Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

en son gittiğimde bişi yok demişti doktor bi daha gitmeyi düşünüyorum başka bir doktora bakalım o nediyecek

Sende dertsiz basina dert ariyosun bence senin sorunun sabir etmemek canim
ben 2 sene bekledim yahu insaf yani bu kadar dertlenme ciddi söylüyorum sana

ben değil kızzz eşim çok istiyorrrr ondan yaniii yoksa ev okul çocuk off düşünemiyorum kendimi bide benim yaş geldi 29 eşim 34 eee normal değilmi istemesi güzelim
Sende dertsiz basina dert ariyosun bence senin sorunun sabir etmemek canim
ben 2 sene bekledim yahu insaf yani bu kadar dertlenme ciddi söylüyorum sana

ben değil kızzz eşim çok istiyorrrr ondan yaniii yoksa ev okul çocuk off düşünemiyorum kendimi bide benim yaş geldi 29 eşim 34 eee normal değilmi istemesi güzelim

Yasinda bisiy yok bikerem senin ne olmus yasina benim esimde kücük degil yani 32 yasinda ama o hic sabirsiz degildi beni sakinlestirirdi aksine ki ben ikinci esiyim daha cok istiyordu bebek ama bizim elimizde olan bisey degil olduktan sonra okul ev seve seve yetisirsin hepsine merak etme sen

soğan suyuna mı başlasam yine diye düşünüyorum

eğer kistin yoksa veya akıntın veya pkolu değilsen bence sende benim gibi bal tarçın çörekotunu kullan reglinin 2.günü başla 12. bırak toplam on gün ben işte bu ay onu yaptım bide hayıt suyu kullandım regli düzensizliği için hayıta çok inanıyorum çünkü yakın arkadaşıma tavsiye etmiştim ilaçsız regli olamıyordu 3 ay kullandıktan sonra artık düzenli ilaç falan kullanmıyor çok şükür

yarın eşim için hastahaneye gidicez dişleri için o yüzden dedim yaptırsam mı diye ama bekliyim ben sonra hüsran yaşamıyım ilk kez bekleyesim yok yaa :)))

Acaba bebis geldimi dersin dedim ya canim istersen yaptir test insallah bebis seninledir sende bu ay kür felan yaptiydin belki fayda etti bilemeyiz

yetiştirmeye yetiştirirmde okulda da evdekinden 25 tane olduğunu düşünnn .....( anasınıfı öğrtmnym ) sence eve geldiğimde halim ne olurrr

yetiştirmeye yetiştirirmde okulda da evdekinden 25 tane olduğunu düşünnn .....( anasınıfı öğrtmnym ) sence eve geldiğimde halim ne olurrr

okuldaki baska evdeki baska olur canim ayy ne kadar güzel düsünsene bence cokta güzel olur emin olben seviyorum ya cocuklari ayrica cokta güzel bi isin var hic zorlanmassin valla

Acaba bebis geldimi dersin dedim ya canim istersen yaptir test insallah bebis seninledir sende bu ay kür felan yaptiydin belki fayda etti bilemeyiz

Benim merak ettiğim şu tatlım yarın reglimin 23.günü acaba diyorum kanda çıkarmı varsa yoksa kan içindemi çok erken biliosun 21. gün lekelenmem oldu

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 26 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 24 haftalık(erkek)
Nissam hamile 23 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 21 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 14 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 10 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Hakem 8 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece 8 Ağustos. Beklemede
Byzg 9 Ağustos. Beklemede

Benim merak ettiğim şu tatlım yarın reglimin 23.günü acaba diyorum kanda çıkarmı varsa yoksa kan içindemi çok erken biliosun 21. gün lekelenmem oldu

Onu bende bilemiyorum canim ya hayatimda hic yaptirmadim hep cubuk test yapiliyor burda

zorlanmam ama bedenen çok yorulcam gibiii

herseyi göze alacan canim sonucta hayat senin ve senden bi parca can olacak sorumluluk var isin ucunda ben esimi cok uyariyorum bu konuda bilakiste harcama konularinda ileriyi düsün diyorum anliyor zaten daha cok alisveris yapacagiz

selam hepinize hep gece kuşu olmuşsunuz gündüz giren yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…