Herkese iyi geceler uyuyamiyorum gunlerden beri karniin icerisinde ozellikle
Geceleri olman uzere icden karin yanmasi sikayetlerim var geceleri huysuz kizim
Kasiklarima yan olarak ytyor arti kasik agrisada tuzu oluyor kismetse haftaya carsamba
Dr a gidecem bakalim ne olacak ozamn oyuzden sik sik Giremiyorm gunduzleride halsizliklerimle
Ugrasiyorum bnden ic acici seyler yok bugunlerde bnde perisanim esimde kendinize cok iyi bkin
Allaha émanet olun
Tsk ederimmm canimm, butun dualarina icten aminnn diyorum insaALLAH canim Rabbim herkeze nasip eder!
Ikinci bir kan tahlili icin tekrar cagirdilar pazartesi Hcg deyerlerim 3'e katlanmasi gerekiyormus...
Acaba cok erken mi sevindim? :26:
cok tesekkur ederim tatlim allah yardimcin olsun seninde insallah hersey yolunda gider gonlunce olsun hrsey carsamba gunu bnm kontrolum var ozaman diyecem bakalim aman bu aralar yerdemiyim gokdemiyim belli degil iannki geceleri kafayi yiyecem nerdeyse gunduzleride kotuyum sirtlarim agriyor karnim buyudukce allah yardimcimiz olsun
AMIN canim insallahcok yorma kendini dinlenmeye calis ne yapalim seninde az kaldi tabi normal sikayetler belkide
ama yinede doktora danismakta fayda var bende geceleri cok rahat degilim iste bizimde on 11 günümüz kaldi ne güzel söylemesi
hersey bebisler icin canim bi doktora git bakalim ne diycek sana
bende sali son kez gidicem insallah doktoruma sonra hastaneye insallah
ALLAH hepimize saglikli dogumlar nasip etsin
Ev et dr a soylemem lazim ama sanki bu alsam karnimin ic yangini olmayack Gibi sanki cunku normalde bu
Bu saatletde baslardi sanirim ic karnimin gerilmesinden oldu sanirim
Ayyy nekadar guzel az kalmis rabbim yardimcimiz olur insallh
Tabiki... Asilamadan yarim saat sonra sag tarafimda hafif bir sizi vardi birseyler oluyormus demek ki
Gunler gectikce gogusumde sizlamalar artti ve buyuduler :78: (asilamadan once yapilan igneden dolayi dediler bende ona yordum)
Yemek yememe ragmen midem kaziniyordu
Sik idrara cikma basladi ve son iki gundurde hafif bir mide bulantisi var ama oyle abartilacak birsey degil.
Dua edin ne olur, 4 ay onceki gibi bir dusuk yasamayimAllah hayirlisiyla bebegimin kokusunu doya doya icime cekmeyi nasip etsin.
Hepimizin yavrularina hayirli uzun omurler nasip etsin
Sizler benim dualarimdasin her zamannnn
Iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım....:79::80:
Ne var ne yok?
Tsk ederimmm canimm, butun dualarina icten aminnn diyorum insaALLAH canim Rabbim herkeze nasip eder!
Ikinci bir kan tahlili icin tekrar cagirdilar pazartesi Hcg deyerlerim 3'e katlanmasi gerekiyormus...
Acaba cok erken mi sevindim? :26:
iyiyim cnmmmm. Dönem başladı çok koşturuyorummm sen nasılsınnn?????????
Iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm
selam aysucum nasilsiniz?
belkide büyüyüp gelisiyor ondan olabilir canim sirt agrilarini ben sormustum rahim gelisiyor demisti
normal demisti benim doktorum sen magnezyum kullaniyormusun?
az kaldi ama gecmiyor ya o kadar ay gecti gün gecmiyor
esim diyorki ben bebislerimi sevmek istiyorum dogur artik sanki benim elimde
İyilik canım bildiğin gibi....
Senden ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?