Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Selam herkese hayirli pazarlar kizlar yine yagmur yagiyor yaelim ayagim sis yatakta cebellesip durdum sabah agriniz oluyomu
sizinde sag sol yaparken cok agriyo sanirim iki tarafta dolu ondanneyse bi gecmise bakim geliyom

Selam herkese hayirli pazarlar kizlar yine yagmur yagiyor yaelim ayagim sis yatakta cebellesip durdum sabah agriniz oluyomu
sizinde sag sol yaparken cok agriyo sanirim iki tarafta dolu ondanneyse bi gecmise bakim geliyom

a.s canim sanada hayirli pazarlar.. gecmis olsun canim hayirdir ne hastaligi bu. burdada cok yagmur yagiyor SIKICI BIR PAZAR pazar gunlerini ben beni bildim bileli sevmiyorum:)

sagol tatlim sanada iyi pazarlar eeee biliyorsun genelde yagmurludur havalar malesef....canim benim olmuyor simdilik ama snein olmasi normal bnce artik sonlardasin cunku sabir biraz daha son zamanlar zor derler

iannki bnde yok facebook esim kiskanc bnm biraz karsi....ne onun var neden bnm yoksa verirdim seve seve

Sorun degil evacik varsa dedim kiz

Insallah canim hayirlisiyla bi doguralimda geliriz yeni dertlesmeye malum o arada yine bunalim takiliriz biz yada ben

asicigimmmmmmmm nereye kayboldunuz kizzzzzzzzzzzzzzzz

huhu huhuuuuuu nerdesinnnn:44::44:

Canim agrim vardi cikmak zorunda kaldim inanki bebisler yukari cikiyor benim sürekli yattim bende

Merhaba kızlar dün kontrole gittim. Her şey yolunda ve yüzde 1500 oğlumuz gelio. Darısı tüm isteyenlerin basına...

Hayirli evlat olmasi önemli canim saglikli olsun da kizda bizim erkekte bizim sonucta

a.s canim sanada hayirli pazarlar.. gecmis olsun canim hayirdir ne hastaligi bu. burdada cok yagmur yagiyor SIKICI BIR PAZAR pazar gunlerini ben beni bildim bileli sevmiyorum:)

selam hasta degilim kiz hamileyeim sende yenisin sanirim hosgeldin

bugun benm tembelligim uzerimde sabah zar zor utu yaptim uykumda yok ama gozlerim kapaniyor bugun miskinimmmmm

sagol tatlim sanada iyi pazarlar eeee biliyorsun genelde yagmurludur havalar malesef....canim benim olmuyor simdilik ama snein olmasi normal bnce artik sonlardasin cunku sabir biraz daha son zamanlar zor derler

ayy icim sikildi valla bu ne böyle kis geldi heralde bebisler sigmiyor artik yazik cocuklarima
insallah sende olmaz cok daraliyorum ben

ayy icim sikildi valla bu ne böyle kis geldi heralde bebisler sigmiyor artik yazik cocuklarima
insallah sende olmaz cok daraliyorum ben

ama havalarin soguk olmasi senin acindna cok daha iyi cunku sicakda daha cok bunalirdin daha cok siserdi ayaklarin falan serin olmasi daha iyi....

ayyy bikmiyorum vallhi olurda diyemem olmazda diyeemem simdi olursada artik basim uzerime biliyorum cok bunliyorsun ama birde bebislerini
kucagina aldigin gunlerini hayal et emzirdigin zamanlari ilk kokularini duydgun anlari ilk disariya ciktigin zamanlar guzel seyler dusunmeye bak
birde snein daha da cok sikintin olur ben mesela yatarken bunliyorum sagimdan sola donuyorum orda bebek olmadigi icin her iki tarafli pozisyonumu
buluyorum sonradan ama senin iki tarafli normaldede tek gebeliklerde zor son anlar kaldiki cogul gebelikde ki son ay sabir az kaldi dua et bebeklerin iyi
ikiz olmasina rahmen bnce massalahin var bnm gorumcem 7.aydan 9.aya kadar hastahenede kalmisti hormonlu serumlar yemekden kilosu 100 u asmisti
simdide migdeye kelepce takdirdi verilmiyor cunku o kilolar arti uc ay boyncda hastahanede senin massalahin var sabret biraz daha az kaldi

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 32 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 30 haftalık(erkek)
Nissam hamile 30 haftalık (kız)
Evanur hamile 27 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 25 haftalık
Tuanafunda hamile 25 haftalık
Rojda0819 hamile 25 haftalık
Epsilonsigma hamile 24 haftalık (kız)
Beklemede hamile 22 haftalık
Kayyum hamile 21 haftalık (kız)
AdaESILA hamile 20 haftalık
Arwen83 Hamile 19 haftalık(erkek)
Nurdansalim Hamile 17 haftalık
Saribuyu Hamile 15 haftalık
Sewimli54 Hamile 10 haftalık
Mukumukumuk Hamile 9 haftalik
Paristebirgece Hamile 9 haftalık
Zilan84 Hamile 5 haftalık
Laleee 4 Eylül. Beklemede
Gul1182 4 Eylül. Beklemede
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Yesim83 16 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede

selam hasta degilim kiz hamileyeim sende yenisin sanirim hosgeldin[/QUOTE]

canim kusura bakma bilmiyodum gozun aydin ozaman evet yeniyim:)

evet canim sicak olsa daha fena
zaten insan o günlerin hayalini kurmasa dayanamz ya az degilki kac aydir bebekler karnimizda esimde bana diyorki kahvaltida acaba ben iyi baba olurmuyum diyor ki biliyorum cok düsünceli ve hassas bu konularda ne yapsin korkuyor bi yandan
benim son ayim insallah bu ayda gecerse tamam insallah ALLAH kimseyi düsürmesin hastanelere eksikliginide göstermesin tabiki herkesin bünyesi farkli canim

bu senede kiz senesi mi erkek mi anlayamadim bnce karisik sanirim bu sene yogunluk bir cinsiyetin uzerine degil....

gordunmu arwe nin erkek olacakmis saglikla kucagina almak nasip eder insallah....oteki hamislerde cinsiyetlerini bildirseler yarisi tamamlanacak

selam hasta degilim kiz hamileyeim sende yenisin sanirim hosgeldin

canim kusura bakma bilmiyodum gozun aydin ozaman evet yeniyim:)[/QUOTE]

Sorun degil, canim

aman boylede kotu heeee icitigim suyun yedigim yemegin bile tadi yok agzimin tadi bazen bozuluyor bnm oda bugunume denk geldi bugun sac bile taramadim
oyle porsuk porsuk geziyorum evde

bende öyleyim rahat giyecekler giyiyorum hep aman banane benim rahatim önemli ilk basta zaten esimde rahat ol diyor
cocuklarimi sikiyosun diyor simdiden

Karisik gidiyor bu sene aslinda
hayirli olsunlar canim benim esim hep kiz istiyodu saglikli olduktan sonra farketmez

esinin yasi kucukmu sbret biraz daha artik son saniyleri oynuyorsun az kaldi iannki senin zamaninda olmayi bnde cok isterdim cunku son zaman artik bunaliyorsun
ama iannki bitecek bebislerin oldugu zaman diyeceksin icimde olsaydinizyaaa biraz daha genelde oyle derler cunku ahhh bir olsa ahhh bir alsam kucagima sonra aldiklarinda ayyy biraz daha kalsaydi keskeama yinede senden bir paracanin kokusunu duymak ona dokunmak gibi olmaz hic bir sey bnce ana olmak kolay degil isde buyuzden

canim kusura bakma bilmiyodum gozun aydin ozaman evet yeniyim:)

Sorun degil, canim

bende öyleyim rahat giyecekler giyiyorum hep aman banane benim rahatim önemli ilk basta zaten esimde rahat ol diyor
cocuklarimi sikiyosun diyor simdiden

Karisik gidiyor bu sene aslinda
hayirli olsunlar canim benim esim hep kiz istiyodu saglikli olduktan sonra farketmez[/QUOTE]

yaaa zaten hamileyken rahat seyler lazilm arti dogumdan sonrada zaten ayni olacak

bnmkide kizlara daha farkli allah gonlunee gore verdi bn zaten hamile kaldim hic kiz demedi ama erkek diyince bende degil demisti hep bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…