Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 13 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 12 haftalık :emir_bebek::nazar:
Yorgungonul hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Fsane21 hamile :49: 8 aylık :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 8 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Rojda0819 hamile :49: 6 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Epsilonsigma hamile:49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Beklemede hamile :49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
AdaESILA 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hepinizin anneler günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bebişimmmmmmmmmmmm nerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnn!!!

Hepinizin anneler günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bebişimmmmmmmmmmmm nerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnn!!!

bende sana başka yerden yazmıştım karşılaşamadık
baktım sen müjdeli haberi vermiyorsun ben senin adına verdim :))))
asıl senin anneler günü kutlu olsun

bende sana başka yerden yazmıştım karşılaşamadık
baktım sen müjdeli haberi vermiyorsun ben senin adına verdim :))))
asıl senin anneler günü kutlu olsun

cnizm arkadaşımmm bende senin bilgilerini şimdi okuyordum biliyormusun ne kadar temiz kalpli birisi imişsinnnnnnnnnnnnnnn

kızçemmmm naptın bugün doktora gidicektin merak ettimmm

Kayyumcum adına çok çok mutlu oldummm sağlıcakla kucağınada alırsın inşşşş dua et bize ;) ayrıca anneler günün kutlu mutlu olsun :D

kızçemmmm naptın bugün doktora gidicektin merak ettimmm

Kayyumcum adına çok çok mutlu oldummm sağlıcakla kucağınada alırsın inşşşş dua et bize ;) ayrıca anneler günün kutlu mutlu olsun :D

yok kızçem yaptıramadık benim dr kongreye gitmiş hastaneye sırf kan takili yaptırmaya gidecektik eşim okdar yolu boşuna gitmeyelim nasılsa dr yok develette acilde baktıralım dedi acilede gittik kanda bakmıyoruz kadın doğumcunun istek göndermesi lazım yarın gel yada idrarda bakalım dediler bende istemedim.ama az önce aynı adet olcak gibi sancılarım başladı belime bacagıma bile vuruyor sanırım tahlil yaptıramadan adet olacam gibi :(

yok kızçem yaptıramadık benim dr kongreye gitmiş hastaneye sırf kan takili yaptırmaya gidecektik eşim okdar yolu boşuna gitmeyelim nasılsa dr yok develette acilde baktıralım dedi acilede gittik kanda bakmıyoruz kadın doğumcunun istek göndermesi lazım yarın gel yada idrarda bakalım dediler bende istemedim.ama az önce aynı adet olcak gibi sancılarım başladı belime bacagıma bile vuruyor sanırım tahlil yaptıramadan adet olacam gibi :(

üzülme canım belki de yalancı adet sancısıdır,,hem adet olursanda birdahaki aya inşş ben inanıyorum sana en yakın zamanda hamiş haberini alacağız senden ;)

üzülme canım belki de yalancı adet sancısıdır,,hem adet olursanda birdahaki aya inşş ben inanıyorum sana en yakın zamanda hamiş haberini alacağız senden ;)

yok ya bukadar yalancı sancı olurmuki belime bacaklarıma vuruyor dr demişti zaten sancılı geçebilir diye çok yumurtam vardı birde progestronla iyice rahimi kalınlaştırdık duvarı dökülürken kasılıp durur diye .hamile olmadığım bir yana sancı çekecem bide
ya bide adetin 2. günü iğneye başlanıyor benim dr da yok kongrede ne yapacam onun yüzünden bir ay boşamı geçecek yoksa başka bir dr a mı gidecem kafam allak bullak oldu.şeytan diyor git tüp bebek yaptır olmazsa umudum kesilir en azından belirsizlik inasan hayatındaki en kötü şey

Back
X