Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hadi hayirlisi canim,ins.olumlu sonuclar alirsin :66::66:

umudunu hic bir zaman yitirmee,rabbim elerse en guzelini eylerrrr:66::66:
evet öyle tabiki dua ediyorum şimdi değilsede vakti gelince olsun diye
ayyyy inşallah haftaya oda hamiş olur sana allahmı söyletti ne ???
inşallahhhhh öledir kuzum ya
canim yaaa agrilarim felan oluyordu,kendimi iyi hissetmiyordum ondan giremiyordum..

biz iyiyiz canim..

sen bebislerimiz nasilll:emir_bebek::emir_bebek:

ins.canim valla icimden gecti onun icin direk konuya atladimmm...

ayy rabbim isteyen herkese nasip eder insssssssssssssssss:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

insan ağrıya imrenirmi bak sen deyince canım agrı çekti :))) nerelerin ağrıyor bakıyım senin benimde oralarım agrısın emi :)

yok ben daha yaptirmadim,bu ayin 18 de terminmiz var bakaliiimmm

doktor ne diyecekkk

12 ile 14 hafta arasinda yapiliyormus..

anne karnindan su alinara bebegin bir hastaligi felan varmi yokmu ona bakiyorlarmisss..

biliyorum canim türkcesi döl sivisi diyorlar ona ikili test diyor doktorlar down sendromu varmi diye bakiliyor benimkide 17sinde termin yine ayni sayilir ama ben yaptirmayacagim onu
ikizlerde zaten dogru sonuc vermiyormus canim amniosentez öneriliyor bende istemedim tehlikeli diye iste hayirlisi olsun RABBIM korusun bebislerimi

evet öyle tabiki dua ediyorum şimdi değilsede vakti gelince olsun diye

inşallahhhhh öledir kuzum ya

insan ağrıya imrenirmi bak sen deyince canım agrı çekti :))) nerelerin ağrıyor bakıyım senin benimde oralarım agrısın emi :)

valla canim benim yanlarim agriyor sanki bicak sapliyorlarrr...

bebek buyudukce karin agrisi ve sikismasi yapiyorrr....

canim dualarimiz sizinleeeeeeeeee:nazar::nazar:

canim hayirli haberini aldiktan sonra yazacak cok seyin olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok canım ondan degilde son günlerde kimse olmuyordu bukadar insanı görünce heyecan yaptım :))
hem kötü ihtimali düşünürsek asıl ozaman korkun benden hergün her saat burda yazacam kimse olmazsada kendi kendime yazıp kendime cvplar verecem adık çıkacak kk daki deli diye :))

hadi bakalımmm ama nedense bana kız mış gibi geliyo :)

burdakiler hep kiz dediler ama bende hicbisey hissetmiyorum ya ne duygusuz hissizmisim megersem :60::60::60::60:

kiz olursa ece suu....:emir_bebek::emir_bebek:

erkek olursa emir yagizz:emir_bebek::emir_bebek:

bakalim artik esimde kac gundur kiz ismi sude naz agzina dolanip durmusss bakalim...

siz dusundunuzmu canimm

güzel isimler biz daha düsünmedik canim cinsiyetleri bekliyoruz daha 2 kiz 2 erkekmi yada bi kiz bi erkek fikrim yok ama esimde sizler gibi kizlarimiz olacak diyor:1::1:

biliyorum canim türkcesi döl sivisi diyorlar ona ikili test diyor doktorlar down sendromu varmi diye bakiliyor benimkide 17sinde termin yine ayni sayilir ama ben yaptirmayacagim onu
ikizlerde zaten dogru sonuc vermiyormus canim amniosentez öneriliyor bende istemedim tehlikeli diye iste hayirlisi olsun RABBIM korusun bebislerimi

evet canim.benim arkadasta yaptirmadiiii...

evet yine terminlerimiz ayni gun sayilirrr...

aaa biliyonmu benim doktor turkiye ye gitmem izin verdi...

rabbim kismet ederse gidecem ins..

kızlar ben uyuyom uykum geldi çok şükür inşallah yarın güzel haberlerle gelirim evime ve hemen yazarım sizede bana dua edin yokdada rabbim kalbime sabır versin inşallah diye

yok canım ondan degilde son günlerde kimse olmuyordu bukadar insanı görünce heyecan yaptım :))
hem kötü ihtimali düşünürsek asıl ozaman korkun benden hergün her saat burda yazacam kimse olmazsada kendi kendime yazıp kendime cvplar verecem adık çıkacak kk daki deli diye :))

sen cok yasa emi:60::60::60::60::60::60::60:

valla canim benim yanlarim agriyor sanki bicak sapliyorlarrr...

bebek buyudukce karin agrisi ve sikismasi yapiyorrr....

canim dualarimiz sizinleeeeeeeeee:nazar::nazar:

Allah razı olsun canımmmm inşş maşş ,,

benimde sağlı sollu kasık ağrılarım oluyor hatta geçen hafta boyunca karın bel ve sırt ağrısı çektim durdummmm gece uykularımdan uyanıyordum artıkkk onun haricinde iştahım çok açılmıştı ama şimdilerde tık yokk kasıklarım ağrıyor o kadar :(

isimleri çok beğendim kuzummm :)

tsk.ederim canim...

aman mas....:nazar::nazar: sen kimse olmadimi bile yaz gelen olursa mutlaka cevaplar..

korkma cikmazz cikmazzzzz

burdakiler hep kiz dediler ama bende hicbisey hissetmiyorum ya ne duygusuz hissizmisim megersem :60::60::60::60:

güzel isimler biz daha düsünmedik canim cinsiyetleri bekliyoruz daha 2 kiz 2 erkekmi yada bi kiz bi erkek fikrim yok ama esimde sizler gibi kizlarimiz olacak diyor:1::1:

seninki belirsiz birazzz:1::1:

hayirlisi olsun canimm:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
evet canim.benim arkadasta yaptirmadiiii...

evet yine terminlerimiz ayni gun sayilirrr...

aaa biliyonmu benim doktor turkiye ye gitmem izin verdi...

rabbim kismet ederse gidecem ins..

ayy ne kadar güzel bi haber bu ya ee ne zaman yolculuk hayirlisiyla benimkide izin verirse gerci korkacak bisi yok dedi gecen ay ama bakalim 25inde ucmayi düsünüyoruz

kızlar ben uyuyom uykum geldi çok şükür inşallah yarın güzel haberlerle gelirim evime ve hemen yazarım sizede bana dua edin yokdada rabbim kalbime sabır versin inşallah diye

insallah iyi haberler verirsin canim bize ne olursa olsun üzülme herseyde bi hayir vardir iyi geceler

bizim topiğin delisi de ben olacam

inşaallah kuzum senden hayırlı haberleri alalım da senin deyiminle deliliğine ortak oluruz :))))

:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X