Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

merhaba arkadaşlar;
geçmiş geleceğin anneleri gününüz kutlu olsuuun.

bu arada bu sabah 2. defa hala oldum. azra bebek geldi dünyaya. darısı başımıza inşallah.

Son düzenleme:
İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 14 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 12 haftalık :emir_bebek::nazar:
Yorgungonul hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Fsane21 hamile :49: 8 aylık :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 8 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 7 haftalık :emir_bebek::nazar:
Rojda0819 hamile :49: 6 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Epsilonsigma hamile:49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Beklemede hamile :49: 5 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
AdaESILA 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyyyyyy süper bi hbr bu. çok sevindim canım.

sen sanki inanamamış gibisin
inanamıyorum daha yeni öğrendim
:53::53::53:kizcem kiz bu ne böyle sevinsene ne demek hamileymisim niye emin degilsin bakim sen??

kızçem inanamıyorum ya yanlışlık varsa ya yükselmezse çok korkuyorum elim ayağım titriyor adetime 2-3 gün varmış dr normal dedi dinlern progestrona devam et dedi

inanamıyorum daha yeni öğrendim

kızçem inanamıyorum ya yanlışlık varsa ya yükselmezse çok korkuyorum elim ayağım titriyor adetime 2-3 gün varmış dr normal dedi dinlern progestrona devam et dedi

bi korkma kizcem ya doktor kesinlesmeden sana hamilesin diyemeski ama insallah kan testin tamamiyla dogrudur ben inanmak istiyorum tabiki:nazar::emir_bebek:

bi korkma kizcem ya doktor kesinlesmeden sana hamilesin diyemeski ama insallah kan testin tamamiyla dogrudur ben inanmak istiyorum tabiki:nazar::emir_bebek:

eşim bidaha gitti kesinmi diye hemşire daha ne istiyon hamile işte demiş
hiç beklemiyordum dr çarşamba gününe gel bidaha bakalım dedi zaten çok küçükmüş

eşim bidaha gitti kesinmi diye hemşire daha ne istiyon hamile işte demiş
hiç beklemiyordum dr çarşamba gününe gel bidaha bakalım dedi zaten çok küçükmüş

anam tamam ya sen daha neyin pesindesin kizcem ya hadi kutlamaya baslayalim biz insallah keseyide göreceksin carsambaya :64::64::64:

anam tamam ya sen daha neyin pesindesin kizcem ya hadi kutlamaya baslayalim biz insallah keseyide göreceksin carsambaya :64::64::64:

kızçem sen daha iyi bilirsin ama kese görünmez sanırım çünkü benim 12. günüm daha 2 gün sonra 4 haftalık oluyor Allah izin verirse daha şoktan sevinemedim hep diyodumki böyle degeri belli olupta karamsar olanlara daha ne istiyosun pozitif işte ama şimdi anlıyorum insan korkuyormuş ya bişey olursa diye

kızçem kasıklarım agrıyor belime vuruyor bugün sabahtan beri böyle geçiyor sonra.sanki her an adet olacakmışım gibi normalmi sence

kızçem sen daha iyi bilirsin ama kese görünmez sanırım çünkü benim 12. günüm daha 2 gün sonra 4 haftalık oluyor Allah izin verirse daha şoktan sevinemedim hep diyodumki böyle degeri belli olupta karamsar olanlara daha ne istiyosun pozitif işte ama şimdi anlıyorum insan korkuyormuş ya bişey olursa diye

kızçem kasıklarım agrıyor belime vuruyor bugün sabahtan beri böyle geçiyor sonra.sanki her an adet olacakmışım gibi normalmi sence

korkma canim agrin olmasi cok normal bendede oluyodu hayirlisi olsun sen dinlen takma kafana
kisiye göre degisiyo bende erken görünmüstü kese insallah sende görürsün icin rahatlar

Daha fazla "acaba pko muyum"düşüncesine dayanamayıp öğleden sonra farklı bir uzman doktora gittim teşhisin doğru olup olmadığını öğrenmek için.Maalesef doğruymuş.Korunmayı bırakıyoruz ve bebek için çalışmaları hızlandırıyoruz.Gazamız mübarek olsun:92:

selam kızlar, nabersiniz.. bu ara taşınma gündemde giremiyorum pek nete.. benim ki 10 mayıstı listede ya, hadi hayırlı olsun, adet oldum şu an itibariyle... tam da gününde neredeyse.. yine gelemedi sıpa..............:50::50::50:

ya cnmm ya bak bana test yapanlara kızdım yaaaa!biliyosun ne kadar huzursuz geçirdim yaaaaaaaaaaaa ne kadar umursamazlık dimiii seninkiler ne güzel demişş.

kayyumcum canım benim ikimizinde degerlerimiz katlar gider inşallah adetten önce olduğundan düşük baktım nettende 12. günde 13 çıkanlar var sonra güzelce katlayıp artmış inşallah bizimde öyle olur

Back
X