amin canimmmmmmmmmmmm....
ne kadar uzak o kadar tatli ve kiymetli olur insan....
valla oyle canim senin isin benimkinden daha zor senin ikizzz,rabbim yardimcin olsun canim....
varmi akraba gorumce felan burda olan...
eee canim sen iki taneyi birden getiriyon...herseyin ayirlisi ve kismet tabiiii
Sagol canim hepimizin yardimcisi olsun ALLAH rabbim kimseye tasiyamayacagindan fazla yük vermez ben korkmuyorum kücük olmasinlar yeter doktorum ekim basi yada ortasi gelebilirler dedi burda iki eltim var birinin cocuklari kücük zaten birini hatirliyosan eger 5,ayda yeni gelin geldi ve simdi hamileymis yani ikisindende fayda yok baska kimsede yok bence gerek yok zaten varsa 2 elin on parmagin baska carem yok herseyin hayirlisi zaten simdi tasinacaz ya biraz aramiz olacak ki ben zaten öyle istiyorum
Topige cok ugrayan yok bu ara bende az önce trip atiyodum tek basima
Aysucum da gelmedi,eskilerden cok kisi yok mesela gül,cute,adaesila,sevser,beklemede,daha listedede var isimler ama kendileri yok:44::44::44:
oyle canim...
mas.sizin gelin pekte hizli cikmis....
ya zaten kimsenin kimseye pekte hayri yok bu zamanda...insan herseyin ustesinden gelir evelallah..
baslard biraz zorlanirsin ama alisirsin...
herseyin hayirlisiiiii
evet yaaa saydiklarindan hic biri yoklarrr...
ugradiklarida yokkkk:44::44::44:
Kiss kimin kime hayri var bosversene bn hallederim be kimseye ihtiyacim yok hakikaten bende sasirdim 2 ayda tamam yasida 30 yani simdiden 5 haftalik karni cikmis az zayifti kendisi
burdakide biraz giciktir eltim onundami ikiz ne diyo karni diyo baya büyük bende dedim ALLAH hayilisini versin diye
Demekki unuttular topigi yada is güc derken herkes devam ediyor canim
aynen oyle canim...
mas...millet hizli ciktiysa biz ne yapalimmm
rabbim herksein gonlune gore versin....
her halde isi guc yada tatil zamani olabilirrr:44::44:
Öyle valla kimseyle isim yok benim kendi isimi bilirim ancak beli agriyor zaten yine
benimkide gelmedi bak su saat olmus ortada yok adam
bi gün bende buraya hamileyiiiiim diye haykırmak istiyoruuuuuuuuuummmmm
calisiyormu,yada istenmi gelme zamaniii
bi gün bende buraya hamileyiiiiim diye haykırmak istiyoruuuuuuuuuummmmm
yok canim izinli esim bugün maci vardi amatör ligde oynuyor arkadaslariyla aksam cikti daha dönmedi iste baya gec oldu
himm...
benimki gececi olarak calisiyor bugun...
ben yanlizim kendime nette zaman geciriyorum,uykumda yokkk
inanmak zor geliyor o günlerin geleceğine..bazen öyle bir umutlanıyorum bazen kandırıyorum kendimi sanırım hiç bizaman diyorum ahhh ahhhhh
inanmak zor geliyor o günlerin geleceğine..bazen öyle bir umutlanıyorum bazen kandırıyorum kendimi sanırım hiç bizaman diyorum ahhh ahhhhh
Ahh canim simdi sana öyle geliyor bende cok ugrastim inanki ama simdi bak bebislerim benimle cok sükür yeterki sabret
ayy ne güzeell :) Rabbim bana da nasip etsin nolur yaaaaa
allah analı babalı büyütsn bebişlerinizi :) bide şu yönden düşünüyorum böyle zor oluyor ya hani acaba daha mı kıymet biliriz Allah bizi sınıyor mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?