Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

sağol canım benim gerçekten öyle gözümle görmeden tam olarak inanamamıştım ama artık varlığından eminim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin canım seninkilerede maşallah:emir_bebek:Allah isteyen herkese nasib etsin:16:

Amin canim insallah:nazar::nazar::nazar:

artik tatli heyecanlar baslar herseyi bebise göre yapican sende hadi bakalim
dikkatli ol yinde kendini cok yorma simdiden daha yolun basindasin ve dikkatli olmak zorundasin canim

sağol canım benim gerçekten öyle gözümle görmeden tam olarak inanamamıştım ama artık varlığından eminim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin canım seninkilerede maşallah:emir_bebek:Allah isteyen herkese nasib etsin:16:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...

rabbim bu hayirli gunde sesimizi duyar ins...

isteyen herkese nasip ederr.r...

Canım süper bi haber bu....:64::62::62::65:

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....:emir_bebek::nazar:

Tamam canım hemen düzenliyorum listede....

canım benim çok sağol Yüce Allahım sanada nasib etsin inşallah gönlüne göre versin canım bu arada listeye eklediğin için çok teşekkür ederim:64::49::64:

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 32 haftalık(Kız)(Erkek) :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 30 haftalık(erkek):emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 30 haftalık (kız) :emir_bebek::nazar:
Evanur hamile :49: 27 haftalık (kız):emir_bebek: :nazar:
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 25 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 25 haftalık :emir_bebek::nazar:
Rojda0819 hamile :49: 25 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Epsilonsigma hamile:49: 24 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Beklemede hamile :49: 22 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Kayyum hamile:49: 21 haftalık:emir_bebek::nazar:
AdaESILA hamile:49: 20 haftalık:emir_bebek::nazar:
Arwen83 Hamile :49: 20 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Nurdansalim Hamile :49: 17 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Saribuyu Hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Sewimli54 Hamile :49: 10 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Mukumukumuk Hamile:49: 9 haftalik:emir_bebek::nazar:
Paristebirgece Hamile:49: 9 haftalık :emir_bebek::nazar:
Zilan84 Hamile:49: 5 haftalık :emir_bebek::nazar:
Laleee 4 Eylül. Beklemede
Gul1182 4 Eylül. Beklemede
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Yesim83 16 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bennnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmm bugün dr a gittiiiimmmmmmmmmm herşey yolunda çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr...

Nasılsınızzzzzz??????????????????

canım benim çok sağol Allah isteyen herkese nasib etsin canım benim sat 30 temmuzdu adetim 30 günde bir olur, benim belirtilerime gelince inan olabilecek bütün belirtileri yaşadım bi tek mide bulantısı ve kusma yok Allaha çok şükür olmasında, ilk önce alt karnımda şişlik ve kasıklarımda ağrı olmaya başladı ama canım bu ağrı sanki su kaynarda fokur fokur baloncuklar çıkar ya öyle bişeydi sanki kasıklarım kaynıyordu, belimde ağrıyordu, kokulara karşı çok duyarlı oldum, normalde hiç sinirli biri değilimdir sinirlerim çok bozuktu, göğüslerim büyüdü ve ağrılıydı ha bide ateşim var ama başım ağrımıyordu, iştahımda artmıştı ne yemek görsem yemek istiyordum ha bide senin merak ettiğin afedersin vajinada yumuşaklık var ve çok az akıntı, bi tek kasıklarımdaki kaynama hariç diğerleri devam ediyor Allaha çok şükür canım çok istiyordum hep dua ediyordum iyi bir dr sayesinde isteğime kavuştum Allah ondan razı olsun Allah isteyen herkese nasib etsin ha kızlar bu arada ben ankarada oturuyorum önümüzdeki hafta cuma ağrıya taşınıyorum eşim oraya atandı bana dua edin olurmu orda yalnızım bütün işleri yalnız yapıcam:18::49::18:

canım hayırlı olsun ilk başta allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. :)
benm sormak istediğim demişsin ya doktor sayesinde oldu sende sorun falanmı vardı nasıl bir tedavi uyguladın ilişki günlerini falan nasıl ayarladın özel uyguladığın bişey varmıydı ???
çok soru sordum bende şimdi bal tarçın çörek otu karışımını yapıorum ii geliyomuş die duydum :))

Bennnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmm bugün dr a gittiiiimmmmmmmmmm herşey yolunda çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr...

hosgeldin canim....

iyiyiz tsk.ederiz sen nasilsin...

aman ne guzel cok sukur sonuna kadar hep boyle gider ins....

Hosgeldin canim cok sükür iyiyiz cok sevindim iyi olmaniza izde bugün gittik sadece alttan bakti kisaca
iyi dedi 10 gün sonra yine gidiyoruz dogum olmassa:40:

Sagol canim :70:
evet aldik ekimin 12si insallah epidural sezeryan dedi doktotumuz tabi yinede
bebeklere bagli erken de olabilir dedi iste sen ne yaptin ?

bizde dun doktordaydik,bakti suanda hersey normal dedi...

2 hafta sonra tekrar gidiyoruz doktora...

sonra da hastaneden termin alirsiniz dedi....

bizde dun doktordaydik,bakti suanda hersey normal dedi...

2 hafta sonra tekrar gidiyoruz doktora...

sonra da hastaneden termin alirsiniz dedi....

dogru ancak zamani canim bebekler büyüdükce terminler kisaliyor
her gitigmde nst ye giriyorum ben nerdeyse 1 aydir benim simdiki doktorum urlaub yapcam diyo
19.da hastanede bakicaklar sonra 27.de yine ayni kilinige gitcem iste hayirlisi olsun seninde pek bisi kalmadi

Back
X