15 mart diyelım heh simdi olduu=)sonradan anladım beklenmeyen olaqyını yahuu kikikikikiki
tşk cnm
şimdi evde muz varmı muz hem tok tutuyo hemde meyve yemiş olursun yada illa yemek tarzı bişey arayınca ben kendime hemen bi tost yapıorum off cnm çektineyse kocam gelince yaparım şimdi accık daha dayanıp sizlerle konuşçam
heyecan bastı şimdiden aklıma gelinceee=p
bende sallama çay içiyorum üzerinize afiyett=)
yemeğin bişi yahuu gece geceee
sende mı kocanı beklıyosun cnm ya benımde canım cekıcek bu saatte nerden bulucam muzu
ayy inşş allah ım mart annelerii oluruzzİSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................
Sinem 16................................15 mart................................
yaa aklıma ne geldi ne sorucam...elımde eşimin sperm testi varda sperm hareketliliği kaç olmalı var mı bi fıkrı olan bu konudaa
ayy inşş allah ım mart annelerii oluruzz
valla canım bızde yaptırdık ıyı cıktı hersey ama dr vermedı bıze ya arkadaslara sor yada nette ara orda var
dok bızede normal dediii..eşimin dediği gibi doktor olma yolundayım daçakma doktor araştırıyorum iştee..bu arada ben bu ay ballı tarçınlı çörekotlu olayıda yapıyorum şifa yerınee
olsun cnm ya yok cıkmadım ben esımı beklıyorum 3 te gelıcek ısten cıkan arkadasa demıstım ıyı geceler dıye:)olsun onemlı deıl cnm .ben bursada oturuyorum cnm. foreverlive88ıyyy özür dilerim cnm ya ben seni çıktın sandım hayatım çok pardon valla
evet bende kocamı bekliyorum sen hangi şehirdensin arkadaşım
olsun cnm ya yok cıkmadım ben esımı beklıyorum 3 te gelıcek ısten cıkan arkadasa demıstım ıyı geceler dıye:)olsun onemlı deıl cnm .ben bursada oturuyorum cnm. Foreverlive88
fsane senide eklimmi hamiş diye topiğimiz bol hamişli olsun inşallah
olsun cnm ya yok cıkmadım ben esımı beklıyorum 3 te gelıcek ısten cıkan arkadasa demıstım ıyı geceler dıye:)olsun onemlı deıl cnm .ben bursada oturuyorum cnm. foreverlive88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?