yüzden anlayamıyorum :97:ümitlenmekte istemiyorum:97:
Canım benim içimden hamilesin diye geçiyor...
kayyum da olduğu gibi lekelenme yaşıyorsun bence....
Şu an doktora gitme imkanın yoksa bence dinlen ve kendini yorma derim ben...
Ev işi falan yapma sakın...
alıp ütü masasını çıksana balkona serin serin yap işte ütünü
ben ne zaman girsem kimse yok sonra gelmiyorsun demeyin bana.......:) ev mi değiştiriyorsun
selam kızlar
ya benim kafam karıştı bugün kan testi yaptırmaya gitcektik uzakta biraz yer eşim işim var yarın gidelim dedi
dün gece ilişkiden sonra kahverengi bişiler geldi anlayamadım tam sabah baktım yine biraz kahverengi hala kahve bişiler geliyor benden
hastalandım mı yoksa başka bir nedenden mi anlayamadım beş gün geciktim bu yerleşme kanaması falan olamaz herhalde değil mi :44:
kızlar adete daha var ama dayanamadım test yaptım ve sonuç tek çizgiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?