Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

sende mı kocanı beklıyosun cnm ya benımde canım cekıcek bu saatte nerden bulucam muzu

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

ayy inşş allah ım mart annelerii oluruzz

valla canım bızde yaptırdık ıyı cıktı hersey ama dr vermedı bıze ya arkadaslara sor yada nette ara orda var

dok bızede normal dediii..eşimin dediği gibi doktor olma yolundayım daçakma doktor araştırıyorum iştee..bu arada ben bu ay ballı tarçınlı çörekotlu olayıda yapıyorum şifa yerınee

ıyyy özür dilerim cnm ya ben seni çıktın sandım hayatım çok pardon valla
evet bende kocamı bekliyorum sen hangi şehirdensin arkadaşım
olsun cnm ya yok cıkmadım ben esımı beklıyorum 3 te gelıcek ısten cıkan arkadasa demıstım ıyı geceler dıye:)olsun onemlı deıl cnm .ben bursada oturuyorum cnm. foreverlive88

olsun cnm ya yok cıkmadım ben esımı beklıyorum 3 te gelıcek ısten cıkan arkadasa demıstım ıyı geceler dıye:)olsun onemlı deıl cnm .ben bursada oturuyorum cnm. foreverlive88

heh tam oldu şimdi bende bursadanım getireyimmi sana
neresinden bursanın bu arada kocanda tofaşlımı yoksa sanırım oda gececi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…