iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
herkese iyi aksamlar arkadaslar merak etmeyin diye yaziyorumm
3 gündür hastanedeyiz ama cok sükür iyiyiz merak etmeyin bebeklerde iyi sürekli kontrol altindayiz
bi kac hafta daha bebekleri tutmaya calisiyorlar hakkimizda hayirlisi olsun duruma göre yine yazarim kendinize iyi bakin
3 gündür hastanedeyiz ama cok sükür iyiyiz merak etmeyin bebeklerde iyi sürekli kontrol altindayiz
bi kac hafta daha bebekleri tutmaya calisiyorlar hakkimizda hayirlisi olsun duruma göre yine yazarim kendinize iyi bakin
Evanur canım profilini yenilemişsin çok güzel olmuş....
Resimlerin de çok güzel....
tamam tatlim merak etmedim desem yalan olur....hadi bakalim tek nefesde insallh sagsaglim....
çok geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm
asıl sen kendine çok iyi bak canım sağlıkla kucağına alırsın kuzucuklarını inşallah
Canım ya iyi olmana sevindim....
İyi iyi kontrol altında tutsunlar.....
Hayırlısı olsun canım...
Allah bi avazda kurtarsın İnşaallah....
Sen de kendine ve bebişlere iyi bak....
cok tesekkür ederim arkadaslar dualriniz icin cok sükür iyiyiz iyi bakiyolar burda bize
hergün agrim sikayetim yok simdilik cok yazzamiyrum insallah yakinda cikariz burdan ya doguma kadar kalicam yada
biraz daha bilmiyorum ALLAH a emanet olun arkadaslar
cok tesekkür ederim arkadaslar dualriniz icin cok sükür iyiyiz iyi bakiyolar burda bize
hergün agrim sikayetim yok simdilik cok yazzamiyrum insallah yakinda cikariz burdan ya doguma kadar kalicam yada
biraz daha bilmiyorum ALLAH a emanet olun arkadaslar
Gülşahcım sen de yenilemişsin profilini ve çok güzel olmuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?