Canım tam nasıl yapıldığını bilmiyorum...
Sanırım bu sadece kanallarında tıkanıklık ya da yapışıklık olanlara faydalı oluyordur diye düşünüyorum....
Hamile kalamamanın pek çok nedeni var sonuçta....
Senin hamile kalabildiğin belli sonuçta canım....
O yüzden tedirgin olmana gerek yok....
Canım bence gerekli süreyi tamamlamış gibisin...
Belki bu ay olur....
2 3 gundur kasiklarim agriyo belimdede agri var aceba adet gunu yaklasiyor onun etkisi ola bilirmi eyildigim zaman beli cok agriyo sirf cocuk icin her allahin gunu iliskiye giriyom......
Canım en son adetin ne zamandı?
canim 25 agustos da bide kurtajdan once tam 6 gun adet goruyordum kurtajdan sonra 3 4 gun adet goruyorum 28 29 da adetimin bitisi
Canım adetlerin düzenli mi yani 28 günde mi adet oluyorsun?
3 adetimde duzenli canim her ayin 25 de adetim basliyor dedigim gibi 3 4 gun suruyor ayin 28 29 bitiyor ama adet baslangicim ayni
3 adetimde duzenli canim her ayin 25 de adetim basliyor dedigim gibi 3 4 gun suruyor ayin 28 29 bitiyor ama adet baslangicim ayni
Anladım canım....
Sana şöyle anlatayım yumurtlama gününü;Son 3 ay 31 günde bir olduğuna göre senin adet döngün 31 gün canım....
Çünkü başlangıçtan başlangıca hesaplanıyor bitişi önemli değil....
Adet döngünden 14 gün öncesi yumurtlama günü olarak hesaplanıyor canım...
Yani 31-14=17 Yani sen adet başlangıcından 17 gün sonra yumurtluyorsundur büyük ihtimal...
İşte buna göre senin büyük ihtimal 11 eylül yumurtlama günündü canım....
Bi ihtimal bazı kadınlar bu hesaptan geç de yumurtlayabiliyormuş canım....
Yani bu bel ağrıların yumurtlamanın göstergesi de olabilir...
Akıntın ne durumda?
aklintim cok afedersin canim ama sunmuyor beyaz ton da peki canim eyerki ayin 25 de adetim olursa yumurtlama gunum ozaman 11 ekimdemi oluyor ben cok anlamiyorum yumurtlama gununu bunuda hesaplaya bilirmisin bitanem allah senden razi olsun yardim ettigin icin allah gonlune gore versin insallah
aklintim cok afedersin canim ama sunmuyor beyaz ton da peki canim eyerki ayin 25 de adetim olursa yumurtlama gunum ozaman 11 ekimdemi oluyor ben cok anlamiyorum yumurtlama gununu bunuda hesaplaya bilirmisin bitanem allah senden razi olsun yardim ettigin icin allah gonlune gore versin insallah
bide idrar testi aldim aceba ne zaman yapsam hesapladim bugun tam 19 gundur iliskiye girmisiz her gun adet olursam zaten yapamam testi eyerki adet olmasam kac gun sonra yapsam....eyerki adetden once kac gun once yapmam lazim senide yoruyorum canim yeni evliyim 5 ay oldu bisey bilmiyorum dogru duzgun cevremde turkde yok anlatsamda yardimci olsa yurtdisindayim ailemde yok anliycan yanlizim doktora gitsem turkiye gibi kolay deyil burasi burda ariyosun zaman aliyosun bir suru sorunallahdan buraya uye oldum
Yok canım yorulmam ,ben seviyorum insanlara yardımcı olmayı....
Evet yurtdışında yaşamak zor....
Zamanla alışırsın ama....
Bizim kızlardan var bak yurtdışında yaşayan Asifirari,nissam,evanur....
Canım en erken adet gününde verir kesin olarak diyeyim sana...
Hatta bazen geç döllenme olursa o gün bile çıkmıyor bi kaç gün geçmesi gerekiyor....
Sabırsızlar için adet günü sabahı
Sen de o gün bakarsın.....
Ben çıkıyorum canım yemek hazırlıycam....
Görüşürüz....:79::80:
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile32 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile30 haftalık(erkek)
Nissam hamile30 haftalık (kız)
Evanur hamile27 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile29 haftalık (erkek)
Tuanafunda hamile25 haftalık
Rojda0819 hamile25 haftalık
Epsilonsigma hamile24 haftalık (kız)
Beklemede hamile22 haftalık
Kayyum hamile22 haftalık (kız)
AdaESILA hamile20 haftalık
Arwen83 Hamile20 haftalık (erkek)
Nurdansalim Hamile17 haftalık
Saribuyu Hamile17 haftalık (erkek)
Sewimli54 Hamile10 haftalık
Mukumukumuk Hamile9 haftalik
Paristebirgece Hamile9 haftalık
Zilan84 Hamile6 haftalık
Laleee Hamile6 haftalık
Gul1182 4 Eylül. Beklemede
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Yesim83 16 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?