ben geldim şekerim nasılsınnn :)
Kızlar kulaklarım çınladı geldim ben de....
Bi ara tatile kaçtık biz de işte....
Nasılsınız bakalım ne var ne yok ?
Var mı yeni müjdeli haberler?
Bi ara okuyayım geçmişi.....
Görüşürüz kızlar.....
Hosgeldin canim iyi diyelim iyi olalim iste sen nasilsin?
hayırdır neden halsizsin yoruluyormusun acaba ondan olabilir yada havalardan etkileniyor olabilirsinn bol bol dinlenn
Yok kiz bisey yaptigim evi bile dogru dürüst temizlemiyorum ben havalar burda hep ayni yagmurlu degismiyor acayip gökgürültüsü vardi tirstim yani:83::83::83:
ne olsun güzelim çalışmalara devam :) evdeyim sıcaklan boğuşuyorum
ee tatildesin calis ne olacak canim hep yapilan sey degilmi ama
yapma zaten temizlik falann ayağını uzat dinlen doğumdan sonra acısını çıkarırsın temizliğin :) yağmurlu olmasıda etkiliyordur halsiz olmanı falan ayyy bende çok korkarım gökgürültüsüden
Yapsamda az bisey yapiyorum canim kendimi yormadan bebisler büyüyor artik belim agriyor ondan dolayida insaallah saglikla dogururum ALLAH sanada nasip etsin clismalarin sonucunda insallah
iyi geceler kızlar,anne adayları veya anneler bişi sorcamşu adet öncesi nasıl hamilelik belirtileri oluyo yazarmısın..
tatildeyim bol bol dinleniyorum gerçi sıcak ama yinede değer yani evde olmaya 1 ay kaldı tatilimin bitmesinee ...... kızzzzz benim balıkda doğrucak valla bugün yarın bi ben kaldım sordummmm geçen diğer balığım doğurmuştu şimdi 2.doğurcak bi balık kadar olamadım valla
boşver yorma kendini sen yinede eeee büyüsünler de gelsinler biran önceee inş. canım sağlıkla kurtulursunuz ....ayyy inş canım inşşş valla bugün 16. günüm zaten ama kaç aydır takip ederek çalışma yapıyorum ama bi işe yaradığı yokkkk sinirlerim zıplıyooooo
nissam nerelerde
inallah canim ya ALLAH yardim etsin hepimize
Seni anliyorum canim ama sabirli olmak zorundasin kendini strese sokmana gerek yok inan hic beklemedigin anda geliverir bildigim kadariyla bi sorun yok sizde endise etme Insallah cok bekletmez bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?