gerçektenmi canım kan testimi yaptırdınn
evet kan degeri 14 müş düşük dedim adetten önce böyle olur dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçektenmi canım kan testimi yaptırdınn
hamileymişim öyle dediler
hamileymişim öyle dediler
inanamıyorum daha yeni öğrendimayyyyyyy süper bi hbr bu. çok sevindim canım.
sen sanki inanamamış gibisin
kizcem kiz bu ne böyle sevinsene ne demek hamileymisim niye emin degilsin bakim sen??
inanamıyorum daha yeni öğrendim
kızçem inanamıyorum ya yanlışlık varsa ya yükselmezse çok korkuyorum elim ayağım titriyor adetime 2-3 gün varmış dr normal dedi dinlern progestrona devam et dedi
inanamıyorum daha yeni öğrendim
canım sen ilk iğne tedavisinde hamile kaldın değil mi? öyleyse bende umutlanayım gelecek ay için. ilk aydan olmaz die düşünüyordum hep. bende başlıcam gelecek aya inşallah, bir şey çıkmazsa.
bi korkma kizcem ya doktor kesinlesmeden sana hamilesin diyemeski ama insallah kan testin tamamiyla dogrudur ben inanmak istiyorum tabiki![]()
eşim bidaha gitti kesinmi diye hemşire daha ne istiyon hamile işte demiş
hiç beklemiyordum dr çarşamba gününe gel bidaha bakalım dedi zaten çok küçükmüş
anam tamam ya sen daha neyin pesindesin kizcem ya hadi kutlamaya baslayalim biz insallah keseyide göreceksin carsambaya![]()
kızçem sen daha iyi bilirsin ama kese görünmez sanırım çünkü benim 12. günüm daha 2 gün sonra 4 haftalık oluyor Allah izin verirse daha şoktan sevinemedim hep diyodumki böyle degeri belli olupta karamsar olanlara daha ne istiyosun pozitif işte ama şimdi anlıyorum insan korkuyormuş ya bişey olursa diye
kızçem kasıklarım agrıyor belime vuruyor bugün sabahtan beri böyle geçiyor sonra.sanki her an adet olacakmışım gibi normalmi sence
ya cnmm ya bak bana test yapanlara kızdım yaaaa!biliyosun ne kadar huzursuz geçirdim yaaaaaaaaaaaa ne kadar umursamazlık dimiii seninkiler ne güzel demişş.