Canım düzenledim bebişini listede....
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım.....
Selam herkese iyi aksamlar kizlar biz hastaneden ciktik cok sükür evdeyim artik ve iyiyiz bebislerde iyi halen göbüsümdeler
ayin 12.de sezeryana gidicez eger sorun olmassa iyi hissediyorum ama cok agirim su ara acaip sekilde mide yanmam oluyor ilac ta fayda etmiyor sütte
dün gece o kadar yandiki oturarak uyudum öyle yani esimde uyuyamadi adam korkuyor sürekli bisey olcak diye onun disinda bi problem yok
beklemedeyiz iste karnim cok kasiniyor inanmazsiniz ama mideme kadar cikti catlaklarne yapalim demek ikizler böyle yapiyomus saglik olsun sizde iyisiniz insallah aman dikkat edin kendinize her zama n
kızlar hepinize iyi akşamlar uzun zaman sonra aranıza mutlu bir haberle döndüm hamileyiiiiiiiiiiiiiiiim
Allah isteyen herkese nasip etsin hamile kalma formulllerimi daha sonra yazacam
Selam herkese iyi aksamlar kizlar biz hastaneden ciktik cok sükür evdeyim artik ve iyiyiz bebislerde iyi halen göbüsümdeler
ayin 12.de sezeryana gidicez eger sorun olmassa iyi hissediyorum ama cok agirim su ara acaip sekilde mide yanmam oluyor ilac ta fayda etmiyor sütte
dün gece o kadar yandiki oturarak uyudum öyle yani esimde uyuyamadi adam korkuyor sürekli bisey olcak diye onun disinda bi problem yok
beklemedeyiz iste karnim cok kasiniyor inanmazsiniz ama mideme kadar cikti catlaklarne yapalim demek ikizler böyle yapiyomus saglik olsun sizde iyisiniz insallah aman dikkat edin kendinize her zama n
Canım yaa eve çıkmana çok sevindim....
İyi iyi Maaşallah bebişlere....
Allah bi avazda kurtarsın İnşaallah canım sağlıklı sıhhatli....
Ayyyy canım benim ya çok sağol....
İnşaallah canım İnşaallah darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına İnşaallah sağlıkla sıhhatle.....
ayyy canim yaaa cok gecmis olsun tatlim sabret biraz daha bak az kalmis hepsi gececek biutecek insallah saglikla bebislerini alda kucagina
canım allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...
geçmiş olsun canım. evinin huzuru başkadır, allah yardımcın olsun ve bebişlerini sağlıklıca kucağına almak nasip etsin inşallah....
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.isim beklenmeyen adet tarihi sonuç
asifirari hamile34 haftalık(kız)(erkek)
Bahar1212 hamile33 haftalık(erkek)
Nissam hamile32 haftalık (kız)
Evanur hamile30 haftalık (kız)
Fsane21 doğum yaptı batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile30 haftalık (erkek)
Tuanafunda hamile26 haftalık
Rojda0819 hamile26 haftalık
Epsilonsigma hamile25 haftalık (kız)
Beklemede hamile23 haftalık
Kayyum hamile23 haftalık (kız)
Adaesıla hamile21 haftalık
Arwen83 hamile21 haftalık (erkek)
Nurdansalim hamile18 haftalık
Saribuyu hamile18 haftalık (erkek)
Sewimli54 hamile11 haftalık
Mukumukumuk hamile10 haftalik
Paristebirgece hamile10 haftalık
Zilan84 hamile7 haftalık
Laleee hamile7 haftalık
Gul1182 hamile4 haftalık
Byzg 6 eylül. Beklemede
hakem 7 eylül. Beklemede
sislicamm 9 eylül. Beklemede
makinist 15 eylül. Beklemede
yesim83 16 eylül. Beklemede
sevser 18 eylül. Beklemede
bianka 19 eylül. Beklemede
sub 19 eylül. Beklemede
edsaz 23 eylül. Beklemede
mavusbebek 24 eylül. Beklemede
zseda 26 eylül. Beklemede
gyaman 30 eylül. Beklemede
haskena ....eylül. Beklemede
sarıbeybi ....eylül. Beklemede
alew2187 3 ekim. Beklemede
Ben geldimmmm canım arkadaşlarım yokkk!!!
Arkadaşlar ben çok yoğundum hiç girmedim kk ya ,akşam geç geliyordum halim inanın hiç yok ayaklarım fil ayağııı off görseniz sanki yıtılacak yaniiii..
Asicim okudum seni kuzum geçmiş olsun güzel arkadaşımaaa.güzel haberlerini bekliyorum cnmm cımm
Arkadaşlar ben çok yoğundum hiç girmedim kk ya ,akşam geç geliyordum halim inanın hiç yok ayaklarım fil ayağııı off görseniz sanki yıtılacak yaniiii..
Asicim okudum seni kuzum geçmiş olsun güzel arkadaşımaaa.güzel haberlerini bekliyorum cnmm cımm
hep ilk konustugumuz gibi ilk once normal+epidural en son caremiz sezeryan olarak konustuk su anda da normal gibi gorunuyor ama ne olacagi tabikide $
belli degil insallah bir nefesde bnm karnimin yanindaki kemikler basen bolgemdeki kemikler vajinamin ustu bugunde apis aramin kemikleri aciyordu dr.aradim
hemen acim var dokununca o kemiklerim cok aciyorlar dedim sordu isde herhangi bir sancin kasik agrin veya karin agrisi rahiminde basinc kilodunu islatacak
kadar sivi gelmesi veya kahve rengi kanimsi renk varmi diye sordu bnde yok dedim dogurmuyorum dedim icimde acillma yok eminim dedim doguma hazirlik
yapiyormus kemiklerim boyle giderse kolay dogum bizi bekliyor dedi insallah da oyle olur anlayacan bnde bu aralar kemiklerden yana sikayetim cok
Hic sorma aysucum insan daha kötü hissediyor hastanede helede kimsen olmaynca
garip oluyor iste ALLAH kimseyi düsürmesin ama eksikte etmesin insanin evi gibisi yok dinleniyorum bol boll artik sayili günlerde bitecek insallah
ALLAH sanada olmayan herkesede nasip etsin saglikli hamilelik canim insallah
hep ilk konustugumuz gibi ilk once normal+epidural en son caremiz sezeryan olarak konustuk su anda da normal gibi gorunuyor ama ne olacagi tabikide $
belli degil insallah bir nefesde bnm karnimin yanindaki kemikler basen bolgemdeki kemikler vajinamin ustu bugunde apis aramin kemikleri aciyordu dr.aradim
hemen acim var dokununca o kemiklerim cok aciyorlar dedim sordu isde herhangi bir sancin kasik agrin veya karin agrisi rahiminde basinc kilodunu islatacak
kadar sivi gelmesi veya kahve rengi kanimsi renk varmi diye sordu bnde yok dedim dogurmuyorum dedim icimde acillma yok eminim dedim doguma hazirlik
yapiyormus kemiklerim boyle giderse kolay dogum bizi bekliyor dedi insallah da oyle olur anlayacan bnde bu aralar kemiklerden yana sikayetim cok
Evet canim bol bol dinlen....
Amin canım inşaallah....
Canım sen de bol bol dinlen bak....
Fazla yorma kendini....
Selam aysucum nasilsin dinleniyorum zaten bende esim disari cikti takiliyorum öylesine:97::97:
Selam aysucum nasilsin dinleniyorum zaten bende esim disari cikti takiliyorum öylesine:97::97:
Elimden geldigi kadariyla dinlenmeye calisiyorum ama insan en ufak
Birsyde hemen yoruluyor allh yardimcisi olSun herkesin
İyi iyi dinlen bol bol canım....
Zaten şimdiden sonra sadece kendi işlerini görsen yeter....
Bebişlerin hazırlıkları da tamam nasıl olsa....
Sadece onlar sağlıkla sıhhatle gelsinler yeter....
Ağrıların ne durumda canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?