Yok canim bakamadik daha esim bugün calisiyor artik yarina insallah burdada yine berbat bi hava var öglen kalktim ama hala sersem gibiyim ben
halsizim ne bilim yatip uyuyasim var yani o derece
Ayy tam sıkkın bi hava desene....
Kız hadi canlan bakalım bizim havamız iyi olsun yeter ki....
Ayy hic sorma canim ya en iyisi cikip dolasim biraz ben yoksa uyuyup kalicam burda
Tamam canım hem yürüyüş bebeklere de iyi gelir....
Sonra görüsürüz o zaman Kendinize iyi bakin:79::79::79:
kızlar selam adetime 10 günümvar bakalım bu ay bebiş varmı..
kızlar selam adetime 10 günümvar bakalım bu ay bebiş varmı..
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!11
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz______________________________________
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!11
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz______________________________________
hoşgeldinn iyi insan lafının üstüne gelirmiş biraz önce senden bahsediyorduk
senin şu kanama olayın nasıl oldu onu biraz anlatırmısın hamile kaldığın zaman
Hoşgeldin canım.....:79::80:
Ben de az önce senden bahsetmiştim canım....
Gyaman'ın lekelenmesi olmuşta canım,sende de olmuştu sanırım ben öyle hatırlıyorum diye bahsettim....
hayırdır cnmmmmmmmm, bende fazla değil cnmmm minik leke noktacık şeklinde idi sadece bende siyatik de vardı ağrıdan dayanamıyordummm. çok korktum cnmmm. Hemen doktora gittim dr um benden daha pimpirikliiii hemen rapor aldırdı.öyle işte cnmmm birde bebişim biliyor. Benim bebeğim zor oldu canımmm. O nedenle dahada korktumm.
hoşgeldin canım.....:79::80:
Ben de az önce senden bahsetmiştim canım....
Gyaman'ın lekelenmesi olmuşta canım,sende de olmuştu sanırım ben öyle hatırlıyorum diye bahsettim....
ya ben geçen ay hsg çektirdim bu ayda birinde olmam lazımdı hala olmadım gece ilişkiden sora çok az kahverengi leke geldi bugünse biraz kahvrengi lekelenmem oldu işte idrara çıkınca peçeteye biraz geliyor acaba reglimi oldum yoksa lekelenmemi çözemedik te
ya ben geçen ay hsg çektirdim bu ayda birinde olmam lazımdı hala olmadım gece ilişkiden sora çok az kahverengi leke geldi bugünse biraz kahvrengi lekelenmem oldu işte idrara çıkınca peçeteye biraz geliyor acaba reglimi oldum yoksa lekelenmemi çözemedik te
hımmm anladım canımmm yok bana olmadıı nissamda olmuştuu güzelim adet gününde veya bir gün sonra sadece kahverengi leke olursa hadi hayırlısı ama bende olmadı cnmmm.
saol cnm benim beş gün geçti adeti ama neyse yarın kan testi yaptırcam çıkıcak ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?