- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
canim cok gecmisolsun Allah sabrini versin, cok zor biliyorum insallah en kisa zamanda bebgne kavusursun,10 gündür bende hamileyim zannediyorum güya iki bayrami birden yasadim. kimyasal gebelikmishem kanda hem idrarda pozitif cikti; sonra kanama basliyinca korkup doktora gittim doktor vajinada yara var kan ordan geliyo dedi. ben almanyadayim yenide geldim dillerindende anlamiyorum arkadas anlatti. tabi sevindim ogün cok az kanamam oldu ertesi gün kanamam cogalinca telas yaptim, doktoru arattim hormon degerim düsükmüs adet görebilmisim normalmis güya... benim annemde hamileleikte üstüne adet görmüs dedim anneme cekmisim. neyse esimi aramislar gelsin kan versin diye bu defa hormonlar düsmüs tabi yani bebek yok artik bende keseyi görüp kalp atislarini duyacagim günü heyecanla bekleyip sevdiklerimle paylasiyorum bunu güya
ha bu arada ilk doktora kanama sikayetiyle gittigimde vajinada 1 mm bebegide görüyorum dedi ee bende daha 4+5günlük diye normaldir diyorum hatta doktorun yanindaki kizcagazda heyecanla bana gösteriyor iste bu diye alt üst oldum psikolojim berbat durumda aile büyüklerini üzdüm onlar tabi benim üzülmeme üzüldüler
((
dunyada nasibi yokmus canim oyle dusun. ama bir arkadas yazmis nasil kimyasal gebelik diye bende aynisini dusunuyorum. benim gecen ay adetime 2 gun kala yaptigim testte cok silik 2. cizgi cikti ertesi gun koyulasir diye bekledim ama cizgiden eser yok. zaten gunumdede oldum cok bitkindim ama o aralar. ama adetim gecmemisti.
tam adet gunumdede hastalandim ve biraz uzun surdu bitmesi bence o kimyasal gebelikti. oyle 1mm oldugunuda sanmiyorum. demem oki senin hem kanda hemde idrarda ciktis netmiydi cisgin kanda deger kacti
gorundugune gore baya yuksek olmali. bence dil bilen biriyle baska bir doktora git etraflica anlat derdini.
eger bir sorun varsa simdiden onlemini al. Allah sabir versin canim.
Son düzenleme: