Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

selam kızlar aranıza gelebılırmıyım 15 aylık evlıyım 9-10 aydır bebıs ıcın ugrasıyoruz benım esımdede varıkosel var persembe gunu amelıyat olucak :( cok streslıyım benımde pko var gecen ay asılama denendı ama tutmadı esı varıkosel amelıyatı olupta degerlerı yukselen varmı buaraada esıme kecıboynuzu suyu ıcırdım 3 ay sımdde havuc suyuna basladık baska onerısı olan varmı.allah herkese hayrlısını nasıp etsın saglıkla gelsın bebıslrıımız ınsallah

selam kızlar aranıza gelebılırmıyım 15 aylık evlıyım 9-10 aydır bebıs ıcın ugrasıyoruz benım esımdede varıkosel var persembe gunu amelıyat olucak :( cok streslıyım benımde pko var gecen ay asılama denendı ama tutmadı esı varıkosel amelıyatı olupta degerlerı yukselen varmı buaraada esıme kecıboynuzu suyu ıcırdım 3 ay sımdde havuc suyuna basladık baska onerısı olan varmı.allah herkese hayrlısını nasıp etsın saglıkla gelsın bebıslrıımız ınsallah

Tabiki de canım....Hoşgeldin aramıza....

Allah şifa versin...

Canım benim eşimde ameliyat oldu,doktor ilaç vermemişti değerlerde çok yükselme olmadığı için yeni daha ilaca başladı işte....

Amin canım İnşaallah hepimize....

selam kizlar ben geldim ama kimse yok yine umarim herkes iyidir
beni sorarsaniz yemek yiyck zamanim yok cocuklardan zamanim hep onlarla ilgilenmekle geciyor hr günümüz yogun böyle biri yatiyor öbürü kalkiyor yada ikisi birden iste yine kizim agliyor :36:
görüsürüz

beni sorarsaniz yemek yiyck zamanim yok cocuklardan zamanim hep onlarla ilgilenmekle geciyor hr günümüz yogun böyle biri yatiyor öbürü kalkiyor yada ikisi birden iste yine kizim agliyor :36:
görüsürüz

cnm asicimmmmmmmmm.NASILSIN KUZUMMM. ALLAH BAĞIŞLASIN BEBİŞLERİNİ CNMMM ARKADAŞIMMM

görüsürüz

Allah kolaylık versin canım....

Selam gülsah nasilsin görünmüyosun hic iyisindir insallahhh:3::3::3:

selam canim normal yani ev tasimak yetiyor zaten eski arkadaslardan var canim hamis olan darisi basina insallah :49::49::49:

Insallah seninde olur canim hayirlisi olsun sabir lazim bu islerde hemde cok kahvede iyi geliyor dogru canlandiriyormus spermleri
sabah olacak ama o islem insallah ise yarar ama ben cok icirdim esime:1::1:onuda belirteyim Sabirli ol ALLAH yardimcin olsun

kızlarrrrrr kan testi yaptırdım 10.14 cıktı ıkı gun gecıkti hamile miyim yaniiiii? acıl yrdımmmm

görüsürüz

Allah kolaylık versin canım....

Bu arada bebeklerin kırkı çıktı mı canım?

Canım benim bildiğim kadarıyla 5 'ten sonrasına hamilelik var diyorlar...

2 günde bir de değerlerin 2 'ye katlanması gerekiyormuş....
evet işe gidemediğim için kan testi yaptıramıorum pazartesiye kadar beklemek zorundayım ama heyecandan ölücem inanamıorum sankı deılmısım kötü bişiolucakmıs gb gelıo uzulcem dıye korkuyorum

Merhaba arkadaslar, bugün kontrolum vardı. Bebisimin her şeyi yolunda fakat Dr.um hastaneden ayrılıyormuş.yeni dr arıyoruz bakalım:(

görüsürüz

asi canım allah analı babalı sağlıkla büyütsün bebişlerini tanrım bahtlarını güzel eylesin rabbim uzun ömürler nasib etsin canım sen nasılsın allah sanada kolaylık versin canım biraz daha büyüsünler herşeyleri düzene girer:emir_bebek: beni soracak olursan eger bende 15+6 günlüğüm ve bugün cinsiyetini öğrendik hayırlısıyla kızım olacak allah tüm bebişlere sağlıklı uzun ömürler nasib etsin kendine ve bebişlere iyi bak:nazar::emir_bebek::nazar:

slm kizlar uzunce bir zamandan sonra araniza dogum yapmis olarak dondum...

15.11.11 , saat 13 19 da hayatimin ikinci anlami Ecem Su``yumuz dunyaya geldi...

cok zor oldu ama kucaga alininca ilk temsata herseyi unutuveriyor insan....

suanda hala yataktayim kizimiz bizi cok yoruyor teyzoslari....

bu arada sizler nasilsiniz...

hayirli cumalar....

gorusmek uzereeee

15.11.11 , saat 13 19 da hayatimin ikinci anlami Ecem Su``yumuz dunyaya geldi...

hayirli cumalar....

gorusmek uzereeee

Canım anali babali büyüsün. Allah kolay versin.

hayirli cumalar....

gorusmek uzereeee

Canım Allah analı babalı büyütsün....

Adıyla yaşasın inşaallah....

Sana çok kolay gelsin canım....

Ben hala bildiğin gibi...

Görüşürüz....

hayirli cumalar....

gorusmek uzereeee

hayırlı olsun bebişin canım.bende beklemedeyim hala.1 aydan daha az bir zaman kaldı.ağırlaştım iyice.o yüzden zor geçiyor son günler.sancılar da ara ara yokluyor.darısı benim başıma artık :21:

Back
X