heeeee dogruya seninkisi simdi erkek seker istedi kiz da tursu ister snein isinde zor heeee bir seker bir eksi
Hic sorma canim midem bozulcak bu gidisle
neyse canim ben mutfaga gidiyorum simdi 9da geliyor benimki gidim ancak yetisir
sonra görüsürüz:79::79::79:
Selam gülsahcim hic sorma yara olmasi zaten cabasi yani
su ara cok yapmiyorum sakiz felan atiyorum agzima ama insallah tam birakirim bazen farkinda bile olmuyorum inanki
insallah babana bisey olmaz canim gecici bi sorundur korkma hemde cok düsünüp dudaklarini isirma kaniyor sonra
Hayirli evlat olmasi önemli canim saglikli olsun da kizda bizim erkekte bizim sonucta
ay canim gozun aydin darisi bebisi olmayanlara insallah
bu senede kiz senesi mi erkek mi anlayamadim bnce karisik sanirim bu sene yogunluk bir cinsiyetin uzerine degil....
gordunmu arwe nin erkek olacakmis saglikla kucagina almak nasip eder insallah....oteki hamislerde cinsiyetlerini bildirseler yarisi tamamlanacak
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....
Aminn. Rabbim sağlıkla kucağına almaı nasip etsin canım
inşallah canım....
kızlar bu arada düşündüğünüz isimler var mı? paylaşır mısınız?
dr ilk başta kız gibi dediği için kız isimlerine daha çok yönelmiştim ama erkek olunca bilemedik.
ben sarp diye düşündüm eşim beğenmedi o da teoman die düşündü onuda ben beğenmedim(kısa isim olsun istiyrum ben), ortak beğendiğimiz isim mete o da aile de var. bakalım ne olcak?
ben oğlum olursa adını ulubey koymayı düşünüyorum
oben
aşkın
kutlu
uluç
batın
ozan
kızlar bu arada düşündüğünüz isimler var mı? paylaşır mısınız?
dr ilk başta kız gibi dediği için kız isimlerine daha çok yönelmiştim ama erkek olunca bilemedik.
ben sarp diye düşündüm eşim beğenmedi o da teoman die düşündü onuda ben beğenmedim(kısa isim olsun istiyrum ben), ortak beğendiğimiz isim mete o da aile de var. bakalım ne olcak?
slm kızlaaaaar geri döndüüüüm... tatil bitti sonunda. geçen ay benim de bebeğimin cinsiyeti belli olmuştu ama bir türlü girip yazamadım. oğluma bir erkek kardeş geliyo kısmetse 17. haftaya da girdim bu arada...
bilinçli olarak mı sectin kalın seslileri?? şanslı isimler oldugunu duydum da
slm kızlaaaaar geri döndüüüüm... tatil bitti sonunda. geçen ay benim de bebeğimin cinsiyeti belli olmuştu ama bir türlü girip yazamadım. oğluma bir erkek kardeş geliyo kısmetse 17. haftaya da girdim bu arada...
kızlarrr bugün benim adetimin 16.günü biz 14.gününde ilişkiye girdik 2 gün geçti yani bugün 2 damla pembe bir kan gelmiş benden ve acayip sancım varr sizce ne olabilirr bilgisi olan varmı ?????
kızlar bende hamıleyım sonunda :) anne olucam kısmetse.bugun test yaptırdım pozıtıf cıktı.. 6 hafta 3 gunluk.. 1 senenın ustune oldu. Ama umudunuzu kaybetmeyınn.. Elbett Allah verıyo. Hayırlısı olsun hepımızın adına..
ben oğlum olursa adını ulubey koymayı düşünüyorum
oben
aşkın
kutlu
uluç
batın
ozan
bnce sarp ismi cok hos mete de guzel ailede var diye koyulmaz diye bir kural yok bnce esinle ortak karari alin....
kızlar bende hamıleyım sonunda :) anne olucam kısmetse.bugun test yaptırdım pozıtıf cıktı.. 6 hafta 3 gunluk.. 1 senenın ustune oldu. Ama umudunuzu kaybetmeyınn.. Elbett Allah verıyo. Hayırlısı olsun hepımızın adına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?