Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ama olmazkı derslerınde önemlı canım sonucta bız hep burdayız ama secım senın tabısııı ya ben yıne acıktım yaa

ewet cnm olabılır . moralınız yuksek olsun herzaman :)nasıl ama napım ınsanın ıcını erıtıyordu o sorular :)bende oyle dedım

ama olmazkı derslerınde önemlı canım sonucta bız hep burdayız ama secım senın tabısııı ya ben yıne acıktım yaa

kısss bende acıktım valla öküz yiyorum nereme yiyosam bu kadar neyse ders konusunda haklısın cnm 2 de çıkçam kararlıyım tşk ederim azim verdin

ne yapayım erkenden uyudu benı uyku tutmadı o uyuyunca klktım=)kızıyo ona uyanınca benı bulamayınca korkuyomus=)delii

her şey şakada bı yana..ne dıcem aslında erkekler bu bebiş olayına bızden cok üzülüyolar bılıyosunuz dımı..onlar biz gibi adet kanını görünce oturup bagıra bagıra ağlayamıyolardaa..içleri kan ağlıyoo

ne yenırkı bu satte yaa tabıkı verıcez her destegı görevımız

tşk cnm
şimdi evde muz varmı muz hem tok tutuyo hemde meyve yemiş olursun yada illa yemek tarzı bişey arayınca ben kendime hemen bi tost yapıorum off cnm çekti neyse kocam gelince yaparım şimdi accık daha dayanıp sizlerle konuşçam

tost ıyı fıkır canım olabılır yanı benımkıde $ falan gelıyor ıste bende onla yerım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…