Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim gerçekten öyle gözümle görmeden tam olarak inanamamıştım ama artık varlığından eminim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin canım seninkilerede maşallahAllah isteyen herkese nasib etsin
![]()
sağol canım benim gerçekten öyle gözümle görmeden tam olarak inanamamıştım ama artık varlığından eminim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin canım seninkilerede maşallahAllah isteyen herkese nasib etsin
![]()
Canım süper bi haber bu....
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....
Tamam canım hemen düzenliyorum listede....
Selam nissam nasilsin ?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...
rabbim bu hayirli gunde sesimizi duyar ins...
isteyen herkese nasip ederr.r...
canım benim çok sağol Allah isteyen herkese nasib etsin canım benim sat 30 temmuzdu adetim 30 günde bir olur, benim belirtilerime gelince inan olabilecek bütün belirtileri yaşadım bi tek mide bulantısı ve kusma yok Allaha çok şükür olmasında, ilk önce alt karnımda şişlik ve kasıklarımda ağrı olmaya başladı ama canım bu ağrı sanki su kaynarda fokur fokur baloncuklar çıkar ya öyle bişeydi sanki kasıklarım kaynıyordu, belimde ağrıyordu, kokulara karşı çok duyarlı oldum, normalde hiç sinirli biri değilimdir sinirlerim çok bozuktu, göğüslerim büyüdü ve ağrılıydı ha bide ateşim var ama başım ağrımıyordu, iştahımda artmıştı ne yemek görsem yemek istiyordum ha bide senin merak ettiğin afedersin vajinada yumuşaklık var ve çok az akıntı, bi tek kasıklarımdaki kaynama hariç diğerleri devam ediyor Allaha çok şükür canım çok istiyordum hep dua ediyordum iyi bir dr sayesinde isteğime kavuştum Allah ondan razı olsun Allah isteyen herkese nasib etsin ha kızlar bu arada ben ankarada oturuyorum önümüzdeki hafta cuma ağrıya taşınıyorum eşim oraya atandı bana dua edin olurmu orda yalnızım bütün işleri yalnız yapıcam:18::18:
slm canim iyiyim tsk.ederim sen nasilsin
Bennnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmm bugün dr a gittiiiimmmmmmmmmm herşey yolunda çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr...
Nasılsınızzzzzz??????????????????
Cok sükür canim halsizlik disinda iyiyim sabahtan beri midem yaniyr
bizde meyve yiyoruz![]()
Hosgeldin canim cok sükür iyiyiz cok sevindim iyi olmaniza izde bugün gittik sadece alttan bakti kisacaBennnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmm bugün dr a gittiiiimmmmmmmmmm herşey yolunda çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr...
Nasılsınızzzzzz??????????????????
kzılar mrb ben çörek otu bal tarçın karışımı yiyorum yumurtlamaya ii geliyomuş sizin bi öneriniz varmı anne adayı olarak :)))
afiyet olsun canim...
benimde tek tarafli sirt agrim cok oluyor....
canim sen hastaneden termin aldin dimi????
Sagol canim
evet aldik ekimin 12si insallah epidural sezeryan dedi doktotumuz tabi yinede
bebeklere bagli erken de olabilir dedi iste sen ne yaptin ?
kzılar mrb ben çörek otu bal tarçın karışımı yiyorum yumurtlamaya ii geliyomuş sizin bi öneriniz varmı anne adayı olarak :)))
bizde dun doktordaydik,bakti suanda hersey normal dedi...
2 hafta sonra tekrar gidiyoruz doktora...
sonra da hastaneden termin alirsiniz dedi....