Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ayyy canim yaaa cok gecmis olsun tatlim sabret biraz daha bak az kalmis hepsi gececek biutecek insallah saglikla bebislerini alda kucagina

kızlar hepinize iyi akşamlar uzun zaman sonra aranıza mutlu bir haberle döndüm hamileyiiiiiiiiiiiiiiiim
Allah isteyen herkese nasip etsin hamile kalma formulllerimi daha sonra yazacam

canım allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...

geçmiş olsun canım. evinin huzuru başkadır, allah yardımcın olsun ve bebişlerini sağlıklıca kucağına almak nasip etsin inşallah....

Canım yaa eve çıkmana çok sevindim....

İyi iyi Maaşallah bebişlere....

Allah bi avazda kurtarsın İnşaallah canım sağlıklı sıhhatli....

Ayyyy canım benim ya çok sağol....

İnşaallah canım İnşaallah darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına İnşaallah sağlıkla sıhhatle.....

Hic sorma aysucum insan daha kötü hissediyor hastanede helede kimsen olmaynca
garip oluyor iste ALLAH kimseyi düsürmesin ama eksikte etmesin insanin evi gibisi yok dinleniyorum bol boll artik sayili günlerde bitecek insallah
ALLAH sanada olmayan herkesede nasip etsin saglikli hamilelik canim insallah

ayyy canim yaaa cok gecmis olsun tatlim sabret biraz daha bak az kalmis hepsi gececek biutecek insallah saglikla bebislerini alda kucagina

Sagol evacim az kaldi insallah saglikla doguralim hepimiz ALLAH yardimcimiz olsun aman sende dikkat et
bu bebislerin e yapacagi belli olmuyor gerckten benimkiler baya huysuzlar bu ara ikisi birden baya harekete gectiler
senin dogum sekli belli oldumu nasil olcak dogumun benimki normalde yapabilirsin ama sana önermiyorum riskli olur cünkü ikiz dedi

Sorma canim kafam rahat sakin valla evde cok sükür bi sorunda yok agrilar normal artik
sona geldik insallah saglikla dogururuz ALLAH olmayanlara nasip etsin

Ben geldimmmm canım arkadaşlarım yokkk!!!

Arkadaşlar ben çok yoğundum hiç girmedim kk ya ,akşam geç geliyordum halim inanın hiç yok ayaklarım fil ayağııı off görseniz sanki yıtılacak yaniiii..

Asicim okudum seni kuzum geçmiş olsun güzel arkadaşımaaa.güzel haberlerini bekliyorum cnmm cımm

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

hep ilk konustugumuz gibi ilk once normal+epidural en son caremiz sezeryan olarak konustuk su anda da normal gibi gorunuyor ama ne olacagi tabikide $

belli degil insallah bir nefesde bnm karnimin yanindaki kemikler basen bolgemdeki kemikler vajinamin ustu bugunde apis aramin kemikleri aciyordu dr.aradim

hemen acim var dokununca o kemiklerim cok aciyorlar dedim sordu isde herhangi bir sancin kasik agrin veya karin agrisi rahiminde basinc kilodunu islatacak

kadar sivi gelmesi veya kahve rengi kanimsi renk varmi diye sordu bnde yok dedim dogurmuyorum dedim icimde acillma yok eminim dedim doguma hazirlik

yapiyormus kemiklerim boyle giderse kolay dogum bizi bekliyor dedi insallah da oyle olur anlayacan bnde bu aralar kemiklerden yana sikayetim cok

canim yaaa kan hep ayaklara gitmesinden dolayi oyle gecmis olsun ayyy hic sorma bndede aacayip yorgunluk var cektigim kemik acilarinin yaninda bu hic geliyor iannki

canim zaten artik eskisi gibi degil calisanlar var zaten oteki ev hanimlarina ne oldu onuda billmiyorum giren fazla kisi yok eskisi gibi

Tesekkür ederim canim iyiyim cok sükür evdeyiz iste normal canim calisiyosun sen dinlenmene bak
kimseden kimseye fayda yok canim ayaklarini yüksek bi yere koy eve gelince artik sikayetlerin basliyor seninde ALLAH yardimcimiz olsun
dogurmadigim sürede yazacagim sonrasina bakariz artik

Ahh canim tabiki bize bagli degilki bebis nasil istiyorsa öyle olur ALLAH korusun erken olursa ne olacak
mecburen sezeryan cok oluyor böyle vaktini beklemeyen bebisler sen dinlen bolca cok gecmis olsun insallah sikayetlerin gecer
yada doktoruna danis belki biseyler önerebilir sana canim zor tabiki ama hersey bebislerimiz icin ALLAH yardimcimiz olsun cümlemizin

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 34 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 33 haftalık(erkek)
Nissam hamile 32 haftalık (kız)
Evanur hamile 30 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 30 haftalık (erkek)
Tuanafunda hamile 26 haftalık
Rojda0819 hamile 26 haftalık
Epsilonsigma hamile 25 haftalık (kız)
Beklemede hamile 23 haftalık
Kayyum hamile 23 haftalık (kız)
AdaESILA hamile 21 haftalık
Arwen83 Hamile 21 haftalık (erkek)
Nurdansalim Hamile 18 haftalık
Saribuyu Hamile 18 haftalık (erkek)
Sewimli54 Hamile 11 haftalık
Mukumukumuk Hamile 10 haftalik
Paristebirgece Hamile 10 haftalık
Zilan84 Hamile 7 haftalık
Laleee Hamile 7 haftalık
Gul1182 Hamile 4 haftalık
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Yesim83 16 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede
Alew2187 3 Ekim. Beklemede

Evet canim bol bol dinlen....

Amin canım inşaallah....

Canım sen de bol bol dinlen bak....

Fazla yorma kendini....

Canım bak geldik işte....

Ayyyy çok ayakta kalmamaya çalış canım yaaaa.....

Biliyorum biraz zor ama yine de dikkat et yorma kendini....

Benim de bu sene derslerim fazla ben de pek giremiyorum canım....

Gece yatmadan önce şöyle bi bakıp çıkıyorum işte....

Bugün de yarın tatil diye biraz kalabilirim sanırım.....

Selam aysucum nasilsin dinleniyorum zaten bende esim disari cikti takiliyorum öylesine:97::97:

İyi iyi dinlen bol bol canım....

Zaten şimdiden sonra sadece kendi işlerini görsen yeter....

Bebişlerin hazırlıkları da tamam nasıl olsa....

Sadece onlar sağlıkla sıhhatle gelsinler yeter....

Ağrıların ne durumda canım?

Selam aysucum nasilsin dinleniyorum zaten bende esim disari cikti takiliyorum öylesine:97::97:

İyi iyi dinlen bol bol canım....

Zaten şimdiden sonra sadece kendi işlerini görsen yeter....

Bebişlerin hazırlıkları da tamam nasıl olsa....

Sadece onlar sağlıkla sıhhatle gelsinler yeter....

Ağrıların ne durumda canım?

Elimden geldigi kadariyla dinlenmeye calisiyorum ama insan en ufak

Birsyde hemen yoruluyor allh yardimcisi olSun herkesin

Ayy yorulmaz mı kız,hele son ay heralde insan zor hareket edebilir heralde....

Biricik'in bi de ikiz ya iyice zorlaşmıştır artık hareketi....

Allah tüm hamilelere yardım etsin....

Evde pek bisi yapmiyorum canim dedigin gibi anca benim islerim yani esim yapiyor iste
bebislerin eksigi yok simdilik agrilarim oluyor yatakta dönemiyorum mesela bi anda kilitlniyor insan
bide midem cok yaniyor ilacta icsem fayda etmiyor oturuyorum resmen yatakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…