Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

benimde senden bi farkım bendee ne olcak diye düşünmeye başladım düşünsen bi dert düşünmesen ayrı bi dert şaştım kaldım artık ya

üzüldüm ya sıkma canını hayırlısı böyleymiş demek ki

üzüldüm cnm yaaaaa, ama sıkma canını allahın izniyle sen de anne olucaksın inşallah. karamsar olma.... bu kadar üzülmene biz mi sebep olduk acaba diyorum seni umutlandıracak şeyler söyleyip....

dün doktor kontolüm vardı kızlar.. sadece keseyi görürüz diyodum ama kalp atışlarını da gördük hatta sesini dinledik... şimdilik herşey yolunda ama oğluma daha söylemedim abi olacaksın diye. yine kötü bişey olurmu diye korkuyorum 10 gün sonra tekrar gidicem... o zaman da iyi şeyler duyarsam söylerim artık

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 23 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile 21 haftalık(erkek)
Nissam hamile 21 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 19 haftalık
Evanur hamile 19 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 18 haftalık
Tuanafunda hamile 18 haftalık
Rojda0819 hamile 17 haftalık
Epsilonsigma hamile 15 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 10 haftalık
AdaESILA hamile 8 haftalık
Arwen83 Hamile 8 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 4 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Paristebirgece 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Hakem 13 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede

üzüldüm cnm yaaaaa, ama sıkma canını allahın izniyle sen de anne olucaksın inşallah. karamsar olma.... bu kadar üzülmene biz mi sebep olduk acaba diyorum seni umutlandıracak şeyler söyleyip....

yok cnm ya neden siz sebep olcaksınız olurmu öyle şey siz destek oluyorsunuz bana burda dertleşmek iyi geliyor umudumuz olmasa nasıl dayancaz dimi buna birbirimize umut olucaz ki dayanabilelim

arkadaşlarrrrrrrrrrrrr niçin gece kuşusunuzzzzzzzzzzzzzzz amma yaaaaaaaaa gündüz ne yapıyosunuzzzzzzzzzzzzzzz?????*

bebişimmmmmmmmmmmmmmm sen nerelerdesinn uykucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Üzülme canim hayirlisi olsun insallah önümüzdeki ay icerisinde gelir bebis umudunu kaybetme biliyorum söylemesi kolay diyceksin ama bizde ayni yollardan gectik bu yüzden söylüyorum eminimki sende birgün yazacaksin bize hamileyim diye

Canım ya çok sevindim....

Ne kadarlık oldu senin bebişin kaç haftalık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…