Olsun canım ya bebiş sağlıklı olsun da verirsin sonra....
İlk hamileliğinde kaç kilo almıştın canım?
ilkinde 20 kilo almıştım50 ile başlayıp 70 ile doğuma gitmiştim. ama verdim sonra 55 e indim... bu sefer iki oğlanın peşinden koşarak daha hızlı veririm herhalde. okullar da açılıyo yarın başlıyo koşturmaca... hamilelik ilerledikçe oğlumu nasıl götürüp getiricem bakalım okula...
O zaman problem yok canım,sen hemen verirsin kiloları....
Dert etme kendine boşver besle bebişini....
Yavaş yavaş gider gelirsin canım hem sana da yürüyüş olur....
Ben çıkıyorum kızlar...
Sabah erken kalkıcam malum....
İyi geceler....
Görüşürüz....:79::80:
cok ama cok guzel haber bu allahim kucaginada almak nasip etsin insallah rabbim hayirlisini versin.....asil simdi basliyor butun heyecananin her kontrollerini
iple cekeceksin bambaska bir duygu....rabbim tum bekleyenlere de nasip etsin insallahh...
cnm arkadaşımmmm allah kolaylık versin kuzummmm. Bizde iyiyiz sen yaz böyle haber ver bana ne yaptılar ne dedilerrr olurmuuu.
Allah bi solukta kurtarsın İnşaallah....
Sağ salim al bebeklerini kucağına İnşaallah....
allah sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin inşallah cnm... iyi haberlerini aldıkça seviniyorum. kendine ve bebişlere iyi bak
sagolun kizlar iyiyiz cok sükürde doktorun beni birakacagi yok cok sikildik burda
biliyosunuz zaten kimsem yok iyice yanliz kaldim yarin 1 hafta olacak daha 3 hafta var doguma insan bi yakinini görmek istiyor
bugün iki eltim geldi 10 15 dakka oturup gittiler iste
esimden biseyler istedim oda bulamamis zaten stersli bu ara böyle oldu diye sinir stress bagirdi bize telefonda gelmedi bugün hastaneye cok moralim bozuldu halende bozk özür diledi ama cok zoruma gitti konusmak istemiyorum grmek istemiyorum onuayy böyle iste kusura bakmayin görüsüruz
sagolun kizlar iyiyiz cok sükürde doktorun beni birakacagi yok cok sikildik burda
biliyosunuz zaten kimsem yok iyice yanliz kaldim yarin 1 hafta olacak daha 3 hafta var doguma insan bi yakinini görmek istiyor
esimden biseyler istedim oda bulamamis zaten stersli bu ara böyle oldu diye sinir stress bagirdi bize telefonda gelmedi bugün hastaneye cok moralim bozuldu halende bozk özür diledi ama cok zoruma gitti konusmak istemiyorum grmek istemiyorum onuayy böyle iste kusura bakmayin görüsüruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?