• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hepsinin bi arada yürümesi çok zor tabi canım yaa...En iyisini yapmışın okulunu tamamla canım...
Ben öğretmenim,tatil bitti ya bundan sonra o kadar rahat giremem artık,girdiğim saatlerde de birileri olursa iyi,olmazsa ben de geçmişi okuyanlardan olurum artık napalım.... (yorgungonul gibi....:34:)

aaa çok güzel öğretmen bi arkadaşımızda oldu heee desene sen ondan iki yer arasında gidip geliyosun ben anladım memur olduğunu ama öğretmen olduğunu okumadım hiçbiyerde...
ne öğretmenisin cnm

hmm tmm cnm anladım
ya üzüldüm bende gülün durumuna inşallah çabucak hallolur internet işi alıştık muhabbettine çünkü bende hafta sonları pek giremiyorum eşim evde gezmeye alışverişe pazara falan gidiyoruz pek vaktim kalmıyo
neyse yorgunsan tutmiyim cnm ben seni ben sabah beşte eşim işe gidiyo o gidene kadar ders çalışıyorum o gidince yatıyorum :66: sen bana takılma yani yarında zor geçer sonra :53:

hmm tmm cnm anladım
ya üzüldüm bende gülün durumuna inşallah çabucak hallolur internet işi alıştık muhabbettine çünkü bende hafta sonları pek giremiyorum eşim evde gezmeye alışverişe pazara falan gidiyoruz pek vaktim kalmıyo
neyse yorgunsan tutmiyim cnm ben seni ben sabah beşte eşim işe gidiyo o gidene kadar ders çalışıyorum o gidince yatıyorum :66: sen bana takılma yani yarında zor geçer sonra :53:

Eşin ne iş yapıyor canım?

HAyırlı geceler kızlar...herkesin kandili mübarek ve duaları kabul olur inşşşş ..

sizlere birşey sormak istiyorum ....Normalde 28 günde bir adet olurum ama geçen ay ocakta 1 hafta sarktı ve 18 ocak da regl oldum ....acaba şubat döneminde kaçında olacağım nasıl hesaplamam gerekiyor ?

HAyırlı geceler kızlar...herkesin kandili mübarek ve duaları kabul olur inşşşş ..

sizlere birşey sormak istiyorum ....Normalde 28 günde bir adet olurum ama geçen ay ocakta 1 hafta sarktı ve 18 ocak da regl oldum ....acaba şubat döneminde kaçında olacağım nasıl hesaplamam gerekiyor ?

Amiiinnnn canım,İnşaallah....

Canım 18 ocağa göre hesaplaman gerekiyor,en son ne zaman olduysan o geçerli....Yani bu durumda yarın adet günün.....

bende çalıştım 3 yıl :D bursada dünya rekoru kıran bi dönerci var duydunuzmu bilmem melike döner 3 yıl orda çalıştım muhasebesinde

Duymadım Bursa'yı çok bilmiyorum,gördüğüm kadarıyla çok güzel bi şehir,eşim de ben de beğeniyoruz....
bursaya gelirseniz gideriz birlikte döner yemeye :56:

Sağolasın canım,söylemen yeter,yemişle beraber.....

inşallah cnm bende 18 ocakta oldum ama ben 35 günde bir adet oluyorum beklemekte çok zor ya üffff sıkıldım artık

Back
X