Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Iyi diyelim iyi olalim canim biraz yorgun biraz uykulu iste hic agzim bos durmuyor hem tatli hem eksi yermi bi insan yahu

al benden de o kadar bir yorgunluk varki ustumde gorende ne yaptim sanicakkkk

eeee canim normallllll,sen iki can tasiyorsun...

biri belli zaten kizzzz,digeride erkekmi olucak neeeee

al benden de o kadar bir yorgunluk varki ustumde gorende ne yaptim sanicakkkk

eeee canim normallllll,sen iki can tasiyorsun...

biri belli zaten kizzzz,digeride erkekmi olucak neeeee

Bilmiyorumki canim babam bi kiz bi erkek demisti ama bu ay bakicaz 10 gün sonra terminim ya bu soldaki bebis korkutuyo beni az hareketli bide cok hissetmiyorum hafif vuruyor sanki sagdaki kiz masallah yani kizceme iyi durumda bide sabahlari agrim oluyor sendede varmi canim valla yatamiyorum suan bile genelde sola yatiyorum ama gece bi bakiyorum sagima dönmüsüm iki tarafta agriyor cok yatarsam
bide ne kadar siklikta iliski yasiyosun canim biraz özel oldu ama istersen cevap vermeyebilirsin

Ayakalrimda mor damarlar cok belli cnim benim ya bide olmadik yerlerde sivilceler cikmisama dedigimm gibi diz kapagimin arkasinda ve baldirlarimda bile var mor damarlar niye böyle oldu bilmiyorum begenmiyorum kendimidaha cok catliyorum ne kullanirsam kullanayim degismiyor

canim benimkide hareketsiz kiz olmasina ragmennn...benimde yanlarimda cok agrilarim ve batmalarim oluyor hatta uzerinde zor yatiyorum...

bende se sol tarafimda cok agri oluyor ......

iliski baslarda korkuyorduk ama simdi normal olarak devam ediyoruz...

haftada iki felan bazende uc diyebilirim...

sizde ne kadar siklikta canim...

canim benimde oyle damarlarim belli bacaklarda,acik tenli olmamadan da kaynaklaniyor...

sende acik tenliysen belirgin olmasi gayet normal...#

benim yuzumdeki lekeler cok moralimi bozuyor bazen kendimden igrendigim oluyorrr

Demekki agrimasi normal o zaman bizde korkuyoduk aslinda doktor yasak felan koymayinca esime gün dogdu yaniaynen canim 2 yada 3 aslinda cogul gebelige göre fazla gibi ama esim bu ara daha merakli daha bi seksi oldun diyor

Demekki agrimasi normal o zaman bizde korkuyoduk aslinda doktor yasak felan koymayinca esime gün dogdu yaniaynen canim 2 yada 3 aslinda cogul gebelige göre fazla gibi ama esim bu ara daha merakli daha bi seksi oldun diyor

evet canim normalmis bebek buyuyor agri ve bel agrisi olmasi normalmis...

ilk 3 ay bizde korkuyorduk doktor ne kadar birsey yok desedi de yindede cesraet edemiyorduksimdi doktor yok tehlike olmadigi surece iliski devam edilebilir dedi yaaa dedigin gibi bizimkinede gun dogduuu

ah bu erkeklerrrrrr

canim benimde oyle damarlarim belli bacaklarda,acik tenli olmamadan da kaynaklaniyor...

sende acik tenliysen belirgin olmasi gayet normal...#

benim yuzumdeki lekeler cok moralimi bozuyor bazen kendimden igrendigim oluyorrr

evet canim acik tenliyim bende olsun bakalim onlarda endise etme gidecek onlar canim dogumdan sonrada güzellik geliyor anneye

Ilahi nissam güldürdün benide
bebisler icin sorun yoksa benim icin mahsuru yok zaten benimki vaktimiz olmaz diyor cocuklardan deli ya simdiden düsünüyo bende dedim zaten dedim ben yatagimi bebislerin odasina ayircam dedim diyoki simdiden pabucumuz dama atildi

evet canim acik tenliyim bende olsun bakalim onlarda endise etme gidecek onlar canim dogumdan sonrada güzellik geliyor anneye
i diyelim

acik tenli olmanin dezavantaji diyelim lekelerin ve bu tur seylerin gorulmesi kendini belirgin etmesiiii...

ne yapalim annelik demek boyle bir seymis...

insan onca zaman bekler ve geldikten sonra bu tur seyler insanin moralini bozsada deger ....

bebislerimiz icin herseye degerrrrr

seninki simdi zamanimiz varken devam diyor demekkkk ben daha sabah esime diyordum bu gunlerin tadini cikaralim yarin obur gun cocuktan birbirimize zamanimiz olmaz diyorummm

benimki bir bebek hayirlisiyla dunyaya gelsin ikinci bebege basliyalim diyorrrbende bunu zor 1,5 yilda yakaladik ikinciyi allah bilir artikkkk

eeee canim adam hakli tabiiii

Tabiki deger canim sikayetimiz yokda tuhaf hani ilk defa yasayinca insan
suan iyi hissediyorum kilom felan normal esim yemiyosun desede iyi yani bazen uykuda beni düz ceviriyor bebislerimi eziyosun diyo
ee ben nasil yatayim canim düz yatamiyorum ki ben

aynen canim ilk olunca erkekler oyle oluyorlar...

benimki bir sey olunca kendini dusunmuyon kizimi dusun,cocugu oldurecen diyor,bogacan diyorrrr

yaaa bu erkekler de cocuk gibilervay halimize bebeislerimizin yaninda birde bebek olna eslerimizzzzzzisimiz cok zor cokkkkkkkk

Hakli canim esim cok sükür esimden hic sikintim yok ALLAH kimsenin huzurunu bozmasin heralde TRde olsam kaynana yaninda bu kadar ´rahat olamazdim ben
gercekten bu günler gelmez bi daha tadini cikarim biz öyle tabi zaman bulunmaz hele ben aman artik gece nöbet tutarim cocuklar uyusa esim kalir basima
benimki en fazla üc diyor cocuk icin azcik ara verir yine baslariz diyo bakalim

amin canimmmmmmmmmmmm....

ne kadar uzak o kadar tatli ve kiymetli olur insan....

valla oyle canim senin isin benimkinden daha zor senin ikizzz,rabbim yardimcin olsun canim....

varmi akraba gorumce felan burda olan...

eee canim sen iki taneyi birden getiriyon...herseyin ayirlisi ve kismet tabiiii

Evet sanirim ilk oldugu icin yada bebisler gec geldi ondan otursam bile karisir inanki sagina dikkat et soluna dikkat et orda cocuklarim var diyor
Hayir bisey yokken benide korkutuyo yani

Evet sanirim ilk oldugu icin yada bebisler gec geldi ondan otursam bile karisir inanki sagina dikkat et soluna dikkat et orda cocuklarim var diyor
Hayir bisey yokken benide korkutuyo yani

eeee canim o kadar zamandn sonra gelince boyle oluorlar..

onlar bizden daha paniklerrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…