ya açıköğretim okuyorum cnm ben bir ay sonra sınavlarım var saat 3 te kocişim işten gelcek o gelmeden bi saat bali çalışayım dedim ama ..........
Muhabbet tatlı oluncada pek çıkasım gelmiyo sen bana bakma sağım solum belli olmaz belkim kalırım :44:
liste yaptık beklenmeyen adet tarihlerimizi yazıyoruz birbirimizin günlerini takip edicez böylelikle hamile kalanların da müjdesi verilcek ordan
aaa süper bişi ekle beıde baş sııralara=)allah ın iznıyle
ay cnm kıyamam sana=)uyuma bekle kocişini=) benım kı uyanırsa fırçalar şimdi =)
fırça yok fırça yok kızlara seni bi söylersem de ona hmmmm eli maşalıyız biz
ne yapayım erkenden uyudu benı uyku tutmadı o uyuyunca klktım=)kızıyo ona uyanınca benı bulamayınca korkuyomus=)deliifırça yok fırça yok kızlara seni bi söylersem de ona hmmmm eli maşalıyız biz
ama olmazkı derslerınde önemlı canım sonucta bız hep burdayız ama secım senın tabısııı ya ben yıne acıktım yaa
nasıl eklenıcem???
ne yapayım erkenden uyudu benı uyku tutmadı o uyuyunca klktım=)kızıyo ona uyanınca benı bulamayınca korkuyomus=)delii
ben eklerim birazdan seni cnm
kısss bende acıktım valla öküz yiyorum nereme yiyosam bu kadar neyse ders konusunda haklısın cnm 2 de çıkçam kararlıyım tşk ederim azim verdin
kısss bende acıktım valla öküz yiyorum nereme yiyosam bu kadar neyse ders konusunda haklısın cnm 2 de çıkçam kararlıyım tşk ederim azim verdin
sinem beklenmeyen adet tarihin ne
ne yenırkı bu satte yaa tabıkı verıcez her destegı görevımız
Nasıl beklenmeyen beklenen önümüzde ki adet tarihim mii
NASIL BEKLENMEYEN BEKLENEN ÖNÜMÜZDE Kİ ADET TARİHİM Mİİ
canım bu ay kacında adet olacaksın onu yaz
tost ıyı fıkır canım olabılır yanı benımkıde $ falan gelıyor ıste bende onla yerım artıktşk cnm
şimdi evde muz varmı muz hem tok tutuyo hemde meyve yemiş olursun yada illa yemek tarzı bişey arayınca ben kendime hemen bi tost yapıorum off cnm çektiNeyse kocam gelince yaparım şimdi accık daha dayanıp sizlerle konuşçam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?