Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlarrrrrrrrr benim uykum geldiiiii,,sohbetinize doyum olmuyorrr ayrılmak zor geliyor fakat göz kapaklarımın artık mecali kalmadıııı müsadenizleee kaçayım ben..

Yineden görüşmek üzereee dikkat edin kendinizee,

iyi gecelerrr

kızlarrrrrrrrr benim uykum geldiiiii,,sohbetinize doyum olmuyorrr ayrılmak zor geliyor fakat göz kapaklarımın artık mecali kalmadıııı müsadenizleee kaçayım ben..

iyi gecelerrr

Al bendende o kadar canim yorulmusum bugün neyse görüsmek üzere hayirli gecelr:79::79::79:

iyi gecelerrr

iyi geceler canim gorusmek uezreee:81::81::81:

kendine iyi bakkk

Son düzenleme:
İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 14 haftalık :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 12 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 12 haftalık :emir_bebek::nazar:
Yorgungonul hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Fsane21 hamile :49: 8 aylık :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 8 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile :49: 6 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma hamile:49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Daml 27 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kizceler sizden hic ayrilasim yok ama yarin mühim terminlerim var acikcasi yavasca yataga kendimi atyaim bende cok güzel gecti bu aksam sayenizde kendinize iyi bakin hayirli geceler:79::79::79:

ozaman kızçeler cümleten iyi geceler
bebişim aysucum senide anmadan edemicem topiğimizin ev sahibesi görse gözleri dolardı
bana bile ilk kal geldi topik bize emanet

kizceler sizden hic ayrilasim yok ama yarin mühim terminlerim var acikcasi yavasca yataga kendimi atyaim bende cok güzel gecti bu aksam sayenizde kendinize iyi bakin hayirli geceler:79::79::79:

git uyu ve dinlen canim,yegenlerimize iyi bakkk..:emir_bebek::emir_bebek:

hayirli gecelerrr:80::80:

ewet ya kızçeler hepinizede sohbetiniz için teşekkür ederim ama sizin yüzünüzden bana ne giysem yakışırın tekrarını kaçırdım galiba :)))))) olmadı hiç olmadı beni lafa tuttunuz halbuki ben erkenden yatan biriyim :)))
heee hee kızçeler şaka yapıyom ha hamilelilik hormonlarınız sayesinde bana sakın alınmayın emi karıncayı incitemem ben

ewet ya kızçeler hepinizede sohbetiniz için teşekkür ederim ama sizin yüzünüzden bana ne giysem yakışırın tekrarını kaçırdım galiba :)))))) olmadı hiç olmadı beni lafa tuttunuz halbuki ben erkenden yatan biriyim :)))
heee hee kızçeler şaka yapıyom ha hamilelilik hormonlarınız sayesinde bana sakın alınmayın emi karıncayı incitemem ben

aman yine izlersin,hem ben bugunku kizin giydigini hic begenmedimmmm:27::27:
fenami oldi kizzzzbak burda eglendik birazzzz:1::1::66::66:

kiz sende erken yatan tavuklardanmisinnnnn:1::1::1:

yok canim alinmaca yokkkk,biz burda sohbet ediyozki kendimize gelelim sakalarda olmasa nasil gecer sohbetimizzzzzzzzzzzzz:66::66::66:

aman yine izlersin,hem ben bugunku kizin giydigini hic begenmedimmmm:27::27:
fenami oldi kizzzzbak burda eglendik birazzzz:1::1::66::66:

kiz sende erken yatan tavuklardanmisinnnnn:1::1::1:

yok canim alinmaca yokkkk,biz burda sohbet ediyozki kendimize gelelim sakalarda olmasa nasil gecer sohbetimizzzzzzzzzzzzz:66::66::66:

kıs belkide başlamadı yada bitmedi daha haberim yok bugün laf yetiştirecem diye tv yi açmadım
he he erken yatarım ben hep :) sabah ortalık aydınlar genelde tam bir arızayım ben kısaca :)
aslında neşeli insanımdırda bu bebek işi beni gerdi bak yine geldim aynı konuya unutun dediklerimi yarın yeni bir başlangıç yapalım :)

kıs belkide başlamadı yada bitmedi daha haberim yok bugün laf yetiştirecem diye tv yi açmadım
he he erken yatarım ben hep :) sabah ortalık aydınlar genelde tam bir arızayım ben kısaca :)
aslında neşeli insanımdırda bu bebek işi beni gerdi bak yine geldim aynı konuya unutun dediklerimi yarın yeni bir başlangıç yapalım :)

internetten tekrarini izlersin bosver kizzzz...

kiz erken yatip erken kalkiyonnn,zaman nasil geciyor birde napiyon o saatlerdee...

evet gel yarin yeni bir baslangic yapalim...iyi dusun iyi seyler olsun..kendini germek strese skmak yokkkkkkkkkkkkkkk

internetten tekrarini izlersin bosver kizzzz...

kiz erken yatip erken kalkiyonnn,zaman nasil geciyor birde napiyon o saatlerdee...

evet gel yarin yeni bir baslangic yapalim...iyi dusun iyi seyler olsun..kendini germek strese skmak yokkkkkkkkkkkkkkk

benim uyku problemim var uyuyamıyorum hele kafama bişey taktım tamam ilaçla uyuyordum ama gebelik düşününce bırak bunu dedi dr sonuç ortada .
ama progestan verdi dr dikkatimi çektide uyku yapıyor ilaç beynimi kandırıyor hamilesin diye :)))

benim uyku problemim var uyuyamıyorum hele kafama bişey taktım tamam ilaçla uyuyordum ama gebelik düşününce bırak bunu dedi dr sonuç ortada .
ama progestan verdi dr dikkatimi çektide uyku yapıyor ilaç beynimi kandırıyor hamilesin diye :)))

canim kendini pekte sartlandirma oyle...

hayirlisi olsun..

sen biliyonmu ben 1,5 yillik evliyim ve bu sure icinde hic korunmadik ve bu 3 ay oncesinde kadar da bebegimiz olmuyordu...

ama hic bir zaman umidimi kesmedim ve kendimi de sartlandirmadim..

hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendim sok oldum...

onun icin her zaman dua ettttt,rabbim elbet bir gun verecektir...

canim kendini pekte sartlandirma oyle...

hayirlisi olsun..

sen biliyonmu ben 1,5 yillik evliyim ve bu sure icinde hic korunmadik ve bu 3 ay oncesinde kadar da bebegimiz olmuyordu...

ama hic bir zaman umidimi kesmedim ve kendimi de sartlandirmadim..

hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendim sok oldum...

onun icin her zaman dua ettttt,rabbim elbet bir gun verecektir...

biliyorum aslında ama zaman zaman kendimi sakinleştirmkte güçlük çekiyorum geçen ay rahim filmi çekilmişti bir ay korunmak zorunda kaldık okadar rahattımki bide ilk defa yumurta takibim yapıldı bu ay goanl f le ovitrelle kullandım üstüne dr dediği saatlerde fik fik olmadı uyuz eşimin yüzünden ondan birazcık 3.5 hatta 4 atıyorum :)))

biliyorum aslında ama zaman zaman kendimi sakinleştirmkte güçlük çekiyorum geçen ay rahim filmi çekilmişti bir ay korunmak zorunda kaldık okadar rahattımki bide ilk defa yumurta takibim yapıldı bu ay goanl f le ovitrelle kullandım üstüne dr dediği saatlerde fik fik olmadı uyuz eşimin yüzünden ondan birazcık 3.5 hatta 4 atıyorum :)))

doktorun dediklerini yaparsaniz ve umidinizi kaybeden rabbime saginirsaniz bugun olmasa yarin,yarin olmasa öbur gun mutlaka bir gun olur bunu untma canim...

sabirli ol biraz...

herseyin hayirlisi

doktorun dediklerini yaparsaniz ve umidinizi kaybeden rabbime saginirsaniz bugun olmasa yarin,yarin olmasa öbur gun mutlaka bir gun olur bunu untma canim...

sabirli ol biraz...

herseyin hayirlisi

ewet öyle rabbim vermedikçe kimse bişey yapamaz dua ediyorum elimden geleni yapacam dr tedavide birer vesile sadece

Back
X