Merhaba kızlar dün kontrole gittim. Her şey yolunda ve yüzde 1500 oğlumuz gelio. Darısı tüm isteyenlerin basına...
gunaydin herekese hayirli pazarlar optum
SElm sanada iyi pazarlar
Selam herkese hayirli pazarlar kizlar yine yagmur yagiyor yaelim ayagim sis yatakta cebellesip durdum sabah agriniz oluyomu
sizinde sag sol yaparken cok agriyo sanirim iki tarafta dolu ondanneyse bi gecmise bakim geliyom
Selam herkese hayirli pazarlar kizlar yine yagmur yagiyor yaelim ayagim sis yatakta cebellesip durdum sabah agriniz oluyomu
sizinde sag sol yaparken cok agriyo sanirim iki tarafta dolu ondanneyse bi gecmise bakim geliyom
iannki bnde yok facebook esim kiskanc bnm biraz karsi....ne onun var neden bnm yoksa verirdim seve seve
yok yokk gireriz bebnimki hapşuruyo yok az emiyoo yok çok uyumuyooo yok çok ağlıyooo
paylaşırız yine dertleri benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr??????????????????????????????
Geçen kış az kahrımı çekmedinizzz. Ben ağlıyarak yazışırdım deşarj olurdumda ağlıyorum demezdim kimseyi üzmeyeyim diyeeeee.bebiş olmuyodu yaaaa
asicigimmmmmmmm nereye kayboldunuz kizzzzzzzzzzzzzzzz
huhu huhuuuuuu nerdesinnnn:44::44:
Merhaba kızlar dün kontrole gittim. Her şey yolunda ve yüzde 1500 oğlumuz gelio. Darısı tüm isteyenlerin basına...
a.s canim sanada hayirli pazarlar.. gecmis olsun canim hayirdir ne hastaligi bu. burdada cok yagmur yagiyor SIKICI BIR PAZAR pazar gunlerini ben beni bildim bileli sevmiyorum:)
sagol tatlim sanada iyi pazarlar eeee biliyorsun genelde yagmurludur havalar malesef....canim benim olmuyor simdilik ama snein olmasi normal bnce artik sonlardasin cunku sabir biraz daha son zamanlar zor derler
bugun benm tembelligim uzerimde sabah zar zor utu yaptim uykumda yok ama gozlerim kapaniyor bugun miskinimmmmm
ayy icim sikildi valla bu ne böyle kis geldi heralde bebisler sigmiyor artik yazik cocuklarima
insallah sende olmaz cok daraliyorum ben
normal canim bence dünde ben öyleydim ne yattim ne bisey yaptim yani
ama havalarin soguk olmasi senin acindna cok daha iyi cunku sicakda daha cok bunalirdin daha cok siserdi ayaklarin falan serin olmasi daha iyi....
ayyy bikmiyorum vallhi olurda diyemem olmazda diyeemem simdi olursada artik basim uzerime biliyorum cok bunliyorsun ama birde bebislerini
kucagina aldigin gunlerini hayal et emzirdigin zamanlari ilk kokularini duydgun anlari ilk disariya ciktigin zamanlar guzel seyler dusunmeye bak
birde snein daha da cok sikintin olur ben mesela yatarken bunliyorum sagimdan sola donuyorum orda bebek olmadigi icin her iki tarafli pozisyonumu
buluyorum sonradan ama senin iki tarafli normaldede tek gebeliklerde zor son anlar kaldiki cogul gebelikde ki son ay sabir az kaldi dua et bebeklerin iyi
ikiz olmasina rahmen bnce massalahin var bnm gorumcem 7.aydan 9.aya kadar hastahenede kalmisti hormonlu serumlar yemekden kilosu 100 u asmisti
simdide migdeye kelepce takdirdi verilmiyor cunku o kilolar arti uc ay boyncda hastahanede senin massalahin var sabret biraz daha az kaldi
selam hasta degilim kiz hamileyeim sende yenisin sanirim hosgeldin
aman boylede kotu heeee icitigim suyun yedigim yemegin bile tadi yok agzimin tadi bazen bozuluyor bnm oda bugunume denk geldi bugun sac bile taramadim
oyle porsuk porsuk geziyorum evde
bu senede kiz senesi mi erkek mi anlayamadim bnce karisik sanirim bu sene yogunluk bir cinsiyetin uzerine degil....
gordunmu arwe nin erkek olacakmis saglikla kucagina almak nasip eder insallah....oteki hamislerde cinsiyetlerini bildirseler yarisi tamamlanacak
evet canim sicak olsa daha fena
zaten insan o günlerin hayalini kurmasa dayanamz ya az degilki kac aydir bebekler karnimizdaesimde bana diyorki kahvaltida acaba ben iyi baba olurmuyum diyor ki biliyorum cok düsünceli ve hassas bu konularda ne yapsin korkuyor bi yandan
benim son ayim insallah bu ayda gecerse tamam insallah ALLAH kimseyi düsürmesin hastanelere eksikliginide göstermesin tabiki herkesin bünyesi farkli canim
canim kusura bakma bilmiyodum gozun aydin ozaman evet yeniyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?