yok canim almadim ben ondan esimin ayaklarfini kullandim ben
zaten az kaldi dedigin gibi
İyi olmana sevindim....
Neler yaptın anlat bakalım canım?
aslınad bir kısmını biliyorsun ben tedavi görüyordum klomen çatlatma falan filan iki ay her şey normal olmasına rağmen hamile kalamadım sonra eşimin testleri bozuk çıktı ameliyat oldu doktor ilk 6 ay beklemeyin 1 yılı bulur dedi beklemedeydik bizde sağolsun bebeğim çok bekletmedi 4. ayda geldi şükürler olsun
Sen en iyisini yapmışsın canım....
Varikosel ameliyatı mı olmuştu canım?
eet canım varikosel oldu
Ne yapim canim birazda esim isime yarasn dedim
ütü haric herseyi yapabiliyorda bakalim dogumdan sonra nasil olacak
gerci yine yardimci olcak ama hayirlisi
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
İnşaallah tutmuştur canım.....
Ne zamandır istiyorsun bebek?
Allah koalylık versin canım bilirim o beklemeleri çok zordur inşaallah beklediğine değer bebeşin yerleşmiştir
Hayirlisi olsun düsünmemeye calis insallah tutunmustur bebis
Benim eşim de varikosel ameliyatı oldu canım....
İlaç olarak ne kullandınız?
Bitkisel takviye falan da yaptınız mı canım?
Hos bulduk cnm, insaALLAH tutmustur...
2,5 senedir istiyoruz. ALLAH'dan hayirlisi.
Kizlar ben cikiyorum belim agridi cok yormiyim kendimi size iyi gecler
kendinize iyi bakin:79::79::79:
canım ilaç olarak klomen ve evicap kullandık keçi boynuzu kürü,macun, çakşır suyu ne bulduysak kullandık
Bizim topikten evanur da aşılama yaptırmıştı canım....
Şimdi 30 haftalık hamile....
Maaşallah bebişe....
İinşaallah senin de müjdeli haberini alırız canım....
Bizim topiğimiz de çoğunluk uzun zaman sonra hamile kaldı...
Ve hala bekleyenler var canım....
Ben de onlardanım....
Listede de diğer bekleyen arkadaşlarımız belli zaten....
Zaten listeyi incelersen hamilelik haftalarından da anlayabilirsin....
İnşaallah bu ay bol bol hamile haberleri alırız....
Anladım canım....
Canım belirtilerin nelerdi adet gecikmesinden önce?
Inceledim listeyi
ALLAH'in izniyle siradaki bebek Asifirarin ikizleri olucak...
Bir isterken ikitane vermis Yaradan nekadar guzelllll hemde biri kiz :78: biri erkek
InsaALLAH bende en kisa zamanda mujdeli haberi veririm su onumuzdeki cuma bi gelse... InsaALLAH sendende en kisa zamanda hayirli haberler gelir... Bu arada gul1182'yide tebrik ederim insaALLAH sihatli bir hamilelik gecirirsin canim...
Uzun zamandir bekliyoruz ama insaALLAH deyecek, buda bizim sinavimiz ne yapalimHayirlisiyla anlimiz ak bebegimiz kucagimizda geceriz bu sinavi...
Ben simdilik musadenizi aliyorum bundan sonra kabul ederseniz bende sizinleyim... hepinize iyi geceler...
Benim eşim de varikosel ameliyatı oldu canım....
İlaç olarak ne kullandınız?
Bitkisel takviye falan da yaptınız mı canım?
kızlar sizlere nacizane tavsiyem dualarınızı eksik etmeyin ve kendinizi manevi olarak destekleyin ben herşyi kabul edip (tabiki kabullenmek çok zor oldu) tevekkül edince hamile kaldım benim şuan hamile kalmam mucize gibi birşey aslında amam tıbbi olarak herşeyi yaptıktan sonrada çok mücadele ettim bakın size enterasan birşey söyleyeceğim biz 41 gün meryem suresini okuduk, çarşamba günü bitti ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ayrıca bu ay başka şeylerde yaptık mesela 1elmaya 7 defa ibrahim suresi okuyup yumurtlama günümde ilişkiye girmeden yarısını ben yarısını eşim yedi ayrıca yine aynı anda enbiya suresinin 87,88. ayetlerini suya okuyup içtik ve hiç konuşmadan beraber olduk(bunlar çıplak değilken yapılacak)ve sonuç hamileyim ben duaların çok etkili olduğunu düşünüyorum mutlaka deneyin derim kaybedecek hiçbirşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?