Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Canım günaşırı çalışın işte.....
İnşaallah canım....
Evet canim giremedim bazen agrim oluyor yatiyorum bende
yada cocuklar cok hareketli olndan agriyor ben bilmiyorum ne bileyim iste bugünde az disari ciktim gelince midem bulanmaya basladi
sancim oldu biraz bekledim yattim felan gecti ama karnim cok kasiniyor yinefgerci catlayacak yer kalmadida neden bilmem
Hoşbulduk canım... Çalışcaz bakalım
Anladım canım....
Demekki hala çatlayacak bi yerler var....
Kız sığamıyor seninkiler napsın çocuklar....
bende 8 aydır bekliyorum ama hala yok..: ( ama bende hormon bozuklugu var.. umarım sende bi şey yoktur.. asena40
kızlar iyi gecelerrr birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Rahim ağzında yara olupta yaktıran varmı yaktırdıktan sonrada hamile kalan varmıı
bende 8 aydır korunmuyorum ama hala yok..: ( ama bende hormon bozuklugu cıktı.. umarım sende bi sorun yoktur.. asena40
bende 8 aydır korunmuyorum ama hala yok..: ( ama bende hormon bozuklugu cıktı.. umarım sende bi sorun yoktur.. asena40
kızlar iyi gecelerrr birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Rahim ağzında yara olupta yaktıran varmı yaktırdıktan sonrada hamile kalan varmıı
Hoşgeldiniz kızlar aramıza....:79::80:
yinede sağoll canımmmm:)))benim blgim yok canim keske yardim edebilsem:26:
ALLAH yardimcin olsun canim insallah seninde bebisin olur herseyin caresi var sabir lazim tedavi lazim iste
Allah razı olsun.. tedaviye önümüzdeki ay başlayaacgız inşlah..
ALLAH yardimcin olsun canim insallah seninde bebisin olur herseyin caresi var sabir lazim tedavi lazim iste
Allah razı olsun.. tedaviye önümüzdeki ay başlayaacgız inşlah..
Amin canım. İnşallah şu listedeki hamişlerin arasına en kısa zamanda katılırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?