Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinizin anneler günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bebişimmmmmmmmmmmm nerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnn!!!
bende sana başka yerden yazmıştım karşılaşamadık
baktım sen müjdeli haberi vermiyorsun ben senin adına verdim :))))
asıl senin anneler günü kutlu olsun
cnizm arkadaşımmm bende senin bilgilerini şimdi okuyordum biliyormusun ne kadar temiz kalpli birisi imişsinnnnnnnnnnnnnnn
cnizm arkadaşımmm bende senin bilgilerini şimdi okuyordum biliyormusun ne kadar temiz kalpli birisi imişsinnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım burdan da soruyum ozaman nasılsın nasıl hissesdiyorsun kendini
açıkcası çok mutluyum ama korkuyorum yinede kesin evet haberini almak istiyorummmm. Sen nasılsınnnnnnn
arkadaşlar bebişim hamilemiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
yaaa inaşllah sahipolursunuz bebişlere biz daha o işi yapamıyoruz![]()
kızçemmmm naptın bugün doktora gidicektin merak ettimmm
Kayyumcum adına çok çok mutlu oldummm sağlıcakla kucağınada alırsın inşşşş dua et bizeayrıca anneler günün kutlu mutlu olsun
![]()
yok kızçem yaptıramadık benim dr kongreye gitmiş hastaneye sırf kan takili yaptırmaya gidecektik eşim okdar yolu boşuna gitmeyelim nasılsa dr yok develette acilde baktıralım dedi acilede gittik kanda bakmıyoruz kadın doğumcunun istek göndermesi lazım yarın gel yada idrarda bakalım dediler bende istemedim.ama az önce aynı adet olcak gibi sancılarım başladı belime bacagıma bile vuruyor sanırım tahlil yaptıramadan adet olacam gibi![]()
üzülme canım belki de yalancı adet sancısıdır,,hem adet olursanda birdahaki aya inşş ben inanıyorum sana en yakın zamanda hamiş haberini alacağız senden![]()