yok daha ogrenemedikkk,:26::26::26:
isimlerini bile dusundukkkkk![]()
ne zaman belli oluyormuş ki?
düşündüğünüz isimler nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim ya yok daha degil 2 hafta sonra gitcez daha doktora belki o zaman söyler
hadi bakalımmm ama nedense bana kız mış gibi geliyo :)
evet öyle tabiki dua ediyorum şimdi değilsede vakti gelince olsun diyehadi hayirlisi canim,ins.olumlu sonuclar alirsin
umudunu hic bir zaman yitirmee,rabbim elerse en guzelini eylerrrr![]()
inşallahhhhh öledir kuzum yaayyyy inşallah haftaya oda hamiş olur sana allahmı söyletti ne ???
canim yaaa agrilarim felan oluyordu,kendimi iyi hissetmiyordum ondan giremiyordum..
biz iyiyiz canim..
sen bebislerimiz nasilll
ins.canim valla icimden gecti onun icin direk konuya atladimmm...
ayy rabbim isteyen herkese nasip eder insssssssssssssssss![]()
neymis bakalim isim
ne zaman belli oluyormuş ki?
düşündüğünüz isimler nedir?
yok ben daha yaptirmadim,bu ayin 18 de terminmiz var bakaliiimmm
doktor ne diyecekkk
12 ile 14 hafta arasinda yapiliyormus..
anne karnindan su alinara bebegin bir hastaligi felan varmi yokmu ona bakiyorlarmisss..
kiz olursa ece suu....
erkek olursa emir yagizz
bakalim artik esimde kac gundur kiz ismi sude naz agzina dolanip durmusss bakalim...
siz dusundunuzmu canimm
evet öyle tabiki dua ediyorum şimdi değilsede vakti gelince olsun diye
inşallahhhhh öledir kuzum ya
insan ağrıya imrenirmi bak sen deyince canım agrı çekti :))) nerelerin ağrıyor bakıyım senin benimde oralarım agrısın emi :)
evet öyle tabiki dua ediyorum şimdi değilsede vakti gelince olsun diye
inşallahhhhh öledir kuzum ya
insan ağrıya imrenirmi bak sen deyince canım agrı çekti :))) nerelerin ağrıyor bakıyım senin benimde oralarım agrısın emi :)
yok canım ondan degilde son günlerde kimse olmuyordu bukadar insanı görünce heyecan yaptım :))canim hayirli haberini aldiktan sonra yazacak cok seyin olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi bakalımmm ama nedense bana kız mış gibi geliyo :)
burdakiler hep kiz dediler ama bende hicbisey hissetmiyorum ya ne duygusuz hissizmisim megersem
kiz olursa ece suu....
erkek olursa emir yagizz
bakalim artik esimde kac gundur kiz ismi sude naz agzina dolanip durmusss bakalim...
siz dusundunuzmu canimm
güzel isimler biz daha düsünmedik canim cinsiyetleri bekliyoruz daha 2 kiz 2 erkekmi yada bi kiz bi erkek fikrim yok ama esimde sizler gibi kizlarimiz olacak diyor![]()
biliyorum canim türkcesi döl sivisi diyorlar ona ikili test diyor doktorlar down sendromu varmi diye bakiliyor benimkide 17sinde termin yine ayni sayilir ama ben yaptirmayacagim onu
ikizlerde zaten dogru sonuc vermiyormus canim amniosentez öneriliyor bende istemedim tehlikeli diye iste hayirlisi olsun RABBIM korusun bebislerimi
gece gece güldürdün ya beni :)))) çatlak kız![]()
yok canım ondan degilde son günlerde kimse olmuyordu bukadar insanı görünce heyecan yaptım :))
hem kötü ihtimali düşünürsek asıl ozaman korkun benden hergün her saat burda yazacam kimse olmazsada kendi kendime yazıp kendime cvplar verecem adık çıkacak kk daki deli diye :))
valla canim benim yanlarim agriyor sanki bicak sapliyorlarrr...
bebek buyudukce karin agrisi ve sikismasi yapiyorrr....
canim dualarimiz sizinleeeeeeeeee![]()
isimleri çok beğendim kuzummm :)
yok canım ondan degilde son günlerde kimse olmuyordu bukadar insanı görünce heyecan yaptım :))
hem kötü ihtimali düşünürsek asıl ozaman korkun benden hergün her saat burda yazacam kimse olmazsada kendi kendime yazıp kendime cvplar verecem adık çıkacak kk daki deli diye :))
burdakiler hep kiz dediler ama bende hicbisey hissetmiyorum ya ne duygusuz hissizmisim megersem
güzel isimler biz daha düsünmedik canim cinsiyetleri bekliyoruz daha 2 kiz 2 erkekmi yada bi kiz bi erkek fikrim yok ama esimde sizler gibi kizlarimiz olacak diyor![]()
evet canim.benim arkadasta yaptirmadiiii...
evet yine terminlerimiz ayni gun sayilirrr...
aaa biliyonmu benim doktor turkiye ye gitmem izin verdi...
rabbim kismet ederse gidecem ins..
kızlar ben uyuyom uykum geldi çok şükür inşallah yarın güzel haberlerle gelirim evime ve hemen yazarım sizede bana dua edin yokdada rabbim kalbime sabır versin inşallah diye
bizim topiğin delisi de ben olacam